MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Yumi

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika JumiToJa, 12 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    1.Nick z gry: Yumi
    2.Data otrzymania bana: Listopad 2016
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Udostepnienie konta osobom trzecim
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Coz, skoro poszukiwaniem dowodow, prawdy nic nie wskoralam nie pozostaje mi nic innego niz przyznac sie do winy i wziac za nia odpowiedzialnosc. Przyznac sie nie tyle co przed innymi, bo dla niektorych, a moze i nawet wiekszosci pewne i niezmienne od dlugiego czasu jest to, iz ban jest sluszny, a po prostu przed sama soba. Nie bede sie tutaj niewiadomo jak plaszczyc, podlizywac, czy tez filozofowac, bo to bez sensu. Pomijajac juz to, iz pierwsze dwie rzeczy w zadnym stopniu do mnie nie pasuja, a skoro wiekszosc zdazyla juz poznac moj prawdziwy charakter pisanie, robienie czegos, co powiazanie ma ze mna jedynie takie, iz tak jak ja po prostu istnieje, byloby strzalem w kolano. Odpowiadajac juz konkretnie na pytanie... Dlaczego? Zacznijmy od tego, ze chce. I nie bede tutaj wymyslac jakisch argumentow, jakiez to CraftApple jest cudowne, a Administracja sympatyczna. Po prostu chce. Tak samo chce wypic kawe rano, tak samo chce zjesc sushi na obiad, tak samo chce poglaskac psa. Jedynymi sensownymi, wartymi uwagi argumentami przemawiajacymi, lub nie za UB moze byc sparowanie sie danej osoby i odczucie, poniesienie kary. Mysle, ba, jestem pewna, iz moje sprawowanie poprawilo sie. Kontrargumentujac wasze "ale moze byc jeszcze lepsze", bo zapewnie sie pojawi - jesli po raz kolejny mialabym cenzurowac i propagandowac kazda swoja mysl, dbac o zdanie innych i pozwalac sobie wchodzic na glowe to owszem, moje sprawowanie byloby zapewne duzo lepsze, ale nie bede tego robic. Nie mam zamiaru udawac kogos, kim nie jestem dla unbana, ktory zycia mojego nie zmieni, co najwyzej minimalnie na nie wplynie. Kara, jaka jest prawie dwa lata banicji za "Mariola! Lap haslo, wbij i se pograj" jest moim zdaniem wystarczajaca. Natomiast fakt, iz dowiedzialam sie o banie w 2018 roku, jesli nieco bledny - o banie dowiedzialam sie jakis miesiac po otrzymaniu go, a czytajac wszystkie te majnkraftowe konwersacje wnioskuje, a wlasciwie jestem pewna, iz pamietalam o nim jeszcze przez dlugi okres czasu. Wylecial mi on z glowy pod koniec 2017 roku/na poczatku 2018 roku, co, zwazajac na to, iz CraftApple nie odwiedzialam nawet na forum, jest zupelnie normalna rzecza.

Nie zalezy mi na unbanie natychmiastowym. Bede szczesliwa, jak otrzymam chociazby najmniejsza szanse na niego, w postaci moze jakiegos zadania albo zwyklego "pokaz jeszcze bardziej, ze chcesz i wroc za xxx"?

@Edit: poprawilam kilka zdan (rano, a wieczorem moje moj zmysl polonisty pracuje zupelnie inaczej) oraz okres banicji (moj zmysl matematyka w kwesti obliczania dni, miesiecy, lat, wiekow etc. tak jak kulal pare lat temu, tak w 2018 roku nadal kuleje)

• Lubię To Lubię To x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #1 JumiToJa, 12 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 12 Maj 2018
    Reklama
  2. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    Wyrażę moje zdanie co do twojej prośby o UB, chociaż nie będe się jakoś rozpisywać,
    Jesteś osobą przyjazną i widać że sie zmieniłaś [to chyba najwazniejsze], co można wywnioskować z twojego zachowania na forum. Do tego rozpisałaś się bardzo w prośbie o UB, czego większość nie robi. I dlatego też myślę iż UB byłby dla ciebie odpowiedni.

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Napisałaś w tej prośbie o UB, że nie zmienisz swojego postępowania. A w sytuacjach, w których uznasz za zasadne będziesz łamać Regulamin CraftApple. Nie bardzo rozumiem po co miałabyś w taki razie wracać. Wypij sobie kawę, pogłaszcz psa, przeczytaj coś ciekawego. Naucz się jak pisać z polskimi ogonkami. A jeśli w Nowej Edycji Survival'u będziesz nadal chciała dostać UB to zobaczymy.

Prośba odrzucona.

• Burak x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Kreatywny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę