MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] dragon_killer

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika dragon_killer, 4 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dragon_killer

dragon_killer Użytkownik

Docenione treści:
    0
    imię: Szymon
    Dokładny nick w grze: dragon_killer
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na survivalu, natomiast w minecraftcie jestem ok 6h.
    Data urodzenia: 15.03.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Swoją przygodę zaczynałem na ps3 mając 7lat. To było około 4 lata temu. W minecraft na kompie zaczynałem mając ok. 9lat. na wersji 1.7.2 i grałem także na 1.7.10
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę na Craftapple zacząłem dziś - 4.05.2018. To krótko ale mili gracze i atmosfera zmusiły mnie o przeczytaniu więcej na temat serwera.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: nie byłem karany.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: niestety narazie nie.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? nie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na serwerze myślę, że na razie nie potrzeba nic zmieniać. Najwyżej można by było zrobić jakiś dodatkowy /warp np. parkour
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Pomagać graczom, którzy nie znają jeszcze komend w zrozumieniu ich, zgłaszać bugi, błędy, pomagać pozostałym administratorom, pilnować nowych postów graczy na forum i odpowiadać na nie jak tylko się da, robić ss podczas zbierania dowodów. Uprawnienia: /tempmute dragon_killer np. 3h obraza administracji - wycisza tego gracza na 3h, /unmute [Gracz]- odszywa mu usta :D , /kick dragon_killer [powód] - wyrzuca tego gracza z serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, żeby pomagać, dawać pomysły w rozwoju serwera i dołączyć do legendarnej ekipy administracji :)
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuje uspokoić graczy. Jeśli to nie pomoże to powiem im chociaż żeby załatwili to na message - /msg. Jeżeli się nie uspokują to dam im /tempmute
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam tą umiejętność.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Szymon i w tym roku skończyłem 14 lat. Mieszkam w Wielkopolsce. Chodzę do 7 klasy i potrafię zrozumieć i uszanować zdanie innych. Lubię odkrywać nowe gry i próbować wszystkiego. Lubię wychodzić na dwór pograć w piłkę czy iść na pizze. Chodziłem na lekkoatletyke, na piłkę nożną, na basen. W przyszłości chciałbym zostać trenerem na jump arenie czy na jump station, lub zajmować się informatyką.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się to w tej grze, że można uruchomić swoją wyobraźnię i to, że są dostępne różne, świetne serwery takie jak np. serwery minigry, survival czy też craftapple.
    Określ swoją dyspozycyjność: Od ok. 14.30 mogę wbić na serwer i tak to 18.00 czy 19.00 mogę być na serwerze. Spotkać mnie można na FB, skype czy też instagramie .
    Umotywowanie podania: Mam nadziej,że zostanę wybrany na pomocnika. Chciałbym pomagać graczom i pilnować serwera. Myślę, że to od kiedy gram na serwerze nie zaszkodzi mojemu podaniu. Pozdrawiam.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    To już Cię z góry skreśla pisząc Podanie na Pomocnika.

#edit:
    Chcesz zostać Pomocnikiem, a nawet nie znasz Ekipy - Nie wspominając o Graczach.

#2 R_A_P_3_R, 4 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 4 Maj 2018
  3. dragon_killer

dragon_killer Użytkownik

Docenione treści:
    0
    a ty jestes Administratorem ?!

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. Hanoh

Hanoh Użytkownik

Docenione treści:
    28
    R_A_P_E_R jest Pomocnikiem, więc zna zasady serwera i zgadzam się z jego wypowiedzią ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. dragon_killer

dragon_killer Użytkownik

Docenione treści:
    0
    zaczekam aż ktoś mi napisze, że NIE

6. ToNieJestRoyalSteve

Docenione treści:
    96
    NIE

• Zwycięzca Zwycięzca x 4
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lista
  7. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Niestety fakt, iż dopiero dziś rozpocząłeś grę na naszym Serwerze przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Co teraz?
    Spróbuj zapoznać się ze społecznością CraftApple, zacznij udzielać się zarówno w Grze, jak i na Forum. Pokaż jak bardzo Ci zależy i pamiętaj, że Administracja posiada multikonta - nie wiesz kiedy patrzymy.

W wolnej chwili zapoznaj się z tym wątkiem, zwróć uwagę na wskazówki dotyczące pisania Podania. Przeczytaj dokładnie Regulamin, Uprawnienia i Obowiązki Pomocnika.

Kolejne Podanie napisz nie wcześniej niż za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę