MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika [oldrafoz]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika oldrafoz, 30 Czerwiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oldrafoz

oldrafoz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Olaf D.
    Nick w grze: oldrafoz.
    Ile czasu dziennie przebywam w grze, i na jakim serwerze:To zależy jakie dni np: sobota, niedziela dłużej ale na co dzień to z 3-4,5 godzin najchętniej na serwerze survival.
    Data urodzenia:10 10 2005.
    Od kiedy gram w Minecraft i na jakiej wersji:Zacząłem gdy miałem 6 lat i to na wersji 1.5.2 a teraz gram od 1.8 do 1.12.2.
    Od kiedy gram na mc.craftapple.pl:Gram od 2018-06-8 ale zapomniałem hasła i gram od nowa.
    Czy kiedykolwiek byłem karany na serwerze gry albo na forum:Tak ale za przeszkadzanie administracji w budowaniu i dostałem bana na 5 min.
    Czy składałem wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple:Nie składałem.
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple:Nie chciał bym czegokolwiek zmieniać podoba mi się jak teraz jest.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma za obowiązek pomagać moderatorom w ogarnięciu czatu zgłaszać wszystkie bugi/usterki administracji pomagać graczom uczestniczyć na serwerze i na forum zbierać dowody karne oraz wykonywać dodatkowe czynności od moda vice/administratora.Uprawnienia pomocnika są to komendy /kick /tempmute oraz /unmute.
    Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem:Chciałbym być pomocnikiem żebym pomagał serwerowi żeby był lepszy
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierw sprawdził bym jak powstał konflikt jakby gracz okradł gracza to bym się spytał okradzionego czego niema i bym sprawdził tego gracza którego oskarża jeśli on go nie ukradł kazałbym go przeprosić bo on nic nie ukradł.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Otóż tak potrafię się dogadać i pójść na kompromis.
    Opisz swoją osobę:Jestem miły nie wyzywam nie jestem toksyczny nie dokuczam.Nie lubię gadać o kimś jeśli ktoś coś powie i to tajemnica nie opowiadam o tym.Lubię grać gry fps czuję się bardzo dobrze gdy z kimś gram bo gdy gram sam nudzę się.Pomagam gdy ktoś czegoś potrzebuje i mogę mu pomóc jak nie mam to nie pomogę bo nie mam jak.Lubie grać w piłkę nożną jako obrońca bo jako ktoś iny to nie daje rady oraz lubię jeździ na rowerze.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Najbardziej to współpraca oraz pvp
    Określ swoją dyspozycyjność:Zależy kiedy i czas

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 7
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 2
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    xD
    o_O
    Zjadłeś jeszcze jeden punkt.

Podanie się zlewa, fajnie, że chcesz "zmienić serwer na lepszy", ale jako zwykły Gracz też możesz pomagać.

Zapoznaj się z terminem dyspozycyjność.

Spróbuj ponownie jak się bardziej zapoznasz z serwerem, za krótko grasz.

Aktualnie jestem na NIE, spróbuj za jakiś czas i zobaczymy.

• Burak x 3
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Pomocny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
  3. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Nie rozumiem po co nam wiedzieć twoją 1 literę nazwiska, ale ok...

Ujmę to tak:
    Dobra. Jedziemy dalej.

Tylko? Jakoś słabo.

Ortografia leży, podanie tak trudno czytać że łzy same z oczu wychodzą, na dodatek dam tu jeszcze parę uwag:
    Hasła zapomniałeś. a jak to zdarzy się kolejny raz? No nie sądzę żeby zapominalce były nam tu potrzebne...
    Oj, trochę za mało grasz. Miesiąc niecały to malutko.
    tutaj zgadzam się z Crytal, zapytaj cioci wikipedii co to dyspozycyjność, może ci powie, o ile dobrze ją zapytasz, bo czasem jak przekręcisz 1 literke to... Omg, znów się rozgadałem, przepraszam.

No nic, jedyne co mogę powiedzieć, to że znów poprawiono mi humor. Dlaczego? Otóż słowo "nie" jest moim ulubionym, i bez żadnych wahań mogę postawić je pod tym podaniem. ^^

NIE. <3

4. Ciuchol

Ciuchol Gość

Wady :
    > Interpunkcja - leży.
    > Składnia zdań - leży.
    > Estetyka - leży.
    > Podanie trudno odczytać.
    > Piszemy po polsku, a nie po polskiemu.

Zalety :
    > Brak <3

Stanowczo na NIE

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na dokładne zapoznanie się ze Wzorem Podania jak i również na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli za miesiąc nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

PS Bardzo ładne imię.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę