MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] Arabic

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Jihad Arab, 6 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Imię: Jakub

Dokładny nick w grze: Arabic

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na trybie Open Creative, potrafię przebywać na serwerze nawet 8 godzin.

Data urodzenia: 30.04.2006 rok (12 lat)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2014-2015 i był to prawdopodobnie styczeń.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2017, styczeń

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłem karany wiele razy banem, permbanem jak i kickiem. Było to już dawno temu, zmieniłem się, jednak wiem o tym, że będzie to brane pod uwagę.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam rangi PREMIUM.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, składałem podanie na
    pomocnika. https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-jihad.12589/

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na naszym kochanym jabłuszku zmienił bym system spawnowania się na open creative, ponieważ: Gdy na świecie otwartym jak i na płaskim, po wyjściu i wejściu na serwer najpierw pojawiamy się na tej działce, potem nagle teleportuje nas na spawna. Moim zdaniem jest to bardzo irytujące i lepiej było by to poprawić.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia:
    /kick nick powód (wyrzuca danego gracza z serwera)
    /tempmute czas nick (wycisza danego gracza na dany mu czas)
    /unmute nick (odcisza danego gracza)

Obowiązki:
    1. Pilnowanie czatu, gdy ktoś łamie netykietę powinien dostać kicka lub ostrzeżenie, a gdy reklamuje serwer, powinien zostać wyciszony.
    2. Informowanie kogoś z wyższymi uprawnieniami o różnego rodzaju błędach lub np: włamaniu na serwer.
    3. Przede wszystkim utrzymanie na serwerze miłej, wesołej atmosfery.
    4. Nowym graczom wyjaśnianie komend na serwerze, lub co na danym trybie się robi.
    5. Pomocnik bardzo często powinien być do dyspozycji.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ: chcę, aby poziom serwera wzrastał i wzrastał, bardzo chcę pomóc też w rozwoju naszego serwera oraz pomagać nowym graczom i wprowadzać ich w świat naszego craftapple.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam osoby uczestniczące w konflikcie o co chodzi, potem postaram się uspokoić osoby bijące się wyzwiskami, jeżeli to nie poskutkuje, najlepszym wyjściem będzie zawołanie kogoś z wyższymi uprawnieniami, np: pomocnika. Jeśli takowej osoby nie ma na serwerze, a jest obecna np: na forum, napisze do tej osoby na priv, aby weszła na serwer i uspokoiła sytuację. Jeżeli to też nie poskutkuję, będę musiał napisać skargę
    .
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętność współpracy z ludźmi, bardzo lubię współpracować z innymi.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    1. Jestem osobą, która spędza większość czasu przed komputerem (nie wiem, czy mogę to nazwać uzależnieniem) i bardzo kocham grać w gry, moimi najbardziej lubianymi grami są: Minecraft, Counter Strike, Battlefield.
    2. Urodziłem się w Starachowicach, mieszkałem tam 1 rok od urodzenia, teraz mieszkam w Ostrowcu świętokrzyskim przez 11 lat, jest to wspaniałe miasto, są w nim "Góry Świętokrzyskie" z którymi związane jest wiele legend.
    3. Ogromnie kocham styl Arabski, m.in.: styl budowy domów, styl ubioru oraz klimat panujący w krajach Arabskich.
    4. Jestem bardzo aktywny w sporcie, chociaż mam nadwagę, bardzo lubię jeździć na rowerze z kolegami i koleżankami, piłka jest moja ulubiona, jeśli chodzi o aktywność fizyczną.
    5. Interesuje się polityką w krajach, w których panuje Islam oraz ataki terrorystyczne, wiem innym to się wydaje dziwne, lecz ja taki jestem i nikt tego nie zmieni.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft podoba mi się praktycznie nieograniczona możliwość budowania domków, miast a nawet państw oraz możliwość grania w trybie wieloosobowym, ponieważ wiele radości sprawia mi granie z kimś, niż samemu.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji od dwóch do pięciu godzin na teamspeaku lub skype.
    Niestety miałem wymieniany dysk w laptopie i muszę założyć konto na Skype od nowa, ponieważ do starego konta nie pamiętam hasła.
    Umotywowanie podania: Myślę, że uda mi się przejść rekrutację na pomocnika, ponieważ chcę pomagać jeszcze bardziej i pomóc w rozwoju serwera.

• Burak Burak x 5
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 4
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Lista
    #1 _Jihad Arab, 6 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 6 Maj 2018
    Reklama
  2. Hristian

Hristian ferdek

Docenione treści:
    53
    Na NIE

pzdr (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

3. Drone_44

Drone_44 Narcyz

Docenione treści:
    16
    Jak widzę byłeś bardzo często karany więc nie wiemy czy można ci teraz zaufać.
    Na NIE

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  4. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    Na NIE.
    Dlaczego?
    Nie pomagasz, byłeś karany i twoje zachowanie na chacie nie jest godne miana pomocnika.
    To chyba wystarczy.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  5. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    hej !
    lubie cie, dla mnie jestes mily, skladasz skargi. to idzie na +
    nick sredni, czasem nie patrzysz na chat, czasem nie pomagasz. to idzie na -
    Z racji tego, ze jestes dobrym kolega i mozna z toba porozmawiac na ts3, a jednak widzę twoje zachowanie na serwerze jak się odnosisz do niektórych Graczy wnioskuję, że jestem na nie.

• Burak Burak x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
    #5 Crytal, 7 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 7 Maj 2018
  6. Hanoh

Hanoh Użytkownik

Docenione treści:
    28
    Witaj Jakubie teraz ja wypowiem się na temat twojego Podania :D
    Pomocnik powinien być wzorem dla innych Graczy, a nie z wieloma banami na swoim koncie.

To co, że lubisz? Każdy może tak powiedzieć to, że napisałeś iż lubisz współpracować z ludźmi to nie jest żaden argument.

To zdanie jest zbędne, ponieważ liczy się to co jest teraz, a nie to co będzie.

Kolejne na co udało mi się zwrócić uwagę to Twoje zachowania. Często widziałem jak chamsko i ordynarnie odnosisz się w stosunku do graczy, a Pomocnik nie może sobie pozwalać na takie zachowanie.
    Jestem na NIE.

• Zwycięzca x 2
    • Nie lubię x 1
    • Pomocny x 1
    • Przyjazny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Lista
  7. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Żałosne, wyszukiwanie czegoś na siłę.

• Burak Burak x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  8. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Po pierwsze, nie porównuj tego co było, a tego co jest.
    Zachowanie na czacie... Mówisz o tym, co było 4 miesiące temu.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 4
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  9. 1854

1854 Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Witaj, zachowujesz się ostatnio w miarę dobrze, kiedyś było trochę gorzej.
    Jak na razie jesteś kulturalnym Graczem z dobrymi manierami, trochę pomagasz, starasz się - to widać.
    Ale czy uda Ci się być takim przez następny miesiąc? Czy nie będzie tak jak z Pewnym Pomocnikiem?
    Tego muszę być pewna.
    Na razie poobserwuję Cię przez ten następny miesiąc i zobaczymy, czy potrafisz się dobrze zachować cały czas, gdyby Twa kandydatura została odrzucona.
    Na razie jestem na NEUTRAL, lecz kto wie co będzie za miesiąc?
    Postaraj się i zobaczymy.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  10. kshycho

kshycho Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie!
    Jesteś strasznie wulgarny na czacie.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie bardzo znałeś odpowiedzi na przykładowe pytania mogące paść z ust Graczy oCV przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pomimo tego, że od dłuższego czasu nie zauważyłem wulgarności u Ciebie.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące Podań.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę