1.CZERWEK 2.środa.11.lipca 3. sytuacja polegała na tym że podałem porównanie że ,,Na tym serwerze przynajmniej nie trzeba płacić aby wejść na niego jak na brod***.net''powód Reklama 4.UB miałbym dostać z tego powodu że reklama nie była zamierzona z tego powodu że to nie była reklama tylko porównanie i reklama była by mi nie opłacalna ani nie nadana mi bo serwerze brod***.net jest założony przez youtubera który nawet by nikogo nie poprosił o reklamę na innych serwerach ani nie dał by wynagrodzenia za reklamę więc to nie było by opłacalne z mojej strony. Dzisiaj o godzinie około 0:23 było tylko 20/25 osób na serwerze i większość miało gdzieś moją ''reklamę'' oprócz zgaszającego i paru pojedynczych osób wątpię aby jaki kolwiek gracz opuścił wasz serwer i przeszedł na serwer youtubera z mojej winy. Bardzo przepraszam za wyrządzone winny i pozdrawiam.
Witaj, tym razem jestem skłonny dać Tobie ub, ale(!) zapoznaj się z Regulaminem Craftapple zanim znowu się zapytasz za co dostałeś bana. https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf Nieznajomość Regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Prośba zaakceptowana.