Imię: Kasia Dokładny nick w grze: Rei_San Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej przebywasz?: W grze spędzam od 2-5 godzin dziennie. Najchętniej przebywam na Survivalu, lecz często też jestem na OpenCreative. Data urodzenia: 5.08.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Październik 2014, wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę na tym o to serwerze rozpoczęłam w roku 2015. Nikt mnie raczej nie kojarzy, gdyż zmieniałam nick wiele razy oraz nie pisałam na chacie za dużo, lecz do zmiany nicku nie było jakiegoś wielkiego powodu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Na Forum nie byłam karana, lecz też nie przypominam sobie, abym była karana na Serwerze. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Jeszcze nigdy dotychczas nie składałam podania na pomocnika, więc to jest moje pierwsze podejście. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W tym momencie, nie mam dokładnego pomysłu co by zmienić na Craftapple, wydaje mi się, że jak narazie serwer jest w dobrym stanie i nie trzeba nic zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik?: Uprawnienia Pomocnika: /tempmute [nick] [czas] [powód] - Wycisza danego Gracza na podany czas. /unmute [nick]- Zdejmuje kare (wyciszenia) z podanego Gracza. /kick [nick] [powód] - Wykopuje danego Gracza z serwera. Obowiązki Pomocnika: - Uczęszczać się w życiu Serwera oraz jego rozwijaniu. - Zgłaszać wszelkie problemy,usterki,bugi Administracji. -Pomagać rangom wyższym w ogarnianiu czatu. -Pomagać Graczom w różnych odmian problemach. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem i dołączyć do Ekipy CraftApple, ponieważ chce pomóc serwerom CraftApple jak i lubię bardzo pomagać. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powstałe konflikty oczywiście na początek uspokoję osoby które mają bójkę. Jest to dość oczywiste, że gdy któryś z Graczy zrobi coś co łamie regulamin będę zmuszona do użycia komend, lecz gdy bujka obydwóch osób dotyczy prywatnych spraw zaproponuje im komendę /msg lub komendę /ignore. Jeżeli sytuacja będzie wychodzić z pod mojej ręki, przekażę ją do Administratora lub Moderatora. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, jest to jedna z moich zalet, gdyż uwielbiam pomagać w budowaniu, kopaniu. Uwielbiam zawierać znajomości, dlatego nie jest to trudne dla mnie, aby pomagać oraz współpracować z innymi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Cześć, mam na imię Kasia jestem miłośniczką zwierząt, jestem miłą, szczerą oraz dość śmieszkową osobą. Interesuję się Digital Art'em (czyli: Forma rysowania na tablecie graficznym), często rysuje szkice, oraz postacie z komiksów, nie określam siebie jako osobę utalentowaną, lecz rysowanie to właśnie jest tym, czym bym nazwała moim hobby. Uwielbiam zawierać nowe przyjaźnie, lecz czasami się troszkę wstydzę. Jestem bardzo kreatywna, lubię robić edity dla rówieśników, przyjaciół oraz znajomych. Ogólnie nigdy nie przeklinałam, co jest dość zaskakujące, gdyż dużo osób w moim wieku się do tego skłania. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft uwielbiam się rozwijać kreatywnie, dlatego taką moją najulubieńszą rzeczą jest budowanie różnych budowli. Gdy ujrzałam tą o to grę, od razu byłam zainteresowana. Gra daje dużo możliwości, dlatego jeszcze jej nie opuściłam i mam nadzieje, nie opuszczę. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować na Facebook,TeamSpeak3, Instagram, Skype. Jestem dostępna bardzo często, dlatego na pewno spotkacie mnie na jednej z tych platform. Umotywowanie podania: Dlaczego ja? Ponieważ chce pomóc serwerowi i myślę, że dała bym rade na tym stanowisku. Pozdrawiam Rei~
Okej więc tak, znam cię lecz nie widzę żebyś za bardzo pomagała (przynajmiej tego nie zauważyłam). Podanie w sumie ładnie napisane i w sumie jesteś młodsza o rok ode mnie . Widzę w tobie jednak potencjał i mam nadzieję ,że ciebie przyjmą ! Jestem na Tak .
Cześć Kasia, Podanie jest ładne jak na twój wiek. Miło mi się je czytało. Jakaś aktywność na forum też jest, ale można by było trochę ją zwiększyć. W grze nie raz zauważałem, że pomagasz Graczom. Podsumowując według mnie powinnaś dostać szanse. Pozdrawiam Skyraf~
Witaj, Kasiu podanie dość estetyczne jak na tak młodą osobę, na ogół miło się je czyta, jednak sporym minusem jest pomaganie. Nie widziałam żebyś pomagała na Sv jak i na Ocv. Pomagać możesz bez rangi. Jestem na NIE
Jeśli jedyne z czego Ciebie kojarzę to nabijanie postów to mogę Tobie powiedzieć, że jest źle. Nie kojarzę, abyś przebywała na serwerze survival codziennie, mimo iż napisałaś, że grasz głównie tam. Nie kojarzę, abyś pomagała na czacie. Jak to już napisałem pod innym podaniem: "Aktualnie nie potrzeba większej liczby pomocników, którzy wchodzą rzadko - patrz tu: kilka dni w miesiącu." Nie widzę również sensu rozpisywania się tutaj, bo Ciebie nie znam wręcz nie kojarzę. Jestem na nie.
Witaj! Głównie nie mam do czego się przyczepić w podaniu ( : ( ). W grze Cię nie widuję, możliwe że się mijamy. Kojarzę Cię jedynie z OCv i nie widziałam żebyś pomagała. Nie jestem pewna, ale w przeszłości miałaś jakieś pojedyncze kicki. Ciężko mi ocenić Twoją kandydaturę, bo nie mogę Ciebie spotkać w grze... Narazie pozostanę neutral, ale bliżej nie. Zedytuję post, kiedy będę w stanie ocenić Twoją kandydaturę. Pozdrawiam! /////// EDIT: Zauważyłam, że pomagasz, zachowujesz się wzorowo, rozmawiasz z innymi. Zmieniam ocenę na TAK
Wydajesz się ciekawą osobą, podoba mi się to jak przedstawiłaś się nam w swoim Podaniu. Bardzo przyjemnie czyta się Twój wątek i nie da się poznać, że jesteś tak młodą osobą. Szkoda, że dopiero teraz możemy Cię lepiej poznać, bo osobiście wcześniej nie za wiele o Tobie słyszałam. Nie widziałam też pomocy na czacie, ani zbyt dużej aktywności na Forum. Jeżeli chcesz zostać Pomocnikiem, to na pewno musisz to poprawić. W chwili obecnej jestem na nie.
Podanie ładne, fajna, miła i ciepła osobka. Życzę Ci, żebyś przez rangę nie dostała raka jak pewien moderator . Jesteś super dziewczyną, mądrą i ogarnieta. Musimy się wybrać na arenę i schować za drzewo. O nie wydało się. Jestem na TAK!
Kurde, i taka się musiała znaleźć co w Podaniu żadnych błędów nie narobiła... No cóż, przechodząc do samej kandydatury. - Tak jak powiedziałem, nie mam się w twoim Podaniu do czego przyczepić ;( - W grze może i cię widuję <może nawet ZA często> ale żebyś pomagała, to ni luja widziałem. - Aktywność na forum? Cóż, trochę za mała. - Znam cię bardzo dobrze, i wiem że jesteś bardzo miłą, przyjazną i kontaktową osobą, lecz czasem potrafisz zachowywać się jak niewyobrażalnie wkurzająca małolata, i raczej nie jest to plus. Gdybym miał się do czego przyczepić byłoby jak zawsze, ale jestem zmuszony postawić ci NEUTRAL.
Witaj. Jak już inni mówili - podanie estetyczne, staranne a zdania ładnie rozwinięte. Lecz też tak jak inni nie widziałem jak pomagasz na czacie, a aktywność na forum zostawia wiele do życzenia. Niestety - nie. Jakie to były nicki?
Mój poprzedni nick to był xxWolfieGirl, a gdy zaczynałam grać na Craftapple miałam nick RainbowGirlFox, lecz pełno razy po tym nicku zmieniałam, niestety nie pamiętam ich dokładnie, więc za dużo nie mogę dopowiedzieć.
ReiSan Jestem całkowicie na tak. Bardzo dobrze sformułowane podanie. Oraz bardzo pomocna na serwerze. Czasem widzę jak się gracze coś pytają , a ReiSan czasem też odpowiada! Zawsze będzie lepiej jak dostanie Pomocnika, ponieważ będzie się starać.
Rei_San 1.Podanie przejrzyste, świetnie się czyta. 2.Jesteś aktywna na serwerze, forum oraz ts'ie 3.Bardzo Mila (Po prostu ) 4.Co do pomagania, nie wiem bo raczej przebywam na trybie Creative. Jestem na.. TAK Ghościk podrawia
Podanie spoko, fajnie się czyta blablablaa.. Wbilem dzisiaj na survival i postanowiłem ciebie troszkę obserwować. Widać, że próbujesz coś tam pomagać, ale moim zdaniem jest to trochę za mało, aby otrzymać rangę pomocnik. Na czas dzisiejszy jestem na NIE.
Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.