MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] MrHanoh

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Hanoh, 2 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hanoh

Hanoh Użytkownik

Docenione treści:
    28
    Imię: Filip

Dokładny nick w grze: MrHanoh

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam około 4/5 godzin dziennie. Jeżeli chodzi o tryby na których przesiaduję jest to OpenCreative i czasami wejdę na Survival.

Data urodzenia: 17.08.2005r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Lipiec 2014r. Była to wersja 1.7.2.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Wrzesień lub październik w 2015 roku.

Czy byłeś karany na serwerze gry lub forum: Byłem karany był to ban tymczasowy.

Czy posiadasz rangę Premium na sewerze: W tej chwili nie posiadam rangi Premium, ale nie raz jeszcze zamierzam ją zakupić.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak składałem.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na CraftApple: Na ten czas nie widzę nic do zmian, ponieważ serwer jest bardzo rozwinięty, ale na pewno są drobne niedociągnięcia, które w każdej chwili można naprawić.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki:
    -Pomagać Graczom bez względu na sytuacje i wyjaśniać wszelkie komendy.
    -Pomagać Moderatorom w kontrolowaniu czatu.
    -Zgłaszać wszelkie błędy/problemy do Administracji.
    -Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    -Być dyspozycyjnym Administracji Serwera i wykonywać dodatkowe polecenia.
    -Zbierać dowody podczas Karania.

Uprawnienia:
    - /kick MrHanoh Netykieta - Wyrzuca gracza z Serwera.
    - /tempmute MrHanoh 48h Reklama - Wycisza Gracza na określony czas.
    - /unmute -zdejmuje Graczowi karę wyciszenia.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym dołączyć to ekipy, ponieważ chcę pomóc w rozwoju serwera i pragnę by rozwijał się dalej. Wiem, że można pomagać bez rangi, ale z własnego doświadczenia wiem, że są Gracze, którzy nie chcą się posłuchać zwykłego Gracza lecz kogoś z wyższą rangą.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na sam początek będę się starał uspokoić Graczy i poproszę o przeniesienie konfliktu na /msg, jeśli to nie pomorze będę musiał skorzystać z uprawnień, które posiada Pomocnik.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:
    Mam na imię Filip i mam 12 lat, a w tym roku kończę lat 13. Mieszkam w spokojnej i nawet dużej wsi Strzałkowo w Wielkopolsce. Jestem osobą, która lubi pomagać ludziom, jestem osobą, która patrzy na świat w sposób realistyczna, więc jestem realistą. Jestem dumny z tego kim jestem i nie przejmuje się wszelką krytyką i hejtem. Moim wielkim marzeniem jest zostać Informatykiem i programować własne gry i programy komputerowe, mam nadzieję, że to się spełni. Lubię wyjść gdzieś z znajomymi na miasto i się trochę odstresować.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    -Nieograniczona możliwość budowania.
    -Tryb multiplayer, który pozwala nam grać z innymi ludźmi.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Można mnie spotkać w godzinach 14:00 do godzin 17:30/18:30.
    Jeśli chodzi o komunikatory na których można mnie znaleźć są to Skype i FaceBook [Priv]

Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że mam szansę na otrzymanie rangi Pomocnika. Wiem o tym, że jest to wielka odpowiedzialność, ale myślę, że jestem w stanie podołać temu wyzwaniu. Chcę pomagać jeszcze bardziej Graczom niż w obecnej chwili.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #1 Hanoh, 2 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 2 Maj 2018
    Reklama
  2. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Może znajdziesz kilka takich?
    Nie podawaj lepiej miejscowości :eek:, jeszcze ktoś do ciebie przyjedzie i porwie
    A jak ci się miejsce skończy na ocv?
    Nie pytali co jest dozwolone, a co nie :D
    Jaka tam odpowiedzialność /kick /mute, jakby był Gepards na pewno by ciebie nauczył :*
    Dobra więc---> Podanie spoczko, widać, że się postarałeś, nie wchodze często na ocv ale gdy czasem wbije to coś tam pomagasz. Na forum wbijasz,wiek jest okej chyba byś sobie poradził.
    TAK 8/10

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  3. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Witaj, teraz ja skomentuje twoje podanko
    A za co?

Tutaj mogłes dac link, no ale i tak, i tak jest dobrze.

Dobrze, podanko ładne, ale to nie czyni cię pomocnikiem.
    Przeprowadziłem na tobie test, czy odpowiesz na pytanai mojego mulciaka. Odpowiedziałes na wszystkie moje pytania.
    Na razie jestem na tak, czekam na kolejne odpowiedzi pod podankiem, jesli ktos da ss jak np. obrażasz kogos, to oczywiscie zmienię swoją odpowiedz.
    Mogę życzyć tylko powodzenia, i pozdrowienia!

• Burak Burak x 1
    • Lista
  4. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    A co, jeżeli takowego pomocnika nie posiadasz? + ''pomorze''
    Według mnie, to nie są aż tak rozbudowane zdania.
    Właśnie nie pomagasz.

Cześć Filip.
    Moim zdaniem nie jesteś gotowy na dojście do ekipy. Twoje podanie zawiera nie małą ilość błędów. Ortografia nie jest u Ciebie bardzo dobra.
    Podanie mało rozwinięte ''pisane na kolanie''. Nie pomagasz, wolisz bawić się w RP, jeżeli nawet dochodzi do konfliktów, to ty nic z tym nie robisz.
    Pograj na craftapple kolejny miesiąc lub dłużej, poćwicz pisownię i zacznij pomagać, a potem spróbuj napisać kolejne podanie, gdy już do pisania takiego podania dojdzie, to: włóż w nie trochę więcej pracy, nie pisz go ''na kolanie'', zacznij pomagać.
    Myślę, że wyjaśniłem Ci kilka rzeczy.
    Pozdro Arab.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  5. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    -
    Unikaj ciągłych "i".
    byłeś karany

+
    Długo grasz na CA
    Długo grasz w Mc

Wyciągając wniosek z tego co wypisałem, jestem na neutral.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. 1854

1854 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Witaj Hanoh,

Podanie ładne, tylko interpunkcja i ortografia leży, aczkolwiek Podanie o stanowiska Pomocnika do najgorszych nie należy.

Jesteś miły, pomocny, rozgarnięty, czasem pochłania Cię RP, ale to jest może twoja pasja i dzięki temu poznajesz lepiej się z Graczami.

Ja jestem na Tak, powodzenia życzę.

• Burak Burak x 2
    • Lista
  7. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Filipie,

Napisze z grubsza co sądzę o Twojej kandydaturze, gdyż nie gram na OCV a Ciebie znam dość słabo.

Jesteś dość młoda osobą, ale na wiek można przymknąć oko gdyż mamy obecnie w Ekipie także młode osóbki i jak widać dają sobie nawet radę. Tutaj liczy się jak masz już poukładane w głowie. Za każdym razem kiedy wbijałem na te 5 min na OCV to przeważnie widziałem jakąś pomoc z Twojej strony. Ale zapamiętałem Cię z czegoś innego! A dokładnie z zachowania - jesteś bardzo miłym, przyjaznym oraz kulturalnym Graczem. Podanie troszkę niedokładne, ale jak na taki wiek to nawet nawet.

Jeśli chodzi o mój głos to jestem na neutral, gdyż po prostu nie znam Cię tak bardzo dobrze abym miał pewność, że jesteś taki jak napisalem.

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
    Reklama
  8. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    hejka jestes mily ogarniety i pomagasz i mnie kilka razy pocieszylees :3 ♥
    tak

• Przyjazny Przyjazny x 4
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  9. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witajj,

(Krótko, zwięźle i na temat. Nie chce mi się, ale muszę.)
    Podanie wygląda estetycznie, ortografia... powiedzmy 6, 7/10... Widzę jak pomagasz, jesteś aktywny, ale nie widzę na forum zbyt dużo Twoich postów.
    (Do wszystkich: ) 2005 rok? To nie jest "zbyt niski wiek" żeby być Pomocnikiem. Jestem z 2005 i co? Jestem w Ekipie już od roku (już pomijając staż przed-rezygnacją) i jakoś nie ma problemów :p.

Filipie... Moim zdaniem powinieneś poprawić swoją aktywność na forum, poznać się z Graczami nie tylko na OpenCreative, ale również na Survivalu. Wpadnij też czasem na TeamSpeak - tam też można zwiększyć swoją "reputację" :D.

Miłego wieczoru!

• Przyjazny Przyjazny x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  10. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Podanie ładne estetyczne, niestety w niektórych punktach są niedociągnięcia.
    Aktywność na forum niska, w grze Cię widuję i zawsze coś tam pomagasz.
    Długi staż na serwerze jak i w samej grze to kolejny plus.
    Aktualnie na nie, popraw to co jest napisała snoł wyżej i za miesiąc powinienem być na tak.

11. Kalaklol

Kalaklol Kłak

Docenione treści:
    163
    Podanie jest estetyczne dużo pomagasz na ocv jesteś miły i koleżeński jestem na TAK

12. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    Nie zaczynaj zdan od "Jezeli chodzi [...]" w pismach oficjalnych. Zachowaj to na rozmowy prywatne badz osobiste pisma pokroju pamietnika. Zdecydowanie lepsze jest "natomiast", "z kolei", aczkolwiek w tym wypadku zadne z nich tu po prostu nie pasuje nie pasuje. Najlepiej by bylo, gdybys napisal to wszystko w jednym, aczkolwiek zlozonym zdaniu badz w dwoch odrebnych. Fakt o tym, iz czasem odwiedzasz Survival rowniez dalo sie napisac wiele ladniej.

Albo odpowiadaj rownowaznikami zdania, zawierajacymi jedyne slowa scisle dotyczace tego, czego pytajacy chce sie od Ciebie dowiedziec albo odpowiadaj zdaniami. Mieszajac to otrzymujesz jedno wielkie gowno.

Ani to ladne zdanie, ani to ladny rownowaznik zdania, ani to ladne podanie informacji. Dni/Miesiecy/Lat sie nie wymienia, a podaje sie zakres. "W" jest tutaj zbedne. Zdecydowanie ladniej brzmi drugi kwiecien dwa tysiace pietnastego roku, niz drugi kwietnia w dwa tysiace pietnastym roku.

Masz 12, niedlugo 13 lat i nie potrafisz napisac poprawnej odpowiedzi na pytanie [tak/nie]? Zalosne. Wypadaloby rowniez napisac, kiedy i za co zostales zbanowany.

Tyle razy, ile to powtarzalam tyle razy nic do nikogo nie dotarlo. Po jakiego kija w odpowiedzi na to pytanie bawisz w jakiegos filozofa? Nie posiadasz ow rangi? Odpowiadasz "Nie, nie posiadam". Posiadasz ow range? Odpowiadasz "Tak, posiadam". I tyle. Jedyne, co ostateczne mozna jeszcze dodac to "[...] ow/owej/owa/takowej/takowa/takiej/taka/tej/te rangi/range". I nic wiecej.

13 latek nie potrafi poprawnie postawic przecinka w zdaniu "Tak, [czasownik]"? Komentarz sobie daruje, bo jeszcze kogos przypadkiem uraze... Wypadaloby rowniez zarzucic tutaj linkiem pod poprzedniego podania (badz poprzednich podan).

Jedno w jakims stopniu wyklucza drugie. W pierwszym zdaniu skladowym piszesz, iz nie widzisz nic, co wymagaloby zmiany, a w trzecim wspominasz o tym, iz jednak sa tutaj rzeczy, ktore wymagaja naprawy (naprawa = zmiana).

Kopiuj + Wklej + niewielkie zmiany, co by tekst wygadal na wlasny
    Zalosne.

Nie wiesz, co wymagaloby jakiejkolwiek zmiany na serwerze CraftApple, ale chcesz pomoc w jego rozwoju? Smieszne. Na jedno wyjdzie, jak usiadziesz z boku i sobie popatrzysz. Co ma sluchanie sie Ciebie do otrzymywania pomocy z Twojej strony? Nic. Jak ktos potrzebuje pomocy bedzie szczesliwy, jak otrzyma ja od kogokolwiek. Nie bedzie patrzyl na to, czy ta osoba ma range, czy nie. Nieco inaczej jest w przypadku lagodzenia konfliktow, wtedy owszem, gracze zdecydowanie bardziej sluchaja sie osoby z wyzsza ranga. Jednak w momencie, kiedy osoba ta jest dzieckiem, nie tyle co wiekowo, a mentalnie gracze rowniez "napluja jej w twarz", a Ty taka osoba niestety jestes.

Czyli zamiast zalagodzic konflikt, rozwiazac spor bedziesz po prostu dbal o to, by zniknal on z czatu? Swietna metoda!

Znowoz blad interpunkcyjny na poziomie conajwyzej trzeciej klasy. Brakuje tutaj rowniez argumentow. Nie mowie, iz trzeba tutaj pisac rozprawke na miare matury, ale wypadaloby to uargumentowac w chociazby dwoch zdaniach, bo przytaknac na pytanie o umiejetnosc moze nawet dwulatek.

Dla poprawienia estetyki podania mogles wyrzucic dopisek o wymaganej ilosci zdan. Zamiast pisac "mam xx lat, a niedlugo skoncze yy lat" mogles po prostu wspomniec tylko o tym, iz niedlugo skonczysz yy lat - kazda myslaca istota dojdzie do tego, ze skoro w sierpniu konczysz lat 13, to teraz masz jeszcze 12 lat. Mogles tez po prostu zaokraglic swoj wiek - 12,5 albo 13. Prawie kazde zdanie zaczynasz od slowa "jestem". Prace trzecioklasistow nie zawieraja tyle powtorzen i bledow jezykowych... Osoba, nie bioraca do siebie krytyki, nie wyciagajaca z niej wnioskow na stanowisku Pomocnika? Nic dobrego z tego nie wyniknie. Nazw zawodow nie piszemy wielka litera. O swoim usposobieniu, charakterze etc. napisales przerazliwie malo i nawet nie raczyles tego uargumentowac, co jest podstawa podstaw przy pisaniu (auto)charakterystyki.

To, jak bardzo, a do tego umyslnie psujesz sobie podanie jest po prostu przykre...

Znow zaczales zdanie od "Jesli chodzi [...]". Pomijajac juz reszte bledow, co to za dyspozycyjnosc, co to za kontakt z Toba, jesli Twoje portale spolecznosciowe i komunikatory otrzymaja tylko "wybrancy"?

Jedyne zdanie, ktore choc troche mozna podpiac pod umotywowanie to "Chce pomagac [...]". Reszta zupelnie nie na temat, aczkolwiek pozwole sobie to skomentowac. Myslisz, ze podolasz temu wyzwaniu? W takim razie sobie odpusc. Ty masz byc pewny swojej decyzji i swoich umiejetnosci, a nie "a sobie sprobuje, jak nie dam rady to najwyzej odejde".

Podsumowujac... Podanie przyjemne dla oka, aczkolwiek uszy kaleczy... Wypracowania trzecioklasistow maja mniej bledow. Brak podstawowych umiejetnosci jezyka polskiego. Twoj udzial w zyciu serwera jest na prawde nikly. Serwerowi zbytnio nie pomozesz. Obawiam sie, iz nawet wsrod graczy malo wskorasz. Byles karany. O Twojej osobie wiemy na prawde malo, aczkolwiek jednego mozemy byc pewni - jestes nie tylko wiekowo, ale tez mentalnie dzieckiem. Dzieckiem niegotowym odejsc od zabawek i podjac sie jakichkolwiek wiekszych obowiazkow. Jestes po prostu taki meh... Wiek problemem nie jest, chyba, ze jest on wyraznie odczuwalny. Osobiscie naplulabym Ci w twarz i zgnoila Cie doszczetnie, gdybys jako Pomocnik usilowal ustawic mnie do pionu, bo to nie Ty tutaj masz wieksze doswiadczenie w zyciu i bardziej poukladane w glowie. Za innych wypowiadac sie nie bede, aczkolwiek jestem pewna, iz znalazloby sie jeszcze duzo osob, co postapiloby w ten sam badz podobny sposob.

Zacznij brac udzial w zyciu serwera, pomysl nad tym, co mogloby wplynac na jego korzysc, zastanow sie, jak dobrze wplynac na graczy, zacznij porzadnie i konsekwentnie pomagac, popracuj nad podaniem, a przede wszystkim dorosnij, a byc moze Twoja kandydatura bedzie miala jakiekolwiek szanse bytu. Na ten moment definitywne NIE.

• Nie lubię x 3
    • Burak x 3
    • Zgadzam Się x 2
    • Lubię To x 1
    • Zabawne x 1
    • Przyjazny x 1
    • Lista
  13. Hrabia_Duku

Hrabia_Duku Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Moja recenzja jest bardzo krótka i treściwa. Gram na CraftApple od 2016 roku i kurka wodna przez te kurka wodna 2 lata nie widziałem typa o takim nicku. Nieźle ;P (PS. na żadnych eventach itp nie było go ) Ale okej spoko co tam dalej są też plusy. Masz ładne napisane podanie, lecz nie pasuje mi twój wiek. 13 lat hmm i tak więcej od Gepardsa który luckiego przekupił batonikami. Tylko mam taki niedosyt. Każdy pisze to samo w podaniach... Że serwer jest fajny po co tam zmiany. Ale kurka wodna masz punkt daj zmiany to daj te kurka wodna propozycje. Dziękuje dobranoc.
    Tak jak piszę (JumiToJa)

Cytuje

,,Zacznij brać udział w życiu serwera, pomysl nad tym, co mogloby wplynac na jego korzysc, zastanow sie, jak dobrze wplynac na graczy, zacznij porzadnie i konsekwentnie pomagac, popracuj nad podaniem, a przede wszystkim dorosnij, a byc moze Twoja kandydatura bedzie miala jakiekolwiek szanse bytu''
    Niestety tu jest cholerna racja... Zaraz ktoś napisze, że jesteś stałym graczem. Ale powiedz mi ciągle pisałem na czacie, grałem patrzałem na community , lecz Ciebie nie zauważyłem to jest dziwne.

Rada: Zapoznaj się z serwerem. Wyróżnij się jakoś na czacie.. Pisz na eventach itp.

Do tej pory definetywne: NIE

Hanoh mam pytanie.. Dlaczego dajesz UnLike jak każdy ma swoją opinie? kurka wodna Gepard jest od Ciebie mądrzejszy.
    Pozdrawiam xD

• Zwycięzca x 2
    • Błędy ortograficzne x 2
    • Lubię To x 1
    • Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  14. 696969

696969 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cześć! Masz źle ułożone podanie. Ja bym podanie uznał za zamknięte :p
    Nie stosujesz się do wytycznych (CA) Czyli jak powinno wyglądać podanie.

@_Jihad Arab
    Dobrze to podsumował. - Chodzi mi o twoje zdania oraz jak powinno wyglądać podanie.

Lecz muszę Ci przyznać znam dużo osób na CA znam cię dość słabo, lecz słyszałem, że jesteś kulturalny. Masz szanse, ale spróbuj innym razem.
    Ponieważ masz 12 lat. Wybacz ale nie chcę administracji na (CA) bez mutacji oraz które mają mało lat przeżyte w swoim życiu.
    Są twoje plusy i wady, lecz twoje podanie jest tak tragicznie sformułowane.. Jesteś mały, ale dorośnij czy coś. Nie psuj serwera ;D
    Pozdrawiam.

Ja jestem na NIE

download.jpg

PAMIĘTAJCIE GANDALF JEST U WAS W DOMU ;o

15. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To x 4
    • Zgadzam Się x 2
    • Nie lubię x 1
    • Przyjazny x 1
    • Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę