No to najwyższa pora aby zgłosić swoją kandydaturę do konkursu. Co? Filiżanka z podstawką Gdzie? /p h Djradki
No chyba jednak nie. Przyczytaj ze zrozumieniem post glowny, a potem sie udzielaj z swoimi pseudo-madrosciami.
https://scr.hu/NawmM8d Zglaszasz dzialke z budowla zupelnie nie na temat? Najpierw sie buduje, a potem sie zglasza.
Z racji tego, że trochę zwlekałam z budowaniem mojego projektu + chciałam walnąc pod koniec moją pracę, żeby nikt nie zgapił nadszedł ten dzień. Można zobaczyc pracę konkursową na /p h Crytal
Pamiętam jak mój ulubiony YouTuber wystawił na charytatywną aukcję kubek ze swoim autografem oraz niespodzianką, która została ujawniona dopiero po aukcji. A niespodzianką tą był pendrajw z zapisanym światem MC, w którym prowadził swoją audycję. Cudo!
Serdecznie gratuluję wszystkim, biorącym udział w konkursie. Uważam, że ogółem wszystkie kubki są godne pochwały, za włożony trud, poświęcenie czasu i wiele innych czynników. Jestem naprawdę dumny za zajęcie 2 miejsca, ale tu nie liczy się to... Tu liczy się zabawa. Jeszcze raz chciałem pogratulować wszystkim uczestniczącym. Miłego dnia!
Bardzo gratuluję wszystkim biorącym udział w tym konkursie, bo pracę były naprawdę godne uwagi. Dziękuję również za przyznanie mi 3 miejsca i pozdrawiam wszystkich co mieli okazję moją pracę oceniać.