Cześć, Pomyślałam, że fajnym pomysłem byłyby częstsze eventy, jak np. dzisiejszy, który będzie o 14.00 Chodzi mi o takie jak np. parkoury/loteria/strzelanie z łuku/skok/spleef i różne fajne, przyciągające starszych, jak i nowszych graczy do naszego serwera. Taki pomysł na pewno sprawiłby, że serwer by się NA PEWNO wyróżniał czymś, więcej Graczy by grało i się lepiej bawiło. Jestem tego na 100% pewna. Wiem, że czasem się trafi jakiś event, ale w sumie mogłyby takie eventy odbywać się trochę częściej. Na prawdę, jeśli nie brałeś nigdy w takich eventach udziału, jestem pewna, że spodobają ci się ! Mam nadzieję, że będziecie na tak, bo przecież taka fajna rzecz urozmaici wam rozgrywkę! Pozdrawiam wszystkich!!! ;-)
To bardzo dobry pomysł, ale powinny wyróżniać się od innych serwerów tj. skupiać się na integracji społeczności, a nie koniecznie na nagrodzie, która powinna być dodatkiem. Najlepiej żeby postać nagrody nie przybierała formy diamentów, surowców i tak dalej, ale bardziej unikatowych przedmiotów, coś w stylu obrazów jakie były, czy tam jeszcze są w sklepie na serwerze. Dobrym przykładem jest jakaś książka autorstwa np. Infiego albo jakiegoś innego "starego wyjadacza". Oczywiście można zrobić takie większe ewenty (jak np. kopanie w szkle), ale żeby nie były takie częste
Takich propozycji bylo od nasrania i wszystkie po kolei byly odrzucane, bo Administracji sie nie chce.