Imię: Aleksander Dokładny nick w grze: Maurol1234 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: caly czas po szkole a najczęściej na creative w weekendy caly dzień. Data urodzenia:18.06.2006 Wszyscy mówią ze jestem za młody na administrację ale dobrze sie na tym znam. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 25 stycznia 2015 r 1.8.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Krótko bo dopiero sie dowiedzialem o tym serwerze okolo tydzień. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie ale chce zakupić. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym wprowadzić nowe minigierki. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszac bugi i problemy z komendami itp, pomoganie graczom z komendami i problemami i karać tylko gdy mam na to dowody. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dlatego ze jestem przyjacielski mam duże doswiadczenie w pluginach skryptach i komendach byłem Moderatorem na wielu dużych serwerch Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napewno chce sie dowiedziec kto zaczął konflikt bo nie chce karać niewinnego jeżeli jest to wyzywanie to poprosze o przeproszenie sie i dam mniejszą kare jeżeli nie bedzie współpracował większa kara. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jak wspominałem byłem i jestem moderatorem na wielu serwerach wiekszych i mniejszych lecz szukam miejsca w ktorym moge sie spełniać jestem osoba towarzyską. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem Olek mam 12lat interesuję się programistyka oraz gram w kosza. Mieszkam w duzym miescie lecz za rok bedę sie przeprowadzać moge miec krótka przerwe. Jestem uczniem czwórkowym, grzecnym oraz nie sprawiajacym problemów. Jezli ktos bedzie dla mnie miły ja bedę dla niego. Jestem typem ludzi którzy są kosekwetni. Nie ma ze mną prblemów jesli chodzi o kulture. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To że tak naprawde blokuje cie własna wyobraźnia mozesz robić co chcesz budowac, zwiedzac oraz grać ze znajomymi na serwerze craftapple. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem cały czas oprócz szkoły, nawet jak bedę miec afk to oznacza ze mam inne zadanie ale odpowiem jak najszybciej. Umotywowanie podania: Jak wspominałem mam doswiadczenie w tym co robie znam dużo komend, znam dobrze pluginy, umiem je używac oraz je zmienac względem tego co jest potrzebne. Jestem towarzyski nie boje sie ludzi. Nie rusza mnie gdy ktos mnie wyzwa.
Witaj Aleksander otoż jestem na nie. czemu? Nie wygodnie się czyta. nie ma kropek pod koniec zdań. nie aktywny szara myszka na chacie to moja opinia dziękuje pozdrawiam
Dobry, Jesteś ze śląska co widac, ale mógłbyś ogarnąc orto. Co do podania to muszę się przyczepic - Reklama innego serwera, niestaranne, na odwal, Nie możesz od razu zostac pomocnikiem, założę się nawet, że mnie nie znasz (A TO BARDZO DZIWNE ZJAWISKO!) Na NIE. Żegnaj.
Jest trochę błędów do których można się przyczepić, np. nie stawiasz przecinków, popełniłeś parę błędów ortograficznych, piszesz zdania które ciężko zrozumieć itd. Ale jako iż grasz dosyć długo i byłeś na wielu serwerach pomocnikiem, myślę, że dobrze poradził byś sobie i tu. Jestem na TAK. Chodziło mi o to, że gra długo w minecraft
Jestem na NIE dlaczego? dlatego ze jestes zbyt nowym graczem, poczekaj jeszcze troche i napisz podanie. druga rzecz jest taka, ze podanie pisane na szybko i nieestetycznie wierze, ze za pol roku dasz rade! trzymam kciuki
1 . Podanie dobre ale zbyt krótkie zdania o sobie . 2. Jesteś zbyt nowym graczem na serwerze pograj z miesiąc i wtedy napisz podanie. 3. Podanie bardzo źle się czyta. Jestem na NIE
Jestem na NIE Welcome to the party bro. nie wiem, czemu nowsi gracze składają podania(( napisz podanie, za miesiąc/dwa/rok/dwa lata )) Wypromuj się na serwerze tak powiem XD Dzięki za uwagę. Trzymaj się wariacie ( 0hSad )
Wady: - Zbyt krótko grasz na serwerze. - Podanie zostało napisane niestarannie. - Nie jesteś aktywny na forum. - Wielokrotne błędy: *gramatyczne, *ortograficzne, *leksykalne, - To zdanie jest niepoprawnie sformułowane (można z niego wywnioskować, że sam chcesz osobiście dodać ową zmianę a prawda jest taka, że jako pomocnik nie masz uprawnień do samodzielnej zmiany czegokolwiek na serwerze, ale pomysł ciekawy). Powinno być "Zmianą, którą zaproponowałbym wprowadzić jest dodanie nowych minigierek". - Ale to już jest mało istotna nieprawidłowość. - Fakt, że byłeś członkiem administracji na innych serwerach jest nieistotnym szczegółem - Po co Ci wiedzieć, kto rozpoczął konflikt? Twoim zadaniem jest rozwiązać konflikt poprzez negocjację oraz dojście do wzajemnej ugody pomiędzy stronami konfliktu. Jeśli strony porozumieją się, nie powinieneś ich karać. Kara nie jest poprawnych sposobem na rozwiązanie konfliktu. - Czyli co? Jeżeli ktoś będzie nieuprzejmy wobec Ciebie to ty wobec niego też.. Tak? Ciekawa Informacja: "Nikt nie jest za młody na pomoc innym." - Złote myśli z dziennika Roxika. XD Spróbuj następnym razem. Pograj z nami dłużej, niż tylko parę dni. Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem. Trzymam kciuki, żeby kiedyś udało Ci się osiągnąć swój cel.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać innym". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli we wrześniu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.