1. Imię: kacper 2. Dokładny nick w grze: Radowid 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: średnio spędzam w grze ok. 4/5 godzin najczęściej o późnych godzinach. Najchętniej gram na serwerze Surwiwal. 4. Data urodzenia: 10.03.2003 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: niestety dokładniej daty nie znam ale podejrzewam że to było gdzieś w 2013/14 na wersji 1.8 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ciężko określić datę ale jestem pewien że grałem od wersji 1.9 lecz na innym kocie. 7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: nie na tym koncie jeszcze ani razu nie byłem karany. 8. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie niestety nie posiadam, kiedyś miałem. 9. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? nie, składam podanie na tym serwerze po raz pierwszy 10. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nie mam wiele pomysłów na to co można zmienić lecz jeśli miał bym coś zmienić to system zakładania działek ponieważ jest wielu młodszych graczy którzy nie potrafią pojąć jak ustawić działkę ani jak poszerzyć jej granice,dla nowych graczy to może być troszkę za trudne.Ale to tylko moje subiektywne zdanie. 11. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie moderatorom i adminom w ogarnianiu nieporządku, znajomość teamspeaka serwerów minecraft i forum, zgłaszanie wszelkich błędów i usterek administracji, bycie aktywnym na forum teamspeaku oraz na serwerze craftapple, wykonywanie dodatkowych czynności nadawanych przez moda/administratora. /tempmute <nick> <czas> <powód> np. /mute Radowid 1h spam -wycisza gracza na określony czas /unmute <nick> -zdejmuje określonemu graczowi kare uciszenia /kick <nick> <powód> np. /kick Radowid Netykieta -wyrzuca gracza z serwera 12. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciał bym zostać pomocnikiem ponieważ 1. nie widuje żadnego innego pomocnika na serwerze oprócz KalakPL i wydaje mi się że należy trochę wzmocnić ekipę 2. mam sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na forum serwerze mc oraz na TeamSpeku 3. Jestem dojrzały i odpowiedzialny. 13. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ostrzeżeniem a w przypadku gdy gracz nie poprzestaje będę zmuszony do danie mu odpowiedniej kary. 14. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: wydaje mi się że tak lecz niestety nie jestem w stanie tego sam stwierdzić. 15. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem kacper mam 15 lat i pochodzę z Włocławka.mam niebieskie oczy i blond włosy moim zainteresowaniem jest pływanie uczęszczam regularnie na terningi, lubie tak że grać w siatkówkę oraz koszykówkę głównie sporty związanie z rękoma szczerze nienawidzę grać w piłkę nożną jak dla mnie jest to beznadziejny sport.jestem osobą komunikatywną i zanim napiszę coś głupiego i bez sensownego zastanawiam się kilka razy,przy bliskim spotkaniu także potrafię być duszą towarzystwa. 16. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: najbardziej podoba mi się budowanie różnych budowli z gier lub które sam gdzieś widziałem,czasem lubię się trochę pobić na miecze.Najczęstsze budowle które buduję są powiązane z moją ukochaną gierką Wiedźmin 3 dziki go, z którego nawet pochodzi mój nick 17. Określ swoją dyspozycyjność: moją dyspozycyjność szacuje na jakieś 24/5 18. Umotywowanie podania: Wydaje mi się że nadaję się na pomocnika zwłaszcza że pełniłem już podobną funkcję na innym serwerze, chciałbym pomóc na czacie bo często się zdarza że nikogo z ekipy niema i panuje chaos.
No cześć. Przechodzę od razu do rzeczy: Hmmm. No szkoda że nie pamiętasz chociażby roku, wersja 1.9 to średniowiecze... Na innym koncie grałeś, to może podaj, może ktoś cię skojarzy... Bo ja ciebie NIE kojarzę. Istnieje taka komenda jak /pomoc (a przynajmniej istniała, ja tam nie używam, to nie wiem) Dojrzały i odpowiedzialny. No cóż, każdy tak może powiedzieć. Kontynuując, sprawa ekipy. Bo wiesz, od moderatora w górę dostają dostęp do vanisha, więc to że ich nie widzisz, nie znaczy że ich nie ma + Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz kiedy patrzą. Mi też może się wydawać... Tak mi się trochę wydaje, że podanie pisane na szybko, chociaż w powyższych pytaniach niektóre twoje wypowiedzi były bogate w słownictwo. Lecz tu, klapa. Głównie ortografia, np. pisanie imion małą literą, czy nie zaczynanie zdania wielką literą. Może drobnostki, ale i tak ważne. No i kolejny... "Budowanie budowli" XD. "Pobić na miecze" No tu już trochę psujesz własne podanie, które na początku (o dziwo) bardzo mi się podobało. No tak niby trochę znasz termin dyspozycyjność, ale jednak chyba trochę nie. Kierunek Wikipedia. Są moderatorzy, są administratorzy, tylko ich nie widzisz. Co do "chaosu" nawet jakby sam Infi był, to by zawsze mógł znaleźć się jakiś palant rzucający reklamami... To jest internet, i tu się powtarzam, co pisałem nie raz - ludzie robią w necie co chcą, zbanujesz raz, albo zrobi mulciaka albo po prostu pojawi się kolejny pajac. No cóż... Nie widziałem cię na serwerze, zgaduję też więc że nie pomagasz, a to jest kluczowym elementem który powinien każdy pomocnik posiadać, aktywność na forum leży, podanie na początku było bardzo ładne i bogate w słowa, ale pod koniec je mocno zepsułeś. ̶Z̶ ̶p̶r̶z̶y̶k̶r̶o̶ś̶c̶i̶ą̶ ̶o̶z̶n̶a̶j̶m̶i̶a̶m̶ ̶ż̶e̶ ̶o̶c̶e̶n̶a̶ ̶k̶o̶ń̶c̶z̶y̶ ̶s̶i̶ę̶ ̶m̶o̶i̶m̶ ̶k̶o̶l̶e̶j̶n̶y̶m̶ ̶N̶I̶E̶.̶ EDIT: Cieszę się, że potrafisz zrozumieć porażkę. Jest to bardzo ważna cecha, ponieważ, (biorąc jako przykład inne podania) większość tych dzieciaków którym stawiam jasno "NIE" pod podaniem, zaczyna pyskować i dawać mi negatywne reputki, tylko dlatego że wyraziłem swoje zdanie. Oczywiście, moja ocena, to tylko moje zdanie. Nie ja odrzucam podania, nie ja jestem sądem ostatecznym, więc nie wiadomo jaką decyzję podejmie administracja. Życzę ci powodzenia na drodze do ekipy. Ciekawostka: Czy wiesz, że jesteś pierwszą osobą po której nie pojechałem gdy napisała podanie? Farciarz ;P EDIT2: Po dłuższym czasie myślenia nad swoim durnym życiem wpadłem na pomysł, że jednak zmienię swoje zdanie do NEUTRAL.
W sumie to od razu wiedziałem że moje podanie ma małe szanse powodzenia. Lecz dziękuje za ocenę chodzi by negatywną,która pokazuje mi co mogę zmienić gdy następnym razem będe pisał podanie. i z 1 się nie zgodzę nie używałem żadnych stron typu ''Wikipedia''
No nie wiem czy tak do końca Kalak jest najaktywniejszą osobą z Ekipy online . Teraz wygląd Podania : Gdyby nie te punkty nad pytaniami byłoby lepiej (możesz zedytować szybciutko , zastąpić to pustką). Ogólnie - Podanie fajne, miło się czyta (no może gdyby nie zanikła umiejętność składania zdań >,<). Jesteś rozgarnięty. Jestem na razie na NEUTRAL Powodzenia!
Teraz moja kolej. Tak jak wszyscy nad moją wypowiedzią raczej wszystko tłumaczą. Nie kojarzę twojego nicku podejrzewam, że dlatego że za bardzo się nie rozglądam na tabie, więc za dużo nie mogę powiedzieć. Podanie jest ładnie napisane, lecz te podpunkty bym poprawiła. A tak to jedyne co mogę powiedzieć to moją ogólną ocenę. Jak na razie jestem NEUTRAL . Życzę ci powodzenia.
Przeczytałem twoje podanie i mogę je ocenić ,,że jest ok". Są małe błędy typu brak przecinka, mała literka, ale widać, że się starałeś i trochę czasu poświęciłeś na napisanie tego, co teraz widzimy. Podanko miło się czyta, i można po nim stwierdzić, że wiesz, o co chodzi. Myślę, że ja dałbym ci szansę, lecz nie wiem jak tam jest z tym pomaganiem w grze, bo nie gram. NEUTRAL
Cześć Kacper, Podanie ładne miło się czyta, są tam jakieś błędy interpunkcyjne, ortograficzne, ale można na to przymknąć oko. W grze w ogóle Cię nie widziałem, twój nick mi też z nikim się nie kojarzy, więc nic nie mogę nic powiedzieć dokładnie o twojej kandydaturze. Na forum w ogóle też zero aktywności, więc też nic dokładnie nie mogę stwierdzić. Zacznij się udzielać więcej w grze jak i na forum daj się poznać Graczom pokaż, że Ci naprawdę zależy. Jestem na Nie.
Owszem, widziałem cie na serwerze, ale mało pomogasz, pograj jeszcze trochę naprzykład miesiąc, daj się bardziej poznać i pomagaj przy każdej okazji, Dołączył: Sobota Wiadomości: 2 Docenione treści: 6 Pomagaj na forum, wbiłeś w sobote tylko 4dni, pograj pomagaj, więcej się udzielaj na forum a na pewno kiedyś zostaniesz pomocnikiem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nie mam wiele pomysłów na to co można zmienić lecz jeśli miał bym coś zmienić to system zakładania działek ponieważ jest wielu młodszych graczy którzy nie potrafią pojąć jak ustawić działkę ani jak poszerzyć jej granice,dla nowych graczy to może być troszkę za trudne.Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Nie zgadzam się, ja lub inni napiszą temu młodszemu graczowi że jest komenda /pomoc landy / /pomoc landy streszczenie ewentualnie na msg objaśnimy mu działania działek. A komenda /land create <nazwa> i /land claim Nie jest Bardzo skomplikowana, Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciał bym zostać pomocnikiem ponieważ 1. nie widuje żadnego innego pomocnika na serwerze oprócz KalakPL i wydaje mi się że należy trochę wzmocnić ekipę 2. mam sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na forum serwerze mc oraz na TeamSpeku 3. Jestem dojrzały i odpowiedzialny. 1- Ja widuje jestem prawie cały dzień, skyraf wbija, kalak wbija ale Okazyjnie raz jest caly dzień na 2 dzień nie ma go w całe a w 3 dniu jest na 2h. 2-Skoro masz tak dużo czasu możesz go i bez rangi wykorzystać jak? Pomagać innym. 3-Nie jestem pewny, jak pisałem wcześniej jesteś ale nie za bardzo pomagasz oraz raczej nie piszesz o sobie, daj się poznać, skoro jesteś odpowiedzialny i dojrzały to powinneś to zrozumieć. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: wydaje mi się że tak lecz niestety nie jestem w stanie tego sam stwierdzić. Rozwiń, to napisz jak się dogadujesz i jak współpracujesz. Umotywowanie podania: Wydaje mi się że nadaję się na pomocnika zwłaszcza że pełniłem już podobną funkcję na innym serwerze, chciałbym pomóc na czacie bo często się zdarza że nikogo z ekipy niema i panuje chaos. Ah, Nie zgadzam się prawie cały dzień jest VAPER, Ladavi,nowez,oldnightmere (nv czy dobrze napisałem) często wbijają to samo three, Skyraf oraz kalak wbijają wiec nie ma aż takiego haosu OK. godz. 00-8 Nie ma adminów to logiczne, śpią ale wtedy są max 15 graczy więc nie ma chaosu Jestem na: Nie, Dlaczego? Gdyby były "test Pomocnik " lub tydzień próby rangi to ekipa by cie sprawdziła, lecz tutaj nie ma takich opcji, albo się nadajesz 100% to zdajesz, nie nadajesz się nie zdajesz, Pograj, pomagaj więcej i daj się bardziej Poznać, osobiście dałbym ci szanse, takiego test pomocnika, ale to nie ja tu rządzę i nie ja jestem właścicielem serwera tylko infininiter, moje nie nie oznacza końca, trzymam kciuki ale dla mnie zasłabo, może Ekipa się da ci szanse. Chętnie bym z tobą o tym porozmawiał wiec jak coś pisz do mnie
Przyjącielu co do pytania Co chciałbyś/chciałbym zmienić na Craftapple. Wydaję mi się że jest wyraźnie napisane że to moje subiektywne zdanie.
Dobrze ty piszesz to a ja mam prawo to ocenić, dałem swoją opinie jesli sie z nia nie zgadasz to zawsze mozemy popisać na serwerze a nie zaśmiecac twoje rekru. ~Piękno jest ulotne i dlatego jest piękne~
Witaj. Na podanie nie poświęciłeś zbyt dużo czasu co widać na pierwszy rzut oka, można rzec nawet że pisałeś je na szybko, na "odwal sie" i byle by było. Mała, praktycznie zerowa aktywność na forum co też jest kolejnym minusem. Nawet pewnie nie sprawdziłeś jak wygląda porządne podanie. Cieszę się, że zrozumiałeś co zrobiłeś źle i następnym razem bardziej się postarasz, ocena może być tylko jedna - nie.
DJCreeperYT nie mogę się zgodzić z twoją wypowiedzią ponieważ spędziłem przy pisaniu tego podania dużo czasu i brałem za przykład podstawowe podanie i inne podania graczy. Druga sprawa jestem przez cały czas aktywny na forum od dnia jego założenia. Lecz jak już wspominałem dużo wcześniej bardzo dziękuje za wszystkie opinie również za twoje zdanie i jeżeli teraz mi się nie uda to przy następnej okazji jak będę pisał 2 podanie to będę się sugerował tak że twoim zdaniem.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał na Serwerze, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Nie ukrywam jednak, że w związku z Twoją aktywnością ograniczona do nocnych godzin może być Ci ciężko udowodnić, iż się nadajesz. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Kandydatura odrzucona. Przypominam, iż odpowiadanie pod swoim Podaniem, w uzasadnionych merytorycznie przypadkach, nie jest zabronione.