MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]CZERWEK

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika CZERWEK, 11 Lipiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CZERWEK

CZERWEK Użytkownik

Docenione treści:
    2
    1.CZERWEK
    2.środa.11.lipca
    3. sytuacja polegała na tym że podałem porównanie że ,,Na tym serwerze przynajmniej nie trzeba płacić aby wejść na niego jak na brod***.net''powód Reklama
    4.UB miałbym dostać z tego powodu że reklama nie była zamierzona z tego powodu że to nie była reklama tylko porównanie i reklama była by mi nie opłacalna ani nie nadana mi bo serwerze brod***.net jest założony przez youtubera który nawet by nikogo nie poprosił o reklamę na innych serwerach ani nie dał by wynagrodzenia za reklamę więc to nie było by opłacalne z mojej strony. Dzisiaj o godzinie około 0:23 było tylko 20/25 osób na serwerze i większość miało gdzieś moją ''reklamę'' oprócz zgaszającego i paru pojedynczych osób wątpię aby jaki kolwiek gracz opuścił wasz serwer i przeszedł na serwer youtubera z mojej winy.

Bardzo przepraszam za wyrządzone winny i pozdrawiam.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Witaj,
    tym razem jestem skłonny dać Tobie ub, ale(!) zapoznaj się z Regulaminem Craftapple zanim znowu się zapytasz za co dostałeś bana.
    https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf
    Nieznajomość Regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Prośba zaakceptowana.

• Przyjazny Przyjazny x 6
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę