Imię: Moje imię to Mateusz Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to Zako_YT Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam 2-2,5 h na serwerze Craftapple.pl Data urodzenia: Urodziłem się w 2004 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w około 2013 r i w wersji 1.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na początku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłem karany Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam rangi Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nigdy nie składałem Podania Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym aby cheaterzy zostali surowo karani Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Przed wszystkim powinien powinien łapać i karać cheaterów, którzy próbują oszukiwać. Ma prawo do podania swojego pomysłu na serwer. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chciałbym pomóc innym w rozwijaniu tych serwerów Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Złagodzę je spokojnie , po czy jak nie zareagują to zagrożę banem do skutku. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam umiejętność współpracy z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem spokojny wyrafinowanym nastolatkiem, który pragnie pomóc innym. Lubie grać w gry typu Minecraft, World of Tanks,CS:GO. Lubie rozmawiać z ludźmi szczególnie na temat gier. Pomaganie innym i tworzenie serwerów to dla mnie ,,Praca'' ale również zabawa! Jestem pomocnikiem na wielu serwerach. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się to , że mogę budować to co zechce. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji codziennie. Umotywowanie podania: Uważam , że jestem świetny w tym co robię i lubię to. Jestem chętny do pracy , ponieważ lubię to robić.
Jestem na nie, bo: - Na bank kłamiesz z tym, że zacząłeś grać na początku. - Twoje podanie jest bardzo krótkie. - Na niektóre pytania źle odpowiedziałeś. - Zdania, które cię opisują nie są rozbudowane. - Pisałeś tak szybko, że niektóre zdania nie do końca mają sensu.
Witaj Mateusz. Od początku grasz? Ciekawe jakoś nie widziałam cię pod moich innych nazwach... Napisz nam max 5 zdań ułożonych o sobie. nie wygodnie się czyta twoje zdania. jesteś szarą myszką na chacie. nie aktywny kłamstwo Jak byś grał od 2013 to byś dawno był na forum WIELKIE DUŻE KŁAMSTWO! Cytat ThreeEyedMaster "postanowiłem dać szansę komuś tak młodemu." Jestem narazie na NIE
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.