MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja]Podarki, paczki

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika krukmag123, 23 Wrzesień 2018.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    Bardzo chciałbym żeby na CV oraz na SV zostały dodane tzw "Podarki". Było by to coś w rodzaju paczki którą do kogoś wysyłasz np. wpisywał byś komendę /wyślij (Nick gracza do którego chcesz wysłać), przedmiot/przedmioty musiał byś trzymać w łapce. Plugin tego typu nie jest trudny do zrobienia. Zwłaszcza że na SV jest zrobiony i mocno dopracowany sklep. Taką rzecz miała by fajne zastosowanie w postaci dawania rzeczy na odległość lub gdy kogoś nie ma. Oczywiście można było by też wprowadzić ograniczenie czasowe żeby gracz od razu nie otrzymywał danej rzeczy, a na SV dodać opodatkowanie w postaci 5 AC za 1 wysyłkę. Moim zdaniem bardzo fajna rzecz która przyda się wielu graczą. Trzymam kciuki i oczekuje na możliwą realizację :D

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
  3. krukmag123

Docenione treści:
    26
    Dlaczego, jeżeli walka o przetrwanie to dlaczego jest arena non pvp, dlaczego jest /sklep, dlaczego. Chodziło mi o taki sklep tylko że do wybranej osoby. Czyli że dajesz lub sprzedajesz coś innej osobie.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Bo ktoś ma mieć szansę Cie zabić gdy biegniesz z tym w plecaku do osoby, której chcesz to sprzedać.

5. krukmag123

Docenione treści:
    26
    przez /ah na SV da się robic cos takiego ale jest to trochę skomplikowane bo ktoś musi przelaci ci np. 100 ac potem ty kupujesz ten przedmiot za 100 ac i tak przesyła się rzeczy. A mi chodzi o taki prywatny sklep lub co takiego :D

6. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Nie jestem za, ponieważ jest to niepotrzebne (moim zdaniem). Od czegoś jest /ah lub /warp wymieniarki :D.
    Poza tym, spójrz z tej strony - nie ma Cię przez tydzień, a jak wracasz, patrzysz i nagle cały zawalony eq dirtem ._.
    Jak już mówiłam - jestem na NIE.

7. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Kruk.. Kruk.. to nie ocv, tak jak three napisał to survival po polsku przetrwanie czy np.: 2000 lat temu ludzie mogli wysylac sobie paczki np. poczta? Nie, I to jest przetrwanie. Każdy ma równe szanse (TAK JAK THRE PISAŁ) Jak biegniesz do kogos z itemami które chcesz sprzedać to bedize mozna ciebie zabic. Jestem za NIE. chociaż może na ocv to się przyjmie ale na sruv kategoryczne NIE.

Reklama
  8. krukmag123

Docenione treści:
    26

Crytalku przecież pisałaś o czymś bardzo podobnym już tylko że na kilka kratek.....

9. krukmag123

Docenione treści:
    26
    A czy twoim zdaniem 2000 lat temu było coś takiego jak administracja, sklep(/ah), skiny graczy, beton, regulamin SERWERA craftapple !? Jak coś piszecie to pomyślcie trochę bo takie bzdury piszecie!!!

10. krukmag123

Docenione treści:
    26
    Chodzi mi o taki prywatny sklep z itemami tylko za darmo. Dajesz np /wyślij [nick] (cena) trzymając przedmiot w łapce. Graczowi wyświetla się informacja o tym że ktoś chce mu dać coś za daną kwotę. Jest to normalne i niemożna tego używać podczas walki. Działa jak /ah tylko prywatnie ehh tak trudno zrozumieć że każdemu się to przyda !!!

11. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Po co to jak byłem wczoraj o 20 na sv i było 6 graczy :D Niech /ah zrobią, bo działa na losowytpa. Nie wiem ale widać że już właścicielowi wisi ten serwer
    Dziękuję

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  12. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Kruk, trzeba z tym się pogodzić ze ktoś my jako gracze SAMI nie uratujemy serwera... tu potrzeba zaangażowania ekipy....

13. krukmag123

Docenione treści:
    26
    Ale ekipa to już tylko po stronie Three jest a dalej nie będę się wypowiadał...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę