MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[podanie] kaporre

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Asasin_220, 16 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Asasin_220

_Asasin_220 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    imię: Kacper
    dokładny nick w grze : kaporre
    ile czasu dziennie przebywasz w grze : około 4 godzi. dziennie z przerwami gram tylko na serwerze mc.craftapple.pl
    data urodzenia : 7 czerwiec 2005r.
    przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja : w minecraft za czołem grać w 2014 a w ta wersje od razu po jej wyjściu
    przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple : za czołem grać w 2015r. koło Maja
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: raz dostałem bana za co nie pętam bo nie znałem wtedy całego regulaminu ale nadal żałuje tego bana
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: tak posiadam taką rangę
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple : nie to mój pierwszy raz
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym zmienić : chciałbym zmienić to ze Cziterzy mogą wbić na serwer i czekać nawet pa re godzin by admin wreszcie zdołał się tepnąć i to zauważyć
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: musi odpisywać graczom na pytania odnośni do serwera i
    uprawnienia ma takie kick,mute-temp musi tez znać komendy serwerowe
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: chciałbym pogodzić graczy ze sobą gdy jest kłótnia i nie dopuszczać do niej, uspokajać graczy
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: bende pisał do obu np. /ignore nick lub kazać im przestać bo to nic im nie da i że niszczą tym chat bo zachęcają ta kłótnią innych graczy do wkroczenia w nią
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak bardzo niema żadnej niepogodzonej kłótni zemną i kolegami współpraca mi idzie dobrze bo zawsze wymyśle coś by mi i koledze szło dobrze
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    jestem osobą miłą życzliwą. Czasem się gniewam ale nie mówię o tym każdemu by nie psuć im dnia. lubię rap
    i animacje mój ulubiony kolor niebieski lubię gry typu mc i strzelanka. ulubiony typ filmu gdzie dzieje się Akcja.
    lubię pomagać innym i ich uszczęśliwiać. czasem mnie poniesie ale zawsze i tak się kończy dobrze.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: lubię w minecraft to że widać update i bardzo ta gra się rozwija plus to moja gra z dzieciństwa często oglądałem filmiki z mc.
    Określ swoją dyspozycyjność: często jestem do dyspozycji rzadko mam coś w planach jak już to wy weekend lub wakacje ale tak to jestem

• Nie lubię x 6
    • Błędy ortograficzne x 3
    • Nie zgadzam się x 2
    • Zabawne x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Skoro aż tyle czekasz, aby ktoś dostał bana to dlaczego nie zgłosiłeś jeszcze ani razu nikogo na forum?

Tak, rzeczywiście. To jest takie łatwe. Piszesz komuś "stop" i przestaje.

Tak, dostałeś bana za kopiowanie diaxów. Kto by pomyślał, że to jest zabronione..

?????????

Ogólnie to podanie napisane byle jak, masa błędów ortograficznych, które rażą po oczach.

Jestem na nie.

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj, Kacper! XD

Chodziło o tryb.

**Ladavi już to napisał**

Nie podałeś poprawnych komend oraz wszystkich obowiązków Pomocnika.

Wow, coś innego niż "Lubie pomagac" :D
    Możesz to robić bez rangi + nie przekonałeś mnie.

W taki sposób konfliktu nie rozwiążesz. Myślisz, że uspokajanie Graczy to pestka, huh? Wejdź na OCv i spróbuj rozwiązać chociaż jeden konflikt :D Wtedy zobaczysz, jak to ciężko.

Jeszcze jakieś sposoby kumunikacji z Tobą dodać i miodzio.

Brakuje jeszcze jednego...

Podsumowanie:
    - Interpunkcja,
    - Ortografia.

Wyczuwam kłamstwo z zaczęciem gry na CA (lecz mogę się mylić).

/ Coś tam pomagasz,
    / Czasem wdajesz się w kłótnie,
    / Wiek.

+ Staż w Minecraft,
    + Staż na CA (o ile nie kłamiesz).

Moim zdaniem powinieneś poczekać 1-3 miesiące i potem starać się o Pomocnika. Przez ten czas ogarnąłbyś ortografię/interpunkcję, zapoznał się z Graczami jeszcze bardziej, wchodził częściej na ts, itd.

Jestem na NIE.

Miłego dnia/wieczoru!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  4. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    @SnowSGirlFun i @Ladavi
    Mam podobne poglądy co do Ciebie jak SnowS i Ladavi, tylko serio - popracuj nad ortografią i będzie
    Na razie na NIE. Popracuj trochę nad sobą i nad aktywnością na Forum i w Grze, a zobaczymy kiedyś. :p
    Pozdrawiam! :)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  5. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    Witaj, Kappore, ogólnie przed kłótnia i wyzywaniem mnie od cheaterów myślałem ze nadajesz się na Pomocnika, lecz po tym co napisałeś, oniemiałem, jesteś chamem i prostakiem, Dlaczego? 1. co innego piszesz co innego robisz/robiłeś 2, Miły, życzliwy? Ha,,, Zresztą tutaj mam wszystko opisane, gdybys napisał prawdę napewno Ekipa by wzięła to pod uwagę, lecz raczej to że dostałeś bana za kopiowanie diaxów i kłamanie w podaniu cię wyklucza oczywiście moje zdanie się nie liczy aż tak dużo jak ladaviego (POZDRO LADAVI XD) ale na pewno cząstke odpowiedzi THREE/INIFNITERA będzie znaczyć, jeśli czytacie to (THREE/INIFNITER) chce aby wzięto moją odpowiedz pod uwaga jest to naprawdę Szczerze napisane i może niektórych rzeczy nie znacie.

Yhm, chciałeś to zataić ale nie zapamiętałeś ze ktoś ci tego bana wlepil i dał prwd. był to ladavi iż zna powod bana, I Znów chamsko kłamiesz Nie ZNalem Calego regulaminu, chlopie podaj mi tu chociaż 1 serwer gdzie Kopiowanie itemkow jest dozwolone, No nigdzie. ! CHASMTWO CZYSTE CHAMSTWO

Nie nie masz, miałeś tydzień temu chyba że kupiłeś co chyba jest nieprawdopodobne, jeśli kupiles to Cie osobiście przeprosze ale jakos nei widziaelm teraz PREMIUm przed nikiem przez ostatni tydzień w ogóle ciebie jakoś mało było.

Tak, taki jesteś spokojny sam się klociles chyba razy w 1 dzień i to ty to wszczynałeś, ale dobre jest to że niby chcesz uspokajac … Oraz jak nie dopuszczać do niej? ...

Po 1 jak zachecaja? Raczej nie., A dlaczego od razu ignore a /msg ? albo przejście na ts/skype? HALO a może za napisanie głupi kaporre (BEZ OBRAZY) będziesz dawal permy? I czasami kłotnia jest początkiem początku Przyjazni. Fakt faktem zasmiecaja czat nie niszcza, ale czasami to naprawdę coś daje.

Życzliwy, ale gniewasz się na kogoś, życzliwy ale jak mnie wyzywales od cheatera to jakos mi nie wspolczules jak pisałęm ci że nie mam i nawet dałem ss, miły MIŁY?! Ty chyba snisz miła osoba ma zrozumienie i rozumie niektórych a nawet dużo osób nie wyzywa i nie ubliza, u ciebie bym raczej to określil, Agresywny, czasami wyjątkowo mily.

"lubie w minecraft" XDDD?
    Potwierdzam rozwija, ale co to ma do pytania "Co najbardziej podoba ci się w minecraft",

Niepogodzoną kłotnie? A ze mną

przepraszam ale wyzywałeś mnie od cheaterów i unsoi bo cie zabiłem "Bo zawsze cos wymyśle coś by mi i koledze szło dobrze Serio?!?!?!?!?!?, Jakoś dla mnie nie wymyśliłeś, chamstwo, tak kłamiesz ? jeszcze wiesz ze poł albo i cały serw cie zna i wie jaki jesteś, trafiłeś zle na mnie, ja powiem dziś cąła prawde o tobie.

Oprócz tych 6h to nie jeteś tymbardziej ze najwięcej się wyzwya graczy w nocy miedzy 22-10, oraz grasuaj tam xrayowcy bo mysla ze Nie ma adminów, ale sa, na mulciakach

Uh, snow ja też to zauwazylem, nawet sprawdziłem czy abo three/infintier nie etyodwali Formularz podania.

NA -
    Twoje kłamstwa
    Chęc oszukania ekipy "Jestem mily i życzliwy"
    Wchodzenie w kłotnie
    Jestes zarejestrowany w forum od Prawie 7 miesięcy a tylko 3Wiadomosci
    Nie pomogasz na serwerze
    Obrazasz niektórych
    Piszesz ze ktoś cie zabil to cheater, nie zawsze, (WIAD DO INFINITERA/THREE) A co jak ktoś go zabije a jest 11/10 pvp (ten ktoś) i ten kappore go zbanuje xa killaure? Jeśli w ogóle da dobry powod i da tempa a nie perma.
    Nie pomagasz zbyt wiele na serwerze
    Moim zdaniem będziesz tu nie potrzebny!
    Ban za "Kopiowanie diaxów" Na
    Jakie + ANGEL Jakie + ANGEL no proszę.

Staż jak nie kłamiesz
    dyspozycyjność jeśli nie kłamiesz

I to tyle...

jestem w 100% na odpowiedz NIE !

Chciałybym żeby EKIPA Wzięła mojąodpowiedz pod uwagę.

Popracuj nad:
    -Forum (Skomentowane posty, i td)
    -Pomoc(na serwerze)
    -Spokojem(nie wszczynać kłotni i td)
    -Bycie uczciwym(Pisanie prawdy)
    na oko aby poprawić wszystko i mieć większą szanse aby dołączyć do ekipy musisz poczekać do kolejnej edycji. i pograc na kolejnej edycji ok 1-2 miesiące, musisz poprawić swój wizerunek

Dzieki jeśli EKIPA weźnie moja odpowiedz pod uwagę.

~Piękno jest ulotne I dlatego jest Piękne~

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Rei_San

Rei_San ray

Docenione treści:
    107
    Nie będę już tutaj wskazywać błędów bo wydaje mi się że nie potrzebnie, gdyż każdy nad moim komentarzem wszystkie wskazał. Ortografia leży, brakuje mi też tu troszkę uczuć. Jestem na Nie

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać innym".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli we wrześniu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę