MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Julinek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Julinek, 10 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Julinek

Julinek Papugorożkowe coś

Docenione treści:
    3
    Imię: Julia

Dokładny nick w grze: Julinek

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 2-4 godzin oraz najchętniej na serwerze Open Creative.

Data urodzenia: 7 września 2005r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdy zaczęłam przygodę z MineCraft'em był rok (około) 2012 oraz na wersji 1.4.x

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Z Craftapple zapoznałam się w 2015r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłam karana.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam tej rangi.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie składałam, lecz często miałam taki plan.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Głównie drobne niedociągnięcia w trakcie przeniesienia na OpenCreative (w trakcie których teleportujemy się na spawn, później na miejsce, w którym ostatnio byliśmy i ponownie na spawn) oraz zachowanie graczy.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Podstawowymi obowiązkami Pomocnika są:
    -pomoc w ogarnianiu chatu
    -zgłaszanie wszelkich usterek/bugów/problemów do (vice)administratora
    -uczestniczenie w życiu serwera oraz udzielanie się na forum
    -zbieranie dowodów w trakcie karania
    -dyspozycyjnosć

Pomocnik posiada również uprawnienia do komend takich jak:
    /kick Julinek POWÓD - wyrzuca gracza z dowolnego serwera
    /tempmute Julinek CZAS (np. 24h, 1mo, 60s lub 7d) - wycisza gracza na określony czas
    /unmute Julinek - zdejmuje kare z gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, gdyż uważam, że potrafię w miarę dogadywać się z innymi oraz współpracować z nimi. Oprócz tego pragnę pomóc w rozwoju serwera.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wydaję mi się, że najłatwiej byłoby najpierw spojrzeć na problem z obydwu stron (np. kłócących się). Wtedy zależnie od sytuacji powinno się uspokoić i opanować uczestników sprzeczki.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że posiadam taką umiejętność. Potrafię rozumieć i akceptować punkty widzenia innych oraz w miarę dbać o pozytywną atmosferę.

Opisz swoją osobę: Jak już wyżej pisałam, mam na imię Julia i w tym roku kończę 13 lat. Moim największym hobby jest rysowanie, z którym przygodę ciągnę już od małego. Oczywiście wcześniej po prostu brałam kartkę i rysowałam według własnego uznania. Teraz zaś przeglądam wiele poradników, które mogłyby mi się przydać w moim dorosłym życiu. Od jakiegoś czasu również staram się wymyślać historyjki do moich rysowanych przyjaciół.
    Jako "fanka" Minecrafta oraz CA grałam kiedyś na innym koncie, z czym wiąże się inne konto na forum, do których wraz z moją "doskonałą" pamięcią zapomniałam danych.
    Apropo mojego charakteru, to raczej jestem dosyć spokojna. Preferuję raczej przebywanie samemu niż w większej grupie osób. Oprócz tego jestem (za)bardzo ufna, co odbija się na mnie.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft najbardziej podoba mi się możliwość budowania bez ograniczeń. Jednak, chyba najlepszą możliwością jest Tryb Wieloosobowy, za którego pomocą można nieraz poznać ciekawych ludzi.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze, w tygodniu można spotkać mnie najczęściej od godziny 18 do 22. W weekendy nie wcześniej niż o 14.
    Częściej można kontaktować się ze mną na wszystkich mediach opierających się o Facebook.

Umotywowanie podania: Myślę, że nadaję się do ekipy, ponieważ potrafię dogadywać się z innymi. Wiem również, że na chwilę obecną za mało udzielam się na Forum, ale staram się pomagać na serwerze.

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    slodka wstaw zdjecie rysunku zobaczymy czy nie klamiesz

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. OdwolaniePLL

OdwolaniePLL Użytkownik

Docenione treści:
    5
    jestem na tak! pomagasz mi zawsze gdy jestem na serwie , znasz wiele komend , i jestes starsza od gepardsa , co za tym idzie , mozesz go idealnie zastopic , osobiscie to dalbym ci odrazu moda , bo wiem ze znasz sie na tym serwie , i ogarniasz cziterów , ale puki co to jestem na wielkie tak abys miala pomocnika , tylko pamietaj ! POMOCNIK TO ODPOWIEDZIALNOSC AŻ DO DEGRADA,
    Pozdrowionka sliczna ! mrau

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • Burak Burak x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  4. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    twoje mk?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. Julinek

Docenione treści:
    3
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #5 Julinek, 10 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 10 Maj 2018
  6. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  7. Julinek

Docenione treści:
    3
    moge dac rowniez kolorowe ;P

Reklama
  8. HuckLuck

HuckLuck Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak . Bardzo miła i pomocna osoba .

9. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    https://scr.hu/vv3MNn

Jeden skrin i Twoja kandydatura legla w gruzach. Nie widze sensu komentowania dalszej czesci podania, choc moge przyznac, iz zle nie jest.

Pograj dluzej na CraftApple, pokaz sie na serwerze i na forum, zaangazuj sie w pomaganie i zycie serwera, udowodnij, iz wniesiesz do Ekipy i Administracji cos nowego, istotnego, wartego uwagi, opanuj celujaco regulamin i popracuj jeszcze troche nad podaniem - zle nie jest, ale moze byc wiele lepiej.

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  10. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Krotko, zwięźle i na temat.

Nie pomagasz, rzadko jesteś na serwerze, nie udzielasz się na forum, mało kto Cię kojarzy. Jest plus! Ładnie rysujesz :D. Podanie ładne, przejrzyste, widać że się postarałaś.

Na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze miesiąc/dwa i przez ten czas zwiększyć swoją aktywność, pomagać itd.

Na nie.

Miłego wieczoru ;)

11. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Na serwerze grasz 3 lata, a zarejestrowałaś się dopiero we wtorek...

Ciekawe, na prawdę ciekawe...

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  12. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Ekhem, przepraszam? Chyba coś się pomyliło. Ja, człowiek spędzający dziennie nawet 7 godzin na OCV, widziałem cię zaledwie 3 razy na oczy. Na tabie też nicku brak.

I nawet nie będę dalej marnował sił na ocenianie i komentowanie błędów, po prostu tak jak w każdym innym podaniu, zostawię moje ukochane NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  13. ToNieJestRoyalSteve

Docenione treści:
    96
    Elo.
    Masz u mnie plusa za to, że jesteś spokojna, pomimo prowokacji tej żmii Crytal.
    Jednak nie mogę być na tak w twojej kandydaturze.
    Niestety nie jesteś aktywna na forum.
    O zachowaniu się w grze nie wspomnę, bo rzadko tam jestem.
    Pozdrawiam.

14. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Cały czas gdzieś mi mrugał przed oczami Twój nick ale nigdy nie umiałem sobie przypomnieć. Dzisiaj sobie wreszcie przypomniałem.
    Jedynie gdzie widziałem Twój nick to przy skrzyniach dla biednych jak je sprawdzasz co jakiś czas. Na czacie ANI RAZU nie widziałem Twojego nicku a co dopiero mówimy tu o pomocy. Aktywność na Forum także płacze.

Definitywnie jestem na Wielkie NIE!

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  15. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    No nie wiem, czy w 2012 roku była wersja 1.4x :c

16. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Przyznam iż widziałem Cię dzisiaj na survival'u, Twoja odpowiedź na pytanie z ust gracza jest jedną z pierwszych jakie są, starasz się i to widać, podanie jest estetyczne, a zdania są rozbudowane. Popraw aktywność na forum i będzie super, aktualnie na nie.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  17. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać", tak by nikt nie miał wątpliwości.

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę