Imię:Janek Dokładny nick w grze:WJanek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: przebywam 3-4h dziennie na survivalu Data urodzenia:2005.10.24(październik) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010 v1.6.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:6 kwietnia 2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:dodać skrzynki (takie jak w csie /mam na nie plugin) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:pomaganie graczom i upominanie ich jak coś brzydkiego napiszą Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:bo lubię taką prace zresztą chciałbym aby server się rozwijał Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:wysłucham obu stron i pogadam z nimi na tsie o rozwiozaniu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań Zawsze jestem ciekawy nowych rzeczy w mc lub w realu. Mam lekcje popołudniu wiec od rana gram. Jeżdżę często rowerem po poznaniu i okolicach.Mieszkam w poznaniu.bardzo chciałbym być kimś więcej niż jestem.Zawsze robię więcej niż potrzeba. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: ze ma dużo możliwości Określ swoją dyspozycyjność:zawsze się dostosowuje i umiem ponieść konsekwencje Umotywowanie podania: mam nadzieje ze dołączę do takiej fajnej ekipy jak wy
Witaj Podanie w miarę, lecz liczne błędy i niedociągnięcia sprawiają, że wygląda na napisane w 5 minut. Grasz 2 dni, nie znasz serwera, graczy oraz obowiązków pomocnika. Definitywne nie.
gadałam z Tobą może 2 razy na ts3, lecz za malo znasz graczy, za szybko ich oceniasz, nie dales rowniez sie poznac graczom co jest na -. podanie pisane na kolanie. duze Nie.
Witaj teraz ja chcę się wypowiedzieć pod twoim podaniem: Przydałoby się podać komendy i więcej obowiązków. Źle, źle, źle. Na pierwszym miejscu zawsze jest uspokojenie Graczy i po co ts? Da się załagodzić konflikt beż użycia komunikatorów. To nie są rozbudowane zdania. Tak trudno wpisać w przeglądarce definicje słowa dyspozycyjność? -Grasz za krótko na serwerze. Jest za wcześnie byś otrzymał rangę Pomocnik. Poczekaj, pomagaj Graczom i wtedy napisz podanie. Definitywne NIE.
Jestem na NIE 1. Nigdy cię nie widziałam na serverze a naprawdę na SV potrafię spędzić do 8 godzin 2. Jak dla mnie grasz za krótko na serverze
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.