Imię : Maurycy (znajomi mówią na mnie Rycek). Dokładny nick w gierce : Rycy. Ile czasu dziennie grasz w Minecaft'a i na jakich serwerach najchętniej? : Po szkole (3-4 godz dziennie). Najbardziej lubię creative Data urodzenia : 6.01.2007 (11lat) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft'a? Zacząłem grać na początku 2017 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na craftapple.pl? Zacząłem grać jakoś miesiąc temu. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Serwerze lub Forum? Nie byłem. Czy posiadasz rangę premium na craftapple? Nie posiadam,nie myślałem jeszcze nad kupnem. Czy składałeś kiedyś podanie na pomocnika craftapple? Nie,nigdy Co chciałbyś zmienić w craftapple? Chciałbym ożywić lobby. (zbudować kilka urozmaiceń) Jakie uprawnienia posiada pomocnik? Pomaganie administratorom w ogarnianiu chatu, zgłaszanie bugów itd. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem? Chciałbym być przynależnym do jakiejś grupy. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty? Pytam się kto zaczął konflikt gdy nikt się nie przyzna obaj dostają bana. Posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi? Raczej tak. Opisz swoją osobę : Jestem Maurycy mam 11 lat. Lubie czytać mangi i oglądać anime. Moje ulubione gry to Minecraft i Słodki Flirt. Moim marzeniem jest wyjechać do Japoni. Co najbardziej podoba ci się w Minecraft'cie? To że blokuje nas tu tylko wyobraźnia. Określ swoją dyspozycyjność : Jestem online prawie codziennie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.