Imie: Filip Dokładny nick w grze: mordolpl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze spędzam najczęściej 3-4 h. Gram głównie na serwerze OpenCreative. Data urodzenia: 30-09-2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta zacząłem grać od wersji 1.5.2 prawdopodobnie 3 lata temu. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze zacząłem grać tak około rok temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłem karany ani na serwerze ani na forum i mam nadzieje, że to się nie zmieni Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam rangi PREMIUM na serwerze. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nigdy wcześniej nie składałem podania o rangę pomocnika na serwerze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja na serwerze dodał bym więcej warpów na OpenCreative. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do używania komend takich jak: /kick, /tempmute, /unmute. Co do obowiązków pomocnik ma pomagać moderatorowi w ogarnianiu chatu, informować o bugach do administracji serwera, pomagać graczom z problemami. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chciałbym pomagać graczom. Sam kiedyś byłem pomocnikiem na innym serwerze, więc wiem co to znaczy nim być i co powinienem robić. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw dowiedział bym się co spowodowało konflikt, postarał bym się zebrać dowody które upewniły by mnie co do tego. Następnie na chacie dał bym skłóconym graczom słowne upomnienie, jeżeli ono by nie poskutkowało wyrzucił by gracza/graczy z serwera. Jeśli i to by nie pomogło gracz/gracze zostali by wyciszeni. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak wyżej napisałem byłem już kiedyś pomocnikiem i z współpracą nie miałem żadnych problemów, więc tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Filip mam 13 lat. Mieszkam w województwie Zachodnio-Pomorskim w Kołobrzegu. Interesuje się komendami, redstonem w minecrafcie oraz programowaniem. Lubie sport i grę z przyjaciółmi. Zawsze lubiłem gry typu 3D, Sandbox takie jak Minecraft. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft najbardziej podoba mi się możliwość budowania własnych rozmaitych budowli, oraz prawie nie skończony świat (30 mln. kratek), który można explorować. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji najczęściej na /msg (Jeżeli jestem na serwie) lub na pv (forum, messenger) . Rzadziej ale również można mnie spotkać na ts3. Umotywowanie podania: Myślę ,że nadam się na pomocnika i będę mógł pomagać innym.
Hej Nie widuje Cie. Ale to na innym serwerze, nie na tym. Wiec to nie musi być wszystko takie same. Poza tym nie rozpisałeś sie jakoś mega w tym punkcie, a jest on jednym z najważniejszych. Chociaż to i tak jest wiecej napisane niż połowa podań graczy. Nie spojrzałeś chyba na polecenie. 5 rozbudowanych zdań. Nie widze tu rozbudowanych zdań i jest napisane minimum 5, wiec jak sie tak we wszystkich punktach rozpisujesz to czemu by nie w tym, w którym jest wymagane rozpisanie sie? Cieżko mi ocenić... Ładne podanie, ale aktywność w grze zarówno na forum leży. na neutral
Zacznijmy od tego, że nie widziałem cię ani razu na serwerze, co też znaczy, że nie udzielasz się na chacie, a to znaczy, że nie pomagasz (XD). No właśnie, otóż to. Chcesz pomagać graczom, ok. Ale każdy może robić to bez tej Rangi, a ty właśnie jakoś tego nie robisz. Do tego, co z tego że byłeś na innym serwerze pomocnikiem, nie wiemy co się tam działo, piszesz że "byłeś". A co jak prawda jest taka że tą posadę ci odebrano, może sam odszedłeś, prawdy nie znamy, więc ta kwestia, nawet jak znasz obowiązki i uprawnienia, niekoniecznie coś zmienia. Nie wszystkie zdania są rozbudowane... I znów każdy pisze to samo, więc i moja odpowiedź jest taka sama: Każdy może się czuć, że jest gotowy i się nadaje na tą Rangę. Nie.
No widzisz Drogi Filipie! Ja tu nie mam co pisać,bo jeszcze by mnie pozwali o kopiowanie. Jestem neutralny co do twojej kandydatury.Jak wcześniej wspomniałem nie pisze nic, bo Panowie powyżej wszystko napisali (znaczy nie liczmy Degsina)
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał na Serwerze, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Nie ukrywam jednak, że w związku z Twoją aktywnością ograniczona do weekendów może być Ci ciężko udowodnić, iż się nadajesz. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Kandydatura odrzucona. Przypominam, iż odpowiadanie pod swoim Podaniem, w uzasadnionych merytorycznie przypadkach, nie jest zabronione.