Imię:Rafał Dokładny nick w grze:KalakPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najchętniej przebywam na Survivalu,lecz gram też dużo na Opencreative,w ciągu dnia na tych trybach przebywam nawet do 5-6 godzin. Data urodzenia: 02.05.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Gdy zacząłem grać w Minecrafta była wersja 1.8,a bardziej na poważnie zacząłem grać około października 2014 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gdy zacząłem grać na Craftapple był wrzesień 2016 roku. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub na forum:Nigdy za nic nie byłem karany. Czy posiadasz rangę Premium na CraftApple: Tak posiadam, mam ją z tamtej edycji za SuperVipa. Co chciałbyś zmienić na CraftApple: Na to pytanie akurat nie wiem w jaki sposób odpowiedzieć.Moim zdaniem serwer jest w tej chwili idealny i nie chciałbym w nim niczego zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: - Pomaganie graczom w rozwiązywaniu problemów -Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu czatu -Wszystkie problemy i bugi zgłaszać szybko Administratorowi/ViceAdministratorowi lub Moderatorom -Być często na forum lub ts oraz na serwerze -Mieć dowody przy karaniu gracza -Wykonywać zadania od Moderatorów/Administratorów lub ViceAdministratorów Uprawnienia: -kick gracz np. jak ktoś ciągle spami - wyrzuca gracza -tempmute gracz np. 8godz reklama - wycisza gracza na określony czas -unmute gracz-odcisza gracza Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem;Chciałbym dostać się do ekipy i zostać pomocnikiem ponieważ,chcę pomóc w rozwoju serwera i dlatego ze jest ich mało, pomagał bym graczom, OpenCreative przez moderatorów i administratorów jest rzadko odwiedzany tylko przez pomocników.Dlatego chce dojść i pilnować tego trybu żeby nikt się nie wyzywał. W jaki sposób załagodzisz w powstałe konflikty:Starałbym się znaleźć jak najwięcej dowodów,potem przemyślał wszystko żeby nie było zamieszania,a następnie próbowałbym dojść do porozumienia.Przy czym nie wykluczam,że w niektórych sytuacjach musiałbym użyć danych mi do dyspozycji komend. Czy posiadasz umiejętność współpracowania z ludźmi:Oczywiście że ją posiadam,ale bardziej jest ona widoczna w grze. Opisz swoją osobę: Jestem Rafał mam prawie 12 lat pochodzę z województwa zachodniopomorskiego.Jestem miłą osobą.Lubię grać w gry komputerowe, a moją pasją jest wszystko co związane z piłką nożną. W przyszłości chciałbym swoje życie związać właśnie z tym sportem,od czasu do czasu lubię też porysować.Chętnie poznaję nowe osoby i częso się z nimi zaprzyjaźniam,jestem bardzo przyjacielską osobą.Czasami przesiaduję nawet całe dnie grając na komputerze w rożne gry. Co najbardziej podoba ci się w grze Minecraft:Najbardziej podoba mi się w nim to ze można budować co się chce,rozwijać wyobraźnię oraz pograć sobie z kolegami. Opisz swoja dyspozycje ts-Skype-fb:Zawsze jestem dostępny około 15 godziny Umotywowanie podania: Dlaczego ja hmm.. ogarniam te komendy,umiem się dogadywać z innymi graczami i na Craftapple spędzam bardzo dużo czasu,przez co wiem sporo nie tylko o samym serwerze,ale i o graczach na nim przebywających.
Ortografia słabo, aktywność na forum mała, nie zawsze pomagasz, podanie nieestetyczne. Po dwukropku spacja. Za SuperVipa? Chyba literówka. Jest wiele rzeczy, wystarczy pomyśleć. Skopiowane. Z biedą opisałeś siebie w tylko 5 zdaniach? Słabo trochę. Przesunąłeś dwukropek w pytaniu, wzór zły jest Mało. Aktualnie jestem na nie.
Post kolegi wyżej bez rozciągania go niepotrzebnymi cytatami. BO CHYBA WIADOMO DO CZEGO SIĘ ODNOSISZ SKORO TWÓJ POST JEST JEDEN NIŻEJ XD Generalnie, mimo iż podanie wygląda jakby było pisane "na kolanie" to umiejętność pisania długich form wypowiedzi nie jest w żadnym stopniu wyznacznikiem tego jak sobie ktoś poradzi na Pomocniku. Dlatego jest coś takiego jak wZóR, a nie "napisz cokolwiek na min. 20000 literek". Tak jak już mówiłem w grze @DJCreeperYT a skomentowałeś to jedynie "XD" punkt o uprawnieniach i obowiązkach nie sprawdza Twojego obycia z językiem polskim i znajomości synonimów i tych innych śmiesznych słówek, tylko znajomość forum. Sprawdza czy kandydat wie gdzie szukać informacji. Nie będę się czepiał o "spacje po dwukropku" ani inne "pierdoły", bo uważam, że Kalak może się nadać jako pomocnik. Jest to osoba często dostępna w momentach kiedy nikogo z E&A nie ma na serwerze, mało afkuje. Podczas włamu na serwer zachował się bardzo fajnie, bo zamiast pajacować TAK JAK JEDEN POMOCNIK to ładnie się zapytał jak może odbanować Three, nowez i Infiego, co może robić, żeby "hackerzy" dostawali mniej atencji (co w sumie zaowocowało tym, że wyszli z serwera sami) i bardzo fajnie sobie poradził, widać, że mimo młodego wieku ma poukładane w głowie i co najważniejsze jest miły i sympatyczny. Wierzę, że nawet jeśli nie uda mu się teraz dołączyć do Ekipy to za jakiś czas kiedy się "wyrobi" i nabierze jakiegoś doświadczenia poprzez obserwowanie E&A i drzwi do E staną przed nim otworem. Jestem na tak. pozdrawiam nowez i Three Gepard jeśli to czytasz to daj lajka w celu sprawdzenia aktywności
Jestem na nie. Uważam, że te twoje 'zachowanie' podczas tego ataku nie jest wystarczającym argumentem, żebym był na tak. W dodatku za moich czasów łamałeś netykietę i słyszałem od innych, że nawet teraz czasami udaje ci się to zrobić. Co to jest ts? Co to jest fb?
Cześć Kalak, Teraz ja opiszę co sądzę o twojej kandydaturze. Więc czytając twoje podanie nie przyczepie się w ogóle. Jedynie mogę się do tego, że odpowiedzi są pogrubione też i myliło mi się przy czytaniu. Ale ogólnie teraz tak do twojego zachowania w grze to powiem tak, że pomagasz tam czasami nie zawsze odpowiesz na jakieś pytanie itp. kłótnie no próbujesz zaradzić, ale ostatnio zamiast przenieść swoją niby "kłótnie" na /msg pisałeś na czacie ogólnym a osoba ta prosiła o to byś przeniósł to na /msg . Podsumowując twoje podanie według mnie powinieneś poczekać jeszcze miesiąc pracować nad aktywnością na forum jak i pomagać bardziej w grze. W tym momencie jest na NIE, ale mam na dzieje, że przez ten czas będziesz pomagał i za miesiąc będę na TAK. Pozdrawiam Skyraf~
Czołem. Podanie w miarę ujdzie, na serwerze starasz się być ogarnięty, pomogłeś mi kilka razy, co dobrze świadczy o Tobie. Jesteś jak na swój wiek inteligentny i nie zachowujesz się jak niektórzy Gracze w Twoim wieku. Oczywiście w znaczeniu pozytywnym. Moim zdaniem powinieneś trochę poczekać z Pomocnikiem, może nawet miesiąc. Powinieneś zaobserwować zachowanie Ekipy, tak jak ujął to mądrze @Ladavi . Osobiście jestem na Neutral+. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Niestety fakt, iż nie potrafisz wykazać się cierpliwością ws. rozpatrzenia Twojego Podania każe nam wątpić w to, że będziesz w stanie wykazać się nią w stosunku do Graczy wymagających Pomocy, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.