MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] NatiSajPl

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika NatiSajPl, 3 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NatiSajPl

NatiSajPl Użytkownik

Docenione treści:
    2
    1.Nick w grze: NatiSajPl
    2.Data otrzymania bana: 03.05.2018 rok
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja i Powód: Gepards...
    4.Dlaczego miałabym dostać UB?: Podczas nieobecności znowu włamali mi się na konto, nawet po zmianie hasła... Znowu ktoś reklamował ten serwer Geparda. Przysięgam, że to nie byłam ja. Byłam poza domem więc nawet nie miałam dostępu do komputera.

Reklama
  2. Hristian

Hristian ferdek

Docenione treści:
    53
    NatiSajPl, a masz jakieś dowody, że to nie ty reklamowałaś ten serwer? Bo każdy może sobie napisać "nie miałem/am dostępu do komputera".

EDIT: nie no, bardzo wiarygodny ten dowód XD

#2 Hristian, 4 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 4 Maj 2018
  3. NatiSajPl

NatiSajPl Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Mam dowód:
    Nie reklamuje serwerów bo to bez sensu

4. XxkasianinjaxX

XxkasianinjaxX Użytkownik

Docenione treści:
    128
    Za hasło do swojego konta odpowiadasz ty. To twoja wina ze masz tak słabe hasło że masz włamy. Jak mówił kolega wyżej każdy może powiedzieć że był poza domem. Może to prawda że ktoś ci się włamał ale to ty ponosisz za to odpowiedzialność nie administracja.

Następnym razem stwórz mocniejsze haslo.

Też tak kiedyś mówiłam ;D

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    @NatiSajPl Przykro mi, że spotkała Cie taka sytuacja, jakim jest włamanie na konto.
    Musisz jednak wiedzieć, iż Regulamin jasno określa co do zasady takie sytuacje, a zatem kara została nałożona słusznie.

Z uwagi na to, iż nie znajdujesz się na Liście Osób Otoczonych Szczególną Uwagą jestem skłonny skrócić Ci bana do pięciu dni od momentu, w którym prześlesz mi w Prywatnej Wiadomości informację o tym, iż zmieniłaś hasło na CraftApple przy pomocy panelu [LINK] zgodnie ze wskazówkami zawartymi w tym temacie Bezpieczeństwo kont na CraftApple - używanie różnych silnych haseł.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę