MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] __nick__

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika __nick__, 28 Czerwiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __nick__

__nick__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mam na imię Franek

Dokładny nick w grze: __nick__, teraz thereverend_ ze względu na premium, ale moge dla was pobrać jakiś darmowy launcher, bo czego sie nie robi dla mojego ukochanego serwerka <3

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dawno nie było mnie u was, ale zamierzam wrócić , będę przebywać na serwerze ok 2-4 godzin.

Data urodzenia: 08.07.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    W minecrafta grałem od wersji 1.6.2, a przybliżona data to rok 2013.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Ohoh, ile tego było, zgaduję że też od 2014, ale nie jestem pewien, sorry.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Pewnie, że byłem karany na serwerze, dużo tego było, ale wracam i myślę, że nie będę dostawać żadnych kar.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Nie, nie posiadam rangi premium.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, dawniej składałem podania na pomocnika, lecz byłem wtedy młodszy, teraz mam inny światopogląd i myślę iż podołam temu zadaniu.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple chciałbym przede wszystkim zmienić nastawienie graczy w stosunku do innych, zmienić atmosferę oraz pomóc adminom i innym odpocząć od roboty, hehe :D

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki pomocnika to przede wszystkim:

1. Pomagać graczom w ogarnianiu czatu

2. Zgłaszać wszelkie bugi/usterki itp. do ViceAdministratora, lub Administratora

3. Uczestniczyć w życiu serwera

4. Zbierać dowody podczas karania

5. Być dyspozycyjnym

Komendy pomocnika to min:

/kick [nick gracza] oraz powód - Wyrzuca gracza z serwera

/tempmute [nick gracza] [ Xmo Xd Xh Xm Xs] oraz powód - Wyrzuca gracza na czas tymczasowy z serwera

oraz /unmute [nick gracza] - Zdejmujemy wtedy kare

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Myślę, iż z tego powodu bo bynajmniej ogarnąłem siebie, swoje zachowanie, oraz ogółem mam inny światopogląd niż 4 lata temu, umiem się zachować, można mi zaufać oraz jestem przede wszystkim pomocny. Mam nadzieję , że dacie mi szansę.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno na początku uspokoję skłóconych graczy, jeżeli ktoś nie będzie przestrzegał moich upomnień od razu dostanie tempmute. W przypadku gdy gracz wyzywa admina/mnie lub innego członka ekipy, od razu dostaje tempmuta, bez ostrzeżeń ponieważ według mnie jest to nie miłe w stosunku do osoby, która jest zapracowana ogarnianiem czatu oraz serwera.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No pewnie! Zawszę miło z innymi działam w grupie, na wielu serwerach byłem już moderatorem i bardzo dobrze mi szło. Na 100% zapewniam administrację i ekipę, iż nie będe sprawiał żadnych kłopotów.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Franek, uczęszczam do szkoły w Małopolsce. Interesuję się informatyką oraz grami. W wolnym czasie gram w Minecrafta, League of Legends, oraz w inne gry. Lubię bardzo słuchać muzyki, gatunek POP. Jestem człowiekiem pracowitym, zaufanym i pomocnym. Łatwo dogaduję się z innymi oraz umiem zachować poziom dojrzałości i kultury.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Przede wszystkim wasz serwer HEHE! Podoba mi się najbardziej także to, że mamy możliwość nieskończonego budowania, zabawy oraz wiele nowych dodatków które coraz bardziej mnie ciekawią.

Określ swoją dyspozycyjność: Moja
    dyspozycyjność jest na bardzo dobrym poziomie. Zawszę można mi zaufać, jestem pracowity jak już wcześniej pisałem. Nie sprawiam wielkich kłopotów, w szkolę mam dobre oceny oraz reputację, myślę, że tak samo będzie na serwerze. Chciałbym was przeprosić także, za moją dużą prawie 3,5 letnią przerwę. Mam nadzieję, że na drobie charyzmy !

Umotywowanie podania: Myślę, iż mogę dostać się na range pomocnika bynajmniej z tego powodu iż mam duży staż i znam wiele graczy, oraz zawszę dążę do celu!

CHCE JESZCZE PRZYPOMNIEĆ, ŻE ZAKUPIŁEM MINECRAFT PREMIUM, WIĘC NA SERWERZE BĘDĘ ZNANY JAKO THEREVEREND_ !

Pozdrawiam, therev / __nick__

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 __nick__, 28 Czerwiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 28 Czerwiec 2018
    Reklama
  2. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    Ooo Kur ahahah Franek XDddd ten rak żyje !!

• Zabawne Zabawne x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. __nick__

__nick__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Haha, no a jak mordeczko, gra sie jeszcze w minecrafta :D, a i rak kiedys a nie teraz XDDD nie umarlem HAHA

4. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Docenione treści:
    113
    Pozytywy:
    -Schludnie ułożyłeś podanie, aż miło się czyta.
    -Z tego co napisałeś, posiadasz cechy które przydadzą się pomocnikowi.

Negatywy:

-Jak wiadomo dawno Cię tu nie było, więc nie jestem pewien, czy pisanie podanie od razu ma jakiś sens.
    -Byłeś karany.

W podpunkcie 12. Jest napisane "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:", a nie Dlaczego mieliby Cię przyjąć na pomocnika.

Co do podania jestem Neutralny

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Nie ma takiej opcji, by ktoś powracający na CraftApple od razu wskoczył do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać" i nie jesteś już tym upierdliwym dzieciakiem, jako którego wszyscy Cie kojarzymy.

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.
    A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to zapoznaj się ze wskazówkami dotyczącymi pisania Podania, napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę