MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Lekotr

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lektor, 21 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Mam na imię Szymon
    Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to "Lekotr"
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram głownie w weekendy (sobota niedziela). Najczęściej jest to 2/3 godziny gry. Nie mam raczej ulubionego serwera. Gram na wszystkich serwerach, na których mogę miło spędzić czas ze znajomymi.
    Data urodzenia: 04.01.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od grudnia 2012 r. mam wersję premium Mienecraft. Początek mojej przygody z tą grą mogę oszacować na rok 2010.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram dosyć krótko. Niestety nie wiem ile dokładnie. Wydaje mi się, że mogę podać miesiąc czasu.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłem karany. Ani na tym, ani na żądnym innym serwerze minecraft.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam rangi premium.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie składałem podania na Pomocnika.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że dobrym pomysłem było by dodanie nowych map i udoskonalenie obecnych. Dodatkowo uważam, że dobrym pomysłem byłoby dodanie wersji anglojęzycznej na serwerze - alternatywa dla obcokrajowców. Chciałbym również zaproponować nowe typy minigier.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uważam, że głównymi obowiązkami Pomocnika powinno być ( i jest) pomaganie graczom i Administracji Serwera. Również obowiązkiem Pomocnika jest równe, w stosunku do każdego gracza, sprawiedliwe i uczciwe podejście do jego sytuacji/ problemu. Do uprawnień Pomocnika należą komendy takie jak: /kick; /tempmute; /unmute; - tj. wyrzucenie z serwera, wyciszenie gracza i anulowanie wyciszenia. Do obowiązku, a jednocześnie uprawnień Pomocnika należy zgłaszanie błędów i łamanie regulaminu administracji serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym pomagać na serwerze oraz przyczynić się do jego rozbudowy, tj. rozwoju.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Bardzo dużo zależy od sytuacji. Jeśli uznam, że któraś ze stron zasłużyła na karę to nadam ją lub, jeśli będzie to wykraczać poza moje uprawnienia przekaże sprawę osobie z większymi klasyfikacjami. W sytuacji gdy nie będę wiedział jak rozstrzygnąć daną sprawę zapytam o zdanie innych Pomocników lub nawet kogoś z Administracji. Jeśli sytuacja nie będzie wymagała kary, a konflikt będzie rósł postaram się zaproponować kompromis między stronami nieporozumienia. Pamiętajmy jednak, że kompromis nie oznacza rozdawania pomarańczy na dwie części, czasem jedna osoba chce sam miąższ, a druga samą skórkę.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jestem Wice prezesem koła prawniczego, byłym pełnomocnikiem stowarzyszenia, organizatorem licznych akcji charytatywnych, konferansjerem i lektorem. Uważam, że z łatwością nawiązuję wszelkie kontakty między ludzkie.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą kreatywną z licznymi pomysłami, które staram się zawsze realizować. Jestem człowiekiem wielupasji, które wciąż rodzą się w mojej głowie, i które rozwijam jak tylko się da. Niesłychanie uwielbiam, naturę, spokój piękno, a i poezję śpiewaną. Niewyobrażam sobie świata bez muzyki i wierszy. Uwielbiam towarzystwo innych ludzi, dlatego najczęściej gram w gronie kilku znajomych. Jestem osobą z natury spokojną, ale z zasadami i wyznaczonymi "granicami". Przekroczenie ich nie skutkuje raczej niczym dobrym. Daję wprost rozmówcy do zrozumienia, że zachował się nietaktownie i jeśli nie zmieni owego zachowania, to nasza rozmowa szybko się zakończy.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej podoba mi się to, że można puścić wodze fantazji i odpocząć od codzienności. Gra daje niesłychany relaks i rozbudowuje naszą kreatywność, której niestety coraz mniej w nas.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jak wspomniałem wcześniej spędzam mój każdy wolny weekend na grze. Z pewnością mam więcej czasu w święta i w wakacje.
    Umotywowanie podania: Uważam, że mogę wiele wnieść do rozwoju serwera. Chętnie jako lektor pomogę w rozreklamowaniu serwera. Jako motywację mogę również dodać, że jestem osobą bardzo ambitną. Będę - ile tylko będę w stanie, dążył do awansu. Nie jest to pierwszy serwer, na którym będę "Pomocnikiem". Byłem już kilka razy adminem na serwerach na ok. 5 tys. Niestety, było to już dosyć dawno i nie ukrywam, że jeszcze wiele musiałbym się nauczyć i wiele sobie przypomnieć. Jako motywację mogę również podać zainteresowani i blisko kontakt z psychologią - pozwoli to płynniej rozwiązywać konflikty pomiędzy graczami, a może nawet na lini gracz - administracja. Jestem osobą dociekliwą, która zawsze dąży do sedna i oczekuje sprawiedliwości. Sprawiedliwość nie oznacza jednak kary, czasem wystarczy kazać gracza wzajemnie się przeprosić i rozejść. Jedyne, czego nie toleruję to niedrużynowa gra. Bedwars, itp. to gry, które tego wymagają i bycie niedrużynowym i egoistycznym w tym przypadku podpada już pod łamanie regulaminu i dobrych zasad ustalanych między graczami. Dla jednych to moja wada, a dla drugich duży plus - trzymam się sztywno zasad, prawo napisane jest najważniejsze. Jestem tzw. "Betonem". Mam nadzieję na pozytywne rozstrzygnięcie mojego podania. Z wyrazami szacunku Lektor.

• Kreatywny Kreatywny x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Negative_Salad

Negative_Salad Czlowiek bez ambicjii w internecie(◍•ᴗ•◍)

Docenione treści:
    38
    Podanie jest ładne. Poprostu.
    Aczkolwiek podanie to nie wszystko.
    Nie znam cię,
    nie widziałem cię ani razu,
    na forum jestes zarejestrowany od wczoraj.
    Moim zdaniem, napisz podanie za miesiac. Daj sie poznac graczom. Bardziej pomagaj. Staraj sie ze wszystkich sil.
    Narazie jednak, jestem na NIE.

• Pomocny Pomocny x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  3. Kalaklol

Kalaklol Kłak

Docenione treści:
    163
    Podanie mi się podoba ładnie rozwinełeś zdania ale zwiększ aktywność na forum i pomagaj w grze

• Burak Burak x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
    #3 Kalaklol, 21 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 22 Maj 2018
  4. Julinek

Julinek Papugorożkowe coś

Docenione treści:
    3
    Samo podanie jest dosyć estetyczne i ciekawe, jednak:
    -Nigdy nie widziałam cię w grze, co niesie za sobą fakt, iż nie widziałam abyś pomagał.
    -Na forum jesteś od wczoraj, co znowu niesie skutek braku aktywności na nim
    -W punkcie "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik" noo... za mało.

Aktualnie jestem na NIE.

EDIT: wystarczyło trochę pozmieniać, napisać własnymi słowami, by nie ucinać informacji ;)

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #4 Julinek, 21 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano: 21 Maj 2018
  5. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    W przeciwieństwie do innych zgłoszeń uznałem za bezsensowną praktykę kopiowanie informacji o obowiązkach i uprawnieniach Pomocnika, które zostały opublikowane na forum.
    Pozdrawiam.

6. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Witaj Szymonie,

Podanie nawet nawet, zdania są dosyć rozbudowane i piszesz po polsku, ale mówiąc szczerze to nigdy nie widziałem Twojego nicku w Grze, zatem o pomocy z Twojej strony nie wspomnę. Zauważmy także, iż Twoje Podanie jest pierwszym wątkiem/postem na Naszym Forum. Zatem aktywność na nim zerowa a to już skreśla Cię praktycznie na 100%.

Pograj kolejny miesiąc, daj się lepiej poznać Społeczności CraftApple, wbij na Naszego serwerowego Ts3 a najważniejsze - popraw swoją aktywność na Forum jak i w samej Grze.

Aktualnie jestem na NIE, ale trzymam kciuki za miesiąc ;).

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  7. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Całkiem szczere pytanie... Co ten miesiąc zmieni? Jeśli Wy jako gracze wymagacie ode mnie większej aktywności to macie (przynajmniej mam taką nadzieję) w tym jakiś głębszy sens. W takim razie uprzejmie proszę o bezpośrednie napisanie czego wymagacie i co miałby zmienić ten miesiąc aktywności.
    Z poważaniem,
    Lektor

Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Po co pomocnik który wchodzi rzadko na serwer?
    Wystarczy nam właściciel...

9. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Bardzo bym chciał ale niestety nie jestem w stanie zrozumieć po co. Nie widzę sensu pisania "własnymi słowami" czegoś co każdy kto czyta mój post może sam sobie przeczytać. Nie sądzisz, że po to jest to podanie, aby osoba je składająca wykazała się kreatywnością i umiejętnością wyrażania swojej opinii, a przede wszystkim umiejętnością samodzielnego myślenia?

10. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem w stanie pomóc w weekend. Jeśli inni pomocnicy są dostępni w ciągu tygodnia pracy to szanowny kolego po co Ci ich więcej, a jeśli pozostali również wchodzą głównie w weekendy to chyba nie jestem sam. Dodatkowo pozwolę sobie zacytować końcówkę mojego zgłoszenia: "Jak wspomniałem wcześniej spędzam mój każdy wolny weekend na grze. Z pewnością mam więcej czasu w święta i w wakacje."

Z poważaniem
    Lektor

11. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Pomagać w weekendy możesz i bez rangi.
    Rangę dostają ci którzy wchodzą regularnie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  12. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    I już masz odpowiedź na swoje pierwsze pytanie. Nawet nie wiesz jaką np. ja mam rangę w Grze.
    Przez miesiąc jak się mocno przyłożysz, możesz dużo poznać tu m.in skład E&A, Społeczność CraftApple, zwyczaje [...]
    Jak chcesz zostać Pomocnikiem to sama nazwa Ci mówi - musisz znać odpowiedź na przykładowe pytanie zadane przez Gracza. A różnorodnych pytań oprócz komend tu nie brakuję [...]. (Wypisywaleś obowiązki jakie ma Pomocnik, więc z grubsza już wiesz co powinien robić taki Pomocnik) Musisz także dać się poznać innym w tym miejscu zapraszam Cię na Naszego serwerowego Ts3.
    Miesiąc, wydaje się prawie niczym, ale to spory okres czasu, aby to wszystko załapać/ zżyć się z Nami.

• Pomocny Pomocny x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  13. Lektor

Lektor Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Uprzejmie dziękuję za odpowiedź.

14. LucjaneKK#!

LucjaneKK#! przydópas krytal

Docenione treści:
    8
    -Dosyć hejtów!
    -Nie znam cię.
    -Odpusc sobie z pisaniem podania na chwile obecna. Daj sie poznac graczom, wchodz czesciej na serwer.

Aktualnie jestem na NIE

• Burak Burak x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  15. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał na Serwerze, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.
    Nie ukrywam jednak, że w związku z Twoją aktywnością ograniczona do weekendów może być Ci ciężko udowodnić, iż się nadajesz.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Przypominam, iż odpowiadanie pod swoim Podaniem, w uzasadnionych merytorycznie przypadkach, nie jest zabronione.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę