Imię: Artur Dokładny nick w grze: AngelKiller Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 6-10h( czasami więcej), Survival Data urodzenia: 22 marzec, 2004 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.4, Akt. gram na wersjach: 1.5.2,1.11.2, 1.12.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 27 Lipiec 2018 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, Jest szansa że ową rangę kupię Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby na ok. 30-40 Graczy Grało ok. 3-6 adminów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie graczom (Wyjaśnić działanie komend ) oraz Wykonywanie poleceń od Vice oraz Admina, Pomagać Moderatorom w ograniczeniu chatu, Być na serwerze pomagać innym, prowadzić dyskusję na forum, Zbierać dowody do karania (ss,wideo) Być gotowy ( Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez administratora/Vice) Uprawnienia: /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. /mute [nick] [czas] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Tak jak już wcześniej pisałem, chciałbym żeby było więcej administratorów , więcej "Porządku na serwerze" oraz, żeby nowi gracze mogli sprawnie dowiedzieć się na czym polega dana komenda np.: /lands, Lub jak założyć swoją działkę Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na spokojnie, Z opanowaniem rozjaśnię problem Rozpoczęcia konfliktu ewentualnie próbuje załagodzić sytuację konfliktu. Jeśli to zawini napiszę im aby użyli komendy /msg jeśli to również zawini wprowadzę odpowiednią komendę Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, W miarę dobre. Umiem się dogadać z innymi, Dopasowuje się do innej osoby próbuje jej odpowiadać Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Artur, Jestem "Świeżym" 14latkiem, Lubię grać w minecraft oraz ogólnie moby (League Of Legends, Heroes Of The storm, doda i td.). Dlaczego AngelKiller? dlatego iż lubię anioły a "AngelKiller" Bardziej. (Angelkiller= Zabójca aniołów) Jestem żywiołowy oraz przyjazny nastawiony na nowe znajomości , Mieszkam w Szczecinie (Woj.Zachodniopomorskie) Jest to dosyć duże miasto więc nie nudzie się tam, Praktycznie codziennie wychodzę na dwór, Lecz zawsze znajdę kilka godzin na <3 CraftApple <3, Ogółem to niczego się nie boje nawet tych trudnych wyzwań, nie jestem kłótliwy i wole odpuścić jeśli ktoś wszczyna kłótnie , "Można ze mną debatować" Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość budowania bez granic tworzenia i niszczenia oraz to iż ta gra poszerza kreatywność człowieka, jest Prosta w opanowaniu.A kolejne wersje są dobre, detaliczne nowości np.: w 1.3 delfiny co jest naprawdę bardzo dobrym pomysłem ze strony Mojang Określ swoją dyspozycyjność: Codziennie od ok. od 9 do nawet 1-2 w nocy W czasie szkolnym od ok.15-16 do nawet 22-23 Umotywowanie podania: Jeśli mnie bardziej poznacie to zobaczycie że jestem bardzo miły i mogę być nawet zabawny liczę na zdanie ale jestem optymistą wiec ze wzgl. na mój krótki staż mam małe szanse, lecz myślę że gracze mnie polubią, motywacją jest to, że praktycznie będę ciągle dostępny, na serwerze będę mógł być od 9 nawet do 1/2 w nocy Wszelką krytykę przyjmuje i staram się poprawić tak aby komuś bardziej dogodzić.
No dobra, kolejne podanie = kolejna moja wypowiedź. Nie widziałem. A rokiem z nami się nie podzielisz? Eeee a jaki to ma sens? XD? Administracji jest już wystarczająco, a co do porządku na serwerze... Pfff. Nigdy go nie będzie w 100%, mówiłem też to pod poprzednim podaniem. Zbanujesz raz jeden, to robią mulciaki i dalej broją. Zawsze się ktoś zły znajdzie... A jak to nie zadziała to co zrobisz? A może byś to jakoś rozwinął, co? Blah blah blah. Każdy pisze to samo. Btw, nie wiedziałem że w wersji 1.3 były delfiny... Podsumowując: -Aktywność na forum leży -Nie widziałem Cię na serwerze, a co dopiero nie widziałem żebyś pomagał To skoro wiesz że masz małe szanse to po co piszesz to podanie? Kolejny random chce kandydować na pomocnika... Na NIE. EDIT: Jak ja nienawidzę jak wszyscy piszą pod własnymi podaniami... A zwłaszcza jak dają mi głupki tylko dlatego że jestem na NIE pod ich podaniami... <3
Cześć, W grze widziałam Cię przed chwilą, nie wykazałeś się zbytnio chęcią pomocy Graczom. Stereotypowe podanie, nic się nie wyróżnia. Chodzi mi głównie o to: lub to: Wątpie, abyś przemawiając do Administratorów, nakłonił ich do czuwania na serwerze, kiedy Tobie się to podoba. Nie oszukujmy się, nie władasz ich wolą i nie jesteś Bogiem, który będzie ich nakłaniał ich do tego. Jestem na NIE. Ps. @OldNightmare 2Ps. Widzę, że naprawiłeś po moich uwagach wygląd Podania. Trochę lepiej, +.
Nie będę pisał krótkich odpowiedzi na każde słowo które napisał (z resztą są już takie na górze), i chociaż było tak na początku to edytuję odpowiedź na coś w stylu sprawozdania. AngelKiller gra krótko, zaczął 27 lipca, On sam przyznał że tyle wystarczy by zapoznać się z regulaminem, przynajmniej jemu. AngelKiller jest miłą i wyedukowaną osobą, stara się na pomocnika, i mówi że byłaby to dla niego ,,szansa''. Byłem świadkiem paru zdarzeń w których rzeczywiście pomagał. Przekonałem się do niego po jakimś czasie pisząc z nim na serwerze, okazał się optymistą, wyrozumiały i bardzo przyjazny. Długo zostaje na serwerze, przez co napewno pozna bliżej wielu ludzi, z czym ewidentnie nie ma problemu. Niestety jest parę wad, takich jak np: Start gry na serwerze wspomniany wcześniej, każdy co od tego może mieć inne zdanie, więc nie będę tu nikomu mieszał moim własnym zdaniem na ten temat. Można jeszcze podkreślić temat aktywności na forum-skoro zaczął niedawno to pewnym jest że aktywności też nie będzie. Jeśli chcemy kogoś oceniać, to napewno nie tylko po tym co napisał, zapraszam na serwer gdzie można go spotkać i zobaczyć czy rzeczywiście jest prawdą to co się o nim mówi. Ja osobiście jestem Neutralny. Chciałem jedynie pokazać jak wygląda sytuacja z mojego punktu widzenia i chcę by brano moją wypowiedź pod uwagę.
Bardzo dziękuje za szczerą odpowodzieć, jeśli ktoś ma wątpliwości co do mojej osoby niech pisze do mnie, praktycznie dziś będe cały dzien na serwerze, wszystkim dziękuje za odpowiedz pod moim podaniem.
Cześć Artur, Podanie napisałeś estetycznie, więc miło mi się je czytało. Na forum się nie udzielasz, ale to przez to, że jesteś nowym Graczem. Dlatego też ja bym nie pisał podania po tak krótkim czasie grania. Ja bym na twoim miejscu poczekał z 2-3 miesiące przez ten czas zapoznał bym się z Graczami, dowiedzieć się jacy są. W grze nie miałem Cię okazji spotkać, ale mam nadzieje, że uda mi się w najbliższym czasie. Podsumowując jestem na NIE. Poczekaj jeszcze jakieś 2-3 miesiące w tym czasie udzielaj się na forum, zapoznaj się z Graczami i pokaż, że lubisz pomagać. Pozdrawiam Skyraf~
Najwidoczniej jest to za mało czasu by zapoznać się dokładnie ze Wzorem Podania. Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.