1.Nick z gry: kolodziejnw 2.Data otrzymania bana: 02.06.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: reklama msg 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Podałem tylko adres do ts koledze żeby wszedł i ze mną pogadał nie reklamowałem nic publicznie, prosiłbym o UB bo 14 dni za takie coś to troszke za dużo. Prosze o szanse na powrót do grania PS.: dostałem mute za tę "reklamę" na 24godz więc po co ten ban :/
Reg. §3.9 Wysyłanie i reklamowanie na Czacie Globalnym jak i Prywatnym, innych niż Craftapple Network serwerów Minecraft, serwerów TeamSpeak3, stron internetowych o tematyce Minecraft oraz innych niewymienionych związanych tematycznie z Minecraft, będzie karane zgodnie z kodeksem karnym. Dziękuje, jestem na NIE. PS: Była mała pomyłka i kara zostanie zmieniona na 7 dni. Radzę przez ten tydzień zapoznać się lepiej z regulaminem .
Pomocnik stosuje czasowe wyciszenie, by zapobiec dalszemu reklamowaniu, do czasu ukarania Gracza banem. Wytrzymasz te kilka dni bez Serwera . Możesz je poświęcić na naukę, znalezienie nowego hobby, a przede wszystkim na przeczytanie Regulaminu. Zwróć uwagę na §3.2. Prośba odrzucona.