MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie stefek1

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika stefek1, 1 Czerwiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefek1

stefek1 Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Imię: Stefan
    Dokładny nick w grze: stefek1
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: pon-pt ok. 6 godz. weekendy ok.8 godz
    Data urodzenia: 1998-11-23
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersja 1.5.2 jak dobrze pamiętam i gram kilka lat
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wakacje 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: byłem kilka razy kickany za netykiete ale ostatni raz był rok temu
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: NIE
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? NIE
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tryb Sky Wars, żeby były jakieś konkursy np. na range premium żeby przyciągnąć do niego graczy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomaganie wyższym od niego rangom, kickanie (/kick nick powód), mutowanie (/tempmute nick długość np. 2d 3h 20m 10s powód), odpowiadanie na pytania graczy, uczestniczyć w życiu serwera i w dyskusjach na forum.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: dlatego, że zawsze lubiłem czatować i pomagać graczom.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: spróbuje załagodzić sytuację i potem wysłuchać obu stron a potem wymierzyć sprawiedliwość
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: bardzo szybko dogaduje się ze znajomymi i graczami na CA więc myślę, że posiadam
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Stefan i mieszkam w Koszalinie. Jestem mało kreatywny, ale bardzo dobrze dogaduje się z ludźmi. Chcę zostać E-sportwocem i niedługo może się to stać. Bardzo lubię też grać w piłkę nożną.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: ten jej urok, wszystko kwadratowe i jeszcze rywalizacja
    Określ swoją dyspozycyjność:Nie mam żadnych mediów społecznościowych
    Umotywowanie podania:Mam nadzieję, że w podaniu . Pozdrawiam administrację

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Albo kłamiesz z wiekiem, albo jesteś takim idiotą który zdania w wieku 20 lat nie umie stworzyć rozwiniętego i logicznego.

Sorry bycz.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Mhm, zobaczymy.
    Wyżej napisałeś, że siedzisz od 6 do 8 godzin w grze. Tyle lat i zero obowiązków? Coś mi tu nie gra.
    Skywars jest wyłączony.
    Co ma pisanie na czacie, do bycia pomocnikiem?
    To, że spróbujesz złagodzić, to wiemy. Ale w jaki sposób?
    Jeśli uważasz, że to są zdania rozbudowane, to ja mam jedynkę z J. POLSKIEGO.
    To w jaki sposób komunikował byś się z innymi? A może masz, tylko skłamałeś przy dacie urodzenia i nie chcesz, aby ktoś znał twój głos i poznał prawdę.
    XD? Coś ci się słówka pozjadały.

Twoje podanie zawiera ogrom błędów. Rzadko zaczynasz zdania z dużej litery, ciężko się z tobą skomunikować, ponieważ nie posiadasz np: ts3, skype. Nie potrafisz dobrze rozwinąć zdania, zjadasz niektóre słowa. Nie poświęciłeś nawet 10 min na to, żeby podanie wyszło ładnie. Mogłeś np: pogrubić pytania, zrobić odstępy pod każdym punktem. Podanie bardzo krótkie. Mogłeś poświęcić czasu, widocznie nie zależy Ci na dostaniu Pomocnika. Wydaje mi się, że tam gdzie są pozjadane słowa, mogło to być źle skopiowane. Nic się nie postarałeś, nie chciało ci się poświęcić więcej czasu. Nawet lekkiego wkładu pracy nie widać w tym podaniu. Nie widziałem jak pomagasz kiedykolwiek na serwerze. Rzadko Cię widuje, chyba że siedzisz na innym trybie.
    JESTEM NA OGROMNE NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. Złotykiler goldkiler

Złotykiler goldkiler Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam

Jestem na NIE

5. Ciuchol

Ciuchol Gość

Arab wszystko dokładnie podsumował... Może ciut zbyt drastycznie, ale napisał o twoim podaniu samą prawdę.
    Podsumowując -
    Jestem na NIE

6. Julinek

Julinek Papugorożkowe coś

Docenione treści:
    3
    To po kolei:
    1. Nigdy nie widziałam cię na serwerze, ewentualnie może przewinąłeś mi się pod "Tab'em".
    2. Podanie nieczytelne i widać, iż nie poświęciłeś na napisanie go wystarczająco dużo czasu.
    3. Masz 20 lat i nie potrafisz napisać 5 rozbudowanych zdań? Oj kiepsko
    4. Więcej rzeczy napisał Jihad.

Definitywne NIE

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli w lipcu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę