Imię: Dawid Dokładny nick w grze: Formic Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 4- 5 godzin,Najchętniej gram na survivalu Data urodzenia:0.2.12.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w minecrafta od początku,czyli jeszcze na wersji przeglądarkowej (nie znam przybliżonej daty) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:11.05.2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:/kick (nick) powód - wyrzuca z serwera z powodu ... /tempmute (nick) (czas czyli załóżmy 1mo 2d 3h 4m 5s) powód - zaszywa usta gracza na dany czas z powodu... /unmute (nick) - rozszywa graczowi usta Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ ,chciałbym pilnować porządku na czacie , serwerze .Pomocnik dla mnie to ideala ranga ,sprawdzałem się w niej już na paru innych serwerach , nigdy nie było problemu Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Zawsze staram się polubownie załatwiać wszystkie konflikty Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak , świetnie mi się świetnie mi się pracuję z jakąś zgraną ekipą Opisz swoją osobę: Witam mam na imię Dawid,mam 17 lat, interesuje się ogólnie piłką ręczną,Tak jak pisałem wyżej lubię pracować w grupie ,także posiadam duży dystans do siebie co sprawia że ludzie ze mną pracujący nie będą się nudzić ;pp. Jestem raczej spokojny , nie szukam konfliktów ani nie wdaje się w nie potrzebne dyskusje. Dziękuje ;p . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Co najbardziej? hmm po długim zastanowieniu się , to praca z ludzmi sprawia że minecraft jest fajna i przyjazną grą Określ swoją dyspozycyjność:Facebook ,discord , gg , skype , ts myślę że to w zupełności wystarczy Umotywowanie podania:Gdybym był pomocnikiem , starałbym się pomóc każdemu kto tylko się zwróci z prośbą o nią.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli w lipcu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.