Imię: Filip Dokładny nick w grze: KreDzio Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej : Zależy od dnia, trudno mi powiedzieć ile czasu przebywam na serwerze, ale jak już na nim przebywam to najchętniej na Open CA Data urodzenia: 16.09.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moją karierę w tej grze rozpocząłem ok. 2013r. na wersji gry 1.6.1. (2 lata później miałem przerwę od tej gry) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Crafapple: połowa maja br. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Przyznaje się bez bicia, że zdarzyło mi się zostać zmutowanym na 5h.(było to chyba 2 czerwca) Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, ale posiadałem Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak. A tu jest link do podania: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-kredzio.12968/ Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jedyną rzecz, którą chciałbym zmienić to stosunek graczy między sobą, ale wiem, że to jest niemożliwe bo cały czas dochodzą nowe osoby. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: +Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. +Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. +Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. +Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. +Zbierać dowody podczas Karania. +Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Uprawnienia Pomocnika: /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ jestem za tym aby trzymać się regulaminu. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdyby była to normalna kłótnia 2 osób , powiedział bym obydwóm, aby używali komendy /msg lub /tell.Gdy tego nie zaczną się stosować użyłbym komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej posiadam. Gdybym musiał współpracować z kimś napewno dalibyśmy radę. Opisz swoją osobę: Tutaj min.5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Filip, mam 15 lat, mieszkam w małym miasteczku o nazwie Zwoleń.Skończyłem teraz 2 gimnazjum. Uczęszczam do prywatnej szkółki, gdzie uczę się angielskiego na wyższym stopniu.Lubię słuchać głośnej muzyki.Jestem koleżeński i sumienny zawszę spełniam swoją robotę, o którą mnie poproszono. Co najbardziej Ci się podoba w grze Minecraft: Podoba mi się budowanie i kontakt z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność: Skontaktować się ze mną jest bardzo łatwo, ponieważ całymi dniami przesiaduje na teamspeak'u. Ewentualnie można napisać do mnie na facebook'u. Umotywowanie podania: Na CA od pewnego czasu jest więcej osób, które używają wulgaryzmu lub reklamują inne serwery. Dzięki temu, że często jestem na tym serwerze mogę pomóc nie składając skargę jak dotychczas tylko odrazu dać im kick lub mute.
Czas na mnie. Łaskawie podasz rok? Nie ma trybu o nazwie "Open CA". Jest OpenCreative, lub jak kto woli OCV. Możesz być za tym nie posiadając rangi Pomocnika. Nie wszystkie zdania są rozbudowane. + • Pomagasz tylko, jeżeli masz dobry humor. • Aktywność na forum leży. • Uczestniczyłeś w wielu gównoburzach które sam stworzyłeś. • Poprzednie twoje podanie zostało zamknięte bez odpowiedzi, co znaczy że zostało odrzucone. I jak widać chyba tu też odrzucone zostanie... • Prawdopodobne kłamstwa, jak na przykład to: Według podania masz 15 lat, chodzisz do 2 gimnazjum. Ale na profilu na forum pokazuje że masz lat 13. A nie sądzę, żebyś się pomylił... Podsumowując: N I E. Dziękuję dobranoc x3. EDIT: Masz na myśli to, że ciebie nie lubię? Jeżeli tak, to nie masz racji. Bo ja nikogo nie lubię. EDIT 2: Są wyjątki, ponieważ niektórzy potrafią być ok i się z nimi fajnie gra. Arab jest właśnie taką osobą.
br. - bieżący rok mam 15 lat jak chcesz mogę ci wysłać zdj legitki po za tym myślę, że próbujesz mnie pokazać ze złej strony bo dałem ci skargę to tyle
Możesz to robić bez pomocnika. To nie jest rozwiązanie konfliktu Jeśli według ciebie 7 króciutkich słów, to rozwinięte zdania, to ja mam 1 z polskiego. Nie nazwał bym tego umotywowaniem podania. Twoje podanie zawiera liczne ilości błędów. Nie wiesz co to rozwinięte zdania, nie potrafisz np. złagodzić konfliktów. Niektóre rzeczy napisane przez Ciebie można robić bez pomocnika.
Na "Open CA" mówisz? A na survivalu już nie grasz? Polecam też troszkę pograć na Survivalu, ale jak kto woli Dopuścił byś do tego, żeby gracze się wyzywali? Nawet na msg czy tell. Powinienes zalagodzic taka sytuację. Okej, jest 5 zdań, ale co z tego? Nie sa one rozwinięte. Mogłeś się bardziej postarać. Budowanie spoko, ale gdy nie masz Internetu to jak się skontaktujesz z ludźmi? A jakoś Araba lubisz. Jestem na Nie.
Po pierwsze ta kursywa z podkreśleniem boli mnie trochę w oczy. Trzymać regulaminu musi się każdy. Warto by było powiedzieć chociaż około ile godzin przebywasz na serwerze... + nie ma takiego czegoś jak Open CA, lecz jest OCV więc jeżeli długo grasz powinieneś wiedzieć jak się nazywają tryby. Nie każde zdanie jest dość rozwinięte. No, więc jestem na NIE. Mam nadzieje że zachęci cię to do działania i następnym razem pokażesz że ci zależy. ~Pozdro Reika
Witaj. OpenCA? Nie OpenCV? No i pisanie skrótami, co oznacza że nie miałeś czasu na napisanie porządnego podania. Karierę XD I po raz kolejny pisanie skrótami. Wklejone. Nie było czasu na napisanie swoimi słowami? To chyba każdy powinien robić. Nie.
Jak piszesz podanie,i nie chce ci się napisać ,,bieżącego roku'', tylko piszesz to w skrócie,to dziękuje.Tylko nie tłumacz się,że nie miałeś czasu,bo na podanie do ekipy CraftApple nie należy się śpieszyć,nie sądzisz? Na dzień dzisiejszy NIE
No niestety, ale jeśli tuż po napisaniu Podania, nawet fajnego, znikasz z Serwera i się na nim w ogóle nie pojawiasz to nie pozostaje mi nic innego niż stwierdzić, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Spraw bym nie musiał się zastanawiać czy faktycznie Pomagasz. Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.