Imię: Izabela Dokładny nick w grze: Issabela Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam najchętniej około 3/5 godzin, najchętniej na serwerze CraftApple.pl Data urodzenia: 06.04.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data rozpoczęcia gry w Minecraft to 16.08.2016 a wersja to 1.8/1.12 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple.pl to była 08.06.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Dostałam raz bana za reklame innego serwera dwa lata temu więc ten ban jest raczej " nieaktualny " Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam rangi premium, ale bardzo bym chciała Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak, raz składam iż było ono odrzucone Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer nie potrzebuje zmian, jest jak według mnie najlepszym serwerem Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: - Być dyspozycyjnym, czyli wykonywać dodatkowe czynności zadane przez V/Administratora bądź Moderatora, - Zgłaszać różnego rodzaju bugi itp. do Administracji, - Pomagać innym graczom, wyjaśniać działanie wszelkich komend, - Pomagać wyższym rangom przy ogarnianiu czatu, - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ marze o tym jak tylko zaczełam grać na CrftApple.pl Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dowiedziałabym się o co chodzi i ta osoba która zaczeła np. wulgaryzm i obrażałaby innym dostałaby mute lub wyrzuciłabym go/ją z serwera Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętnośc współpracy z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem ciemno-blądynką zbyt nie lubie chodzić do szkoły. Jak mam czas lubie sobie pograć 3/5 godzin na CraftApple.pl i pobudować na działce. Nie mam przyjaciół mam tylko znjomych i kolegów, i koleżanki. Uwielbiam kolory ciemne czyli czarny, biały i szary te kolory są moimi ulobionymi. W każde święto zmieniam wygląd działki czyli staram sie zrobić tak żeby klimat dopisywał do święta. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft najbardziej podoba mi sie to że, można podróżnować, można odkrywać wiele różnych rzeczy, wypokujemy rudy, budujemy domki, chodzimy po kopalniach i po ciemnych lasach. Minecraft to naprawde jest genialna gra. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu na serwerze przebywam 18:00 - 22:00, a w weekendy 13:00 - 00:00 oraz 15:00 - 1:00. Można ze mną się skontaktować przez Minecraft i forum. Umotywowanie podania: Wiele osób myśli że jestem dzieckiem które się zachowuje jak 2 latek, zachowuje sie dosyść odpowiednio jak na swój wiek bo nie znają mnie tak dobrze. Jestem gotowa na zdbycie tej rangi, żebym należała do Ekipy CA i że mi zaufacie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.