MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika [Nikejka_]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Nikejka_, 29 Lipiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nikejka_

Nikejka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Wiktoria.

Dokładny nick w grze: Nikejka_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam dziennie około 6 godzin oraz najchętniej gram na OpenCreative.

Data urodzenia: 26.10.06r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft'a zaczełam grać około 2014/15 rok a wersja podajże 1.6.4.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na craftapple zaczełam grać około rok temu.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Z tego co pamiętam byłam 2 razy kickowana z serwera.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie,nie posiadam rangi premium, ponieważ wystarcza mi ranga gracz.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, nie składałam nigdy podania na pomocnika.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Bardzo podoba mi się serwer więc raczej nic bym nie zmieniała.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do kickowania gracza (/kick NICK POWÓD),mutowania gracza (przykład) (/tempmute Nikejka_ 1h Netykieta), odmutowania gracza (/unmute NICK). Pomocnik ma obowiązki pomagać graczą,moderatorom oraz administratorom i karać graczy za nieodpowiednie zachowanie.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę bardziej uczestniczyć w życiu serwera,pilnować porządku na serwerze,pomagać graczom.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najlepiej to rozmową ale w niektórych przypadkach użyć muta ewentualnie kicka.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądze, że tak, ponieważ czy to w świecie realnym czy w minecraft często współpracuje z ludźmi i jest wszystko okej.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Wiktoria i 26 października będę miała 12 lat. Bardzo lubię wręcz uwielbiam zwierzęta, szczególnie najbardziej lubię konie i na nich jeżdżę. W roku szkolnym 2 razy w tygodniu chodzę na zajęcia akrobatyczne i 1 w tygodniu na siatkówkę. Około rok temu trenowałam karate i miałam żółty pas. Wychowałam się w Częstochowie z dziadkami i rodzicami ale w wieku 4 lat wyprowadziłam się z rodzicami do Chorzowa. W minecrafta gram dosyć często i dużo buduje ale budowanie trochę mnie już zaczyna nudzić i chciałabym robić coś bardziej pożytecznego tak jak pomocnik.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Tak jak mówiłam bardzo lubię budować i to lubię najbardziej w minecraft'cie ale też lubię to, że można grać z innymi graczami i że w minecraft'cie jest nieograniczona wolność.

Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak mówiłam jestem około 6 godzin dziennie i posiadam skype (ts3 i discord będę miała po wakacjach, ponieważ jestem u dziadków i nie działa mi mikrofon).

Umotywowanie podania: Czuje się pewnie jak myślę, że zostanę pomocniczką i że nadaje się do tej roli.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 4
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #1 Nikejka_, 29 Lipiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 30 Lipiec 2018
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Czy to na Twojej działce usuwałem dziś posągi kopulujących osób?

• Zabawne Zabawne x 8
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  3. Nikejka_

Nikejka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak. Przez to zapewne nie będę mieć szans na range pomocnika. Ale po chwili odrazu to usunełam.

4. Brak wzoru, nigdy cię nie widziałem na serwerze.
    Nie.

5. Nikejka_

Nikejka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Otóż jestem praktycznie codziennie.

6. Wiktorowy

Wiktorowy Anarietta Rozalinda Zygfryda von Schmatov

Docenione treści:
    37
    Po 1, ten czerwony naprawdę boli w oczy.

Nigdy nie widziałem. Naprawdę, nigdy. A jestem jedną z tych osób, które na OCV spędzają nawet 8 godzin dziennie...

graczom*

Możesz to robić bez rangi pomocnika, nie licząc tego z pilnowaniem porządku, bo klocek byś zdziałała.

Tak to może się każdy czuć...

Błędy ortograficzne, wiek jakiś taki chyba oszukany <urodziłaś się 2006 więc powinnaś kończyć 12 lat w tym roku, a jednak piszesz że kończysz 11? Wut?> . Nie jestem też pewien co do obecności na tym serwerze, i twojego stażu na nim, aktywność na forum leży i kwiczy, reszty nie chce mi się pisać.

Na N I E.

• Pomocny Pomocny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  7. Nikejka_

Nikejka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W tym roku kończę 12 lat. Policz sobie od 2006 do 2018 i wyjdzie ci. Błąd zrobiłam 1 czy 2, bo pewnie nie zauważyłam. Na OPV jesteś praktycznie codziennie tylko przyjrzyj się na taba. ;)

#7 Nikejka_, 29 Lipiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 29 Lipiec 2018
    Reklama
  8. Wiktorowy

Docenione treści:
    37
    Wypowiedzi pod własnym podaniem, a zwłaszcza takie, pokazują że jesteś pyskatą osobą i myślisz że na każdą rzecz znajdziesz argument. Taka cecha nie jest jedną z tych dobrych, a tym bardziej nie powinna ich mieć osoba która chce pilnować porządku. Kolejny argument który mówi że nie powinnaś kandydować na pomocnika. ;P

I przy okazji dodam, że wgl na serwerze też nie pomagasz, bo jak powiedziałem, że nie widziałem cię na serwerze, oznacza tylko że nie udzielasz się na chacie i nie uczestniczysz w jakichkolwiek dyskusjach. Bo raczej klikanie taba i dokładna analiza kto znajduje się na serwerze, nie należy do rzeczy które robię gdy od razu wejdę na serwer? XD. Kolejny minus.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  9. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Co do c***a pana? X - D

NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  10. SpeedNitro

SpeedNitro #Experience2JZLabel

Docenione treści:
    27
    Tyle wystarczy,Graczom z małej litery.Czuję się obrażony

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  11. vYori

vYori hiter kraftaple

Docenione treści:
    12
    Dobrze, zacznijmy od tego, byłaś kickowana, ale za co?

Użyj wyobraźni, rusz komórkami mozgownicy. XD

Już dwie osoby zwróciły ci uwagę, graczom, a nie graczą i ty jeszcze tego nie zmienilas. O i po przecinku daje się spacje. ;)

Jestem na nie.

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  12. Wiktorowy

Docenione treści:
    37
    Panie Niebieski, a cóż to za nowy tryb?

• Burak Burak x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  13. ARABESQU :3

ARABESQU :3 Naćpana szcześciem

Docenione treści:
    0
    Hej

Super że tylko 2 razy, ale chodziło w tym podpunkcie o tempbany lub ostrzeżenia na forum.

To możesz bez pomocnika robić, poza tym jak byłam na serwerze i Cie widziałam, to wogule nie pomagałaś, co jakiś czas pisałaś na chacie ale jak ktoś pytał jak zrobić działke to milczałaś.

I ty chcesz pomocnika...

Tutaj nie miałaś opisać swojego życia, tylko twoje cechy; jaka jesteś itp.

Podanie ładne, jednak to, co napisałam wyżej to przekreśla twoje szanse. Poza tym jak Three wspominał wcześniej, miałaś erotyczne budowle na działce wiec to jeszcze bardziej wymazuje szanse. Nie wspomne o tym, że odpowiadałaś na każdą z odpowiedzi wytłumaczeniem, w ten sposób wymigujesz sie od opinii innych ludzi. Myśle, że powinnaś spróbować za miesiąc, na nie.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  14. Degsin_

Degsin_ Użytkownik

Docenione treści:
    16
    • Nabijanie postów
    NIE

• Burak Burak x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Lista
  15. Wiktorowy

Docenione treści:
    37
    Znów nabijasz sobie posty, i to nie tylko pod tym podaniem. Człowieku, ogarnij się.

• Burak Burak x 2
    • Lista
  16. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Docenione treści:
    591
    Skoro wątek i tak trafi do kosza -

• Burak Burak x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  17. dreder

dreder Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Ludzie, bez przesady, wielu chce być pomocnikiem a nawet nie ogarnia alfabetu, koleżanka tutaj ma 12 jeśli się nie mylę lat i w czym ona może pomóc, doradzić? Proponuje dodanie zasady, aby kandydować na pomocnika trzeba ukończyć przynajmniej 14 lat i ogarniać grę w minimalnym stopniu.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  18. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Pomocnik ma być autorytetem, więc jakim byłabyś Ty? o_O

Za mało obowiązków.

A gdyby konflikt nie naruszał regulaminu?

Nie jestem panią z sekretariatu szkolnego i nie ustalam Ci planu lekcji, więc po co mi informacja na jakie zajęcia pozaszkolne chodzisz? Jak chcesz zrobić coś pożytecznego to usuń to Podanie.

Nieograniczona wolność - rozwiń?

>Czuje się pewnie jak myślę
    >???

A ja czuje się pewnie jak myślę, że jutro na śniadanie zjem tosta z nutellą, definitywne nie, dziękuję dobranoc.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
    #18 Jazminola, 31 Lipiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 31 Lipiec 2018
  19. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać", tak by nikt nie miał wątpliwości.

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Odpowiadanie pod swoim Podaniem, zwłaszcza w uzasadnionych merytorycznie przypadkach, nie jest niczym złym.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę