Imię:Szymon Dokładny nick w grze:YTSymi693 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3,4H CraftApple Data urodzenia: 16.07 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lat temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 lata temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To co Właściciel mi zlecił Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pilnowanie chatu, Zgłaszanie błędy lub cheaterów do Właściciela lub Moderatora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ zawsze marzyłem zostać Pomocnikiem jakiegoś znanego serwera. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak i to bardzo dobrze. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Szymon. Lubię grać Minecraft na serwerach. Zawszę chciałem być Pomocnikiem lub Moderatorem na znanych serwerach. Jestem Miły dla innych i pomocniczy. Nie lubię cheaterów ponieważ niszczą rozgrywkę. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wszystko Określ swoją dyspozycyjność: Umotywowanie podania: Opss nie wiem co to znaczy :/
Jestem na nie, twoje podanie to totalna kaszana. Znajdziemy w nim: Wiele błędów. Dowody na to, że po prostu nie nadajesz się teraz. Twoją umiejętność rozumowania słów dyspozycyjność lub umotywowanie. Krótkie odpowiedzi. Odpowiedź, która dowodzi na to, że nie znasz do końca regulaminu. To by było na tyle.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.