Imię: Daniel Dokładny nick w grze: Cytrynak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4h dziennie na survival Data urodzenia: 19.05.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 25 października 2013 na 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz ale zostałem odbanowany za wyjście podczas walki Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Uważam, że wszystko jest tak jak powinno być Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: mutowanie kickowanie obowiązki to pomaganie oraz pilnowanie czatu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: chce być kimś więcej niż Gracz Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym się dowiedział o co poszło a potem bym spróbował rozwiązać konflikt zależy jaki to by był Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Daniel, Mieszkam w Niemczech wyprowadziłem się z moim tatą mamą i 2 braćmi z Polski, sam nie wiem czemu lubię grać po nocach w dzień chodzę do szkoły na 6 godzin chodzę do 9 klasy "hauptschule" lubię się uczyć, pomagać innym, i grać na waszym serwerze, aktualnie zepsuł mi się mój telefon chce sobie kupić Iphone 6 muszę też zapłacić 1000euro za to że nie chodziłem długo do szkoły jak już pisałem lubię się uczyć ale do szkoły nie lubię chodzić :> Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Współpraca, Kreatywność, i chyba survival Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny można w każdej sytuacji na mnie liczyć A i jak by co to zmieniłem swój nick z Giloser na Cytrynak na mojang.com
Dzień, godzina, minuta? Gdzie to jest? Halo?! Banowanie? Od kiedy POMOCNIK ma bana? Chyba, że ty na admina idziesz.. :/ A ja mam słonia w łazience. Ekscytujące. Myślę, że nie musimy się zastanawiać. Nawet gdyby najnowszy pomocnik zaakceptował twoje podanie, nikt by nie żałował! Myślę, że nadajesz się na graczabo na pomocnika to ty sie nie nadajesz XDDDDD Na tak NIE!
Jest masa rzeczy, które mógłbyś zaproponować do zmiany/dodania. Od kiedy Pomocnik posiada permisje do banowania i mutowania? Jest tylko /tempmute, kick i /unmute X D Coś mi tu śmierdzi... Tak się nie rozwiązuje konfliktów - "kick'ując" Może coś więcej? ;-) Jak dla mnie to jest jedno zbyt rozbudowane zdanie, a raczej wypowiedź z masą orzeczeń. Przeczytaj proszę definicje tego słowa. Gdzie umotywowanie? Okay, czas ocenić (nie, nie jest to hejt). Napisane niestarannie, wszystko byle by było i żeby ktoś się "odczepił" PAMIĘTAJ! Podanie to pierwszy test przyszłego Pomocnika. Na NIE, Spróbuj za miesiąc. Pozdrawiam.
Niby że szanowni użytkownicy którzy wypowiedzieli się wyżej, wszystko już napisali, ale czemu miałbym nie urozmaicić tego podania kolejnym moim postem? Hmmm, to może jeszcze Kapuśniak? No raz, ale co, mute, ban? Wiem że ban, ale dla jakichś mniej ogarniętych ludzie mogłeś napisać No cóż, kreatywny to ty ewidentnie (NIE)jesteś... Banowanie? Mam się śmiać czy płakać? Ja też mogę to "lubić" Każdy może się kłócić, a kicki to się daje za naruszenie regulaminu, np. za netykietę. Bo już rozwinąć łaskawie nie mogłeś? Zdania nie są rozbudowane, w sumie to jest kilka zdań sklecone w jedno... Kierunek Wikipedia - termin dyspozycyjność. I wiesz co? Trochę ten twój wiek to chyba oszukany. Nie chce mi się podsumować, bo i tak jestem na NIE, które można było wywnioskować już na początku tego postu. #NaTelefonie #PoPółnocy #DlaczegoJestemChamemIHipokrytą
Czas na mnie. Giloser Użytkownik Dołączył: 23 Styczeń 2017 Wiadomości: 4 Docenione treści: 0 Yhm, zaczełes grac w 2015? tak, dlaczego forum 2017, z reszta, dołączyłeś prawie 1rok i 6 miesięcy temu to dlaczego tylko 4 wiadomości, 0 docenionych treści? Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4h dziennie na survival Pewny jesteś, ja cię 1raz widziałem i to dziś a grałem 1tyg non stop + chyba 1h afczyłeś. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 roku Miesiąc, dzień? np. 2015 rok 15 marzec, jeśli nie pamiętasz to o tym napisz. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz ale zostałem odbanowany za wyjście podczas walki Yhm, ja 2 razy wyszedłem z walki i nie dostałem bana ;/ Albo jeszcze się z tym nie spotkałem. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? tak Link? wynik podania? (wiem to oczywiste ze nie bo nie ma pomocnika ale tak dla jasności wynik :* Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Uważam, że wszystko jest tak jak powinno być Jestes pewny? no dobrze nie czepiam się akurat tu. mimo ze znajdzie się kilka wad które można naprawić :* jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: mutowanie kickowanie obowiązki to pomaganie oraz pilnowanie czatu A pomaganie/słuchanie się moderacji gdzie? Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: chce być kimś więcej niż Gracz Błąd, Grzczem*, Skoro chcesz to kup PREMIUM. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym się dowiedział o co poszło a potem bym spróbował rozwiązać konflikt zależy jaki to by był Yhm, a jeśli gracze sa na siebie na 100$ zdenerwowani i nie dogadasz się z nimi to co? Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Rozwin, np. jak i czy np. się dogadasz z zdenerwowanym człowiekiem Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Daniel, Mieszkam w Niemczech wyprowadziłem się z moim tatą mamą i 2 braćmi z Polski, sam nie wiem czemu lubię grać po nocach w dzień chodzę do szkoły na 6 godzin chodzę do 9 klasy "hauptschule" lubię się uczyć, pomagać innym, i grać na waszym serwerze, aktualnie zepsuł mi się mój telefon chce sobie kupić Iphone 6 muszę też zapłacić 1000euro za to że nie chodziłem długo do szkoły jak już pisałem lubię się uczyć ale do szkoły nie lubię chodzić :> Dobrze napisane ale ja bym coś dodał. jaki jestem ? jak się zachowuje np. w sytuacji kiedy ktoś mnie obraża. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Współpraca, Kreatywność, i chyba survival To na + ale myśle ze to "Typowa Gadka" Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny można w każdej sytuacji na mnie liczyć Uh, na pewno? Nie jestem tego pewny ale okej. Dla mnie na NIE dlaczego -aktywność na - -udzielanie na forum - -zlewa się podanie - -Slabo rozwinięte zdania -Piszesz ze grasz 5h dziennie a widziałem cie 1raz w ciągu 2tyg ---- -Dobry staż na serwerze + Odczekaj jakiś okres czasu daj się bardziej poznać graczom, nie uznaj mnie za złego człowieka bo dałem ci nie, ale po prostu aktualnie się nie nadajesz za miesiąć dwa lub trzy miesiące spróbuj ponownie, pamiętaj o aktywności i udzielaniu się na forum.
Zaraz, zaraz, zaraz. Właśnie coś zauważyłem. O NIE. Ja wiem dobrze co to znaczy. Dzieci chcą na pomocnika, tylko po to żeby się wyróżniać wśród innych graczy "być popularnym" "być nietykalnym" bo przecież jak cię ktoś obrazi to kick mógłbyś tej osobie dać, "bo ci wolno"... To jest właśnie twoje myślenie. O nie, takie dzieci które chcą "zaistnieć na serwerze" idą na pomocnika, nie dlatego że chcą pomagać, tylko po prostu chcą niebieskiego prefixu by mieć "fejm" i się wyróżniać. Jestem teraz za DEFINITYWNYM NIE, a nawet za odrzuceniem podania permanentnie.
https://imgur.com/a/dwd3Q3c Regulamin § 9 6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Poza tym, nie ma mowy by ktoś "powracający na CraftApple" został przyjęty z marszu do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli we wrześniu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.