MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Zlamaniec

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Zlamaniec, 18 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zlamaniec

Zlamaniec Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Imię: Bartłomiej
    Dokładny nick w grze: Zlamaniec
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mój czas w grze głównie zależy od mojego nastawienia do gry, jeśli przyjemnie mi się gra to zdarzało się ,że grało się po 14 h. Na jakich serwerach? Bardziej open-creative ,bo lubię budować w chuuuuuuuu*. Ale klepać się też umiem,więc survival również jest często odwiedzany przeze mnie.

Data urodzenia: 2000r
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011r wersja 1.7.2beta
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2018r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Byłem niesłusznie zbanowany bo jakiś gracz nie umiał odróżnić kill aury od macra ;///
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, ale mogę posiadać ;)))
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić dużo rzeczy, ale powiem dopiero jak dostane pomocnika, bo nie chce by ktoś ukradł moje pomysły :))
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki pomocnika:

• Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania.
    • Trzeba być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Komendy Pomocnika:
    • /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
    • /tempmute < Nick> <Czas> <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci.
    • /unmute <Nick>- zdejmuje kare Graczowi ;D

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Zawsze to jakieś nowe doświadczenie :) Jak widzę,że serwer ma przyjazne community to aż samemu chce się pomagać,aby urozmaicić codziennie granie na serwerach.Oczywiście też lubię strzec porządku niczym Strażnik Teksasu, aby gracze pilnowali regulaminu i się dostosowali do niego.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym dowiedział się co było przyczyną konfliktu,bo być może mógłby być to jakiś znaczący błąd/bug co bym zgłosił do Vice/Administratora,Moda. Jeśli byłyby to jakieś małe konflikty to oczywiście nie zakrzątałbym głowy innym graczom wyższych ode mnie rangą.Jeśli byłyby to poważne konflikty ,znaczące w życiu serwera to zgłosiłbym to do Vice/Administratora/Moda.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem potrafię współpracować z ludźmi każdego pokroju.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć, jestem Bartek. Lubię gra w gry i palić bake, jestem fanem blantów, ale dobrym wiaderkiem nie pogardzę,dlatego dosyć często brzmię jak spizgus ;)) 420 Blaze itttt. Na codzień jestem uczniem najlepszego liceum w moim mieście spotkań na profilu mat-fiz. Przez to że jestem dobrym uczniem mam sporo czasu na granie w komputer bo nie muszę się uczyć tak jak większość moich rówieśników. W przyszłości chcę zostać architektem, dlatego swoją pasję wykorzystuje w budowaniu w Mc ;D Nie wiem co mógłbym o sobie jeszcze napisać,jestem pozytywny ,otwarty na nowe kontakty i co najważniejsze szczery do bólu.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie
    Określ swoją dyspozycyjność: Fb,GG,GitHub,Gmail,Telefon,Insta,Snap,Discord,Forum,Serwer
    Umotywowanie podania: Czuje się git do tego stanowiska

• Zabawne Zabawne x 8
    • Lubię To Lubię To x 3
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492

• Zabawne Zabawne x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372

:heart_eyes:

A tak serio to bardzo podoba mi się Twoje Podanie. Dawno nie czytałem tak składnego tekstu opisującego czyjąś kandydaturę na Pomocnika. Otwartość jest jedną z cenionych cech w Ekipie, nie zależy nam na Toxic'ach, którzy psują klimat pozytywnej współpracy. Bardzo cieczy mnie Twoja motywacja. Przyjąłbym Cię od ręki, ale...

Niestety fakt, iż nie kojarzę abyś pomagał na Serwerze, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.
    Nie ukrywam jednak, że moim skromnym zdaniem do Ekipy nie powinien należeć ktoś z takim Nick'iem. Będziemy musieli znaleźć na to jakieś rozwiązanie.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Przypominam, iż odpowiadanie pod swoim Podaniem, w uzasadnionych merytorycznie przypadkach, nie jest zabronione.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę