MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] _Deyra_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ACNAtka, 22 Listopad 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Docenione treści:
    22
    Imię: Natalia

Dokładny nick w grze: _Deyra_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Średnio od 3 do 5 godzin. Obecnie najchętniej i najczęściej gram właśnie na CraftApple.

Data urodzenia: 20.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014, wersji nie pamiętam.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Po raz pierwszy kiedy udało mi się uruchomić Minecraft weszłam na serwer CA. Niestety nie pamiętam swojej pierwszej nazwy użytkownika.

Czy kiedykolwiek byłeś/ karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nigdy.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam, ale myśle żeby kupić ją sobie.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?
    Nie, nie składałam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na CraftApple nic nie chciałbym zmienić, ponieważ tryby gry odpowiadają mi bardzo, a poza tym to ogólnie jest wszystko ok.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    /kick (nick) - wyrzuca daną osobę z serwera
    /mute (nick) (czas) - wycisza osobę na jakiś czas
    /unmute (nick) - przywraca znowu prawo głosu danej osoby

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ myśle że pomagam osobą, jeśli tego potrzebują i bardzo lubię współpracować z ludźmi.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Na pewno, jeśli miałabym je łagodzić to porozmawiałbym z osobą, która utworzyła ten konflikt i dowiedzieć się co się stało i jeśli już tak by się stało osoba lub osoby zostały by pouczone przeze mnie.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, na jednym z serwerów byłam już pomocnikiem i się sprawdziłam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Natalia. Mam 14 lat i uwielbiam rysować. Każdą wolną chwilę poświęcam na granie w Minecraft, wiem że nie powinno tak być, ale no cóż nic już z tym nie zrobię. Przyznaję, że wróciłam na serwer po 1 roku przerwy, ponieważ zrobiłam ogólnie sobie przerwę z całym Minecraft. Posiadam konto premium na minecraft. Bardzo lubię grać w koszykówkę, gdy po lekcjach mam wracać do domu, zawsze idę na boisko i gram z moimi kolegami. W weekendy jestem rzadko widziana na serwerze, a to dlatego że w weekend często wyjeżdżam gdzieś, a to do hotelu, a to do babci. Jeśli chodzi o mój wygląd mam brązowe włosy, ciemną cerę oraz błękitne oczy. Lubię bardzo grać w Minecraft.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft podoba mi się najbardziej to, że można rozwijać swoją kreatywność poprzez budowanie niesamowitych budowli, czy np. Hodowanie kolorowych owiec na farmie .

Określ swoją dyspozycyjność:
    -Jestem często on-line na serwerze
    -Posiadam discord, lecz za bardzo nie mogę na nim rozmawiać, ponieważ mam zepsuty mikrofon
    -Często jestem aktywna na forach

Umotywowanie podania: Myśle, że nadaje się na pomocniczke i jeśli jakaś osoba potrzebuje pomocy to zawsze kiedy mogę pomagam jej. I jak już mówiłam posiadam umiejetność współpracy z ludźmi.

~Pozdrawiam Natalia

• Burak x 2
    • Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    Zacznijmy od tego że profil na forum jest założony na 16 lat a ty masz 14 Pierwszy -

Jesteś aktywną na forach. Najpierw coś się poudzielaj a potem napisz podanie bo kiedy to pisze to od 4 dni jesteś na forum heh. Drugi -

Radził bym ci nie grać tylko na jednym trybie czyli pewnie OCV tylko wbić też na survival i pomagać graczom. Jest to do nadrobienia ale minus dlatego bo tego nie robisz a ja cb jeszcze nigdy nie widziałem na serwie xd jest to pewnie przyczyną tego że wchodzę częściej ja SV niż.OCV. czyli już 3 minus -

A teraz to
    Kobieto dobrze to są uprawnienia pomocnika, komendy którymi się posługuje. A gdzie obowiązki?! Za to 3 minusy - - -

Jestem na wielkie Nie ponieważ uważam że nie jesteś osobą kompetentną do wykonywania "obowiązków" pomocnika !

Nie !

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Kamburcia

Kamburcia natan

Docenione treści:
    21
    Witaj Natalia! ;)

Widzę tutaj na twoim profilu że masz 16 lat i widać ze próbowałaś okłamać innych ze masz 16 a potem piszesz ze 14.
    Nie widzę obowiązków pomocnika.
    Chcesz premiun i chcesz pomocnika, no to najpierw poczekaj na odpowiedz admina i jak nie przejdziesz to wtedy możesz zakupić premiun
    Jesteś zbyt chamska nie miła i nie pomagasz.

Ja tam jestem na, Nie

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie potrafisz wykazać się cierpliwością ws. rozpatrzenia Twojego Podania każe nam wątpić w to, że będziesz w stanie wykazać się nią w stosunku do Graczy wymagających Pomocy, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę