Imię: Natalia Dokładny nick w grze: _Deyra_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Średnio od 3 do 5 godzin. Obecnie najchętniej i najczęściej gram właśnie na CraftApple. Data urodzenia: 20.10.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014, wersji nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Po raz pierwszy kiedy udało mi się uruchomić Minecraft weszłam na serwer CA. Niestety nie pamiętam swojej pierwszej nazwy użytkownika. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nigdy. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam, ale myśle żeby kupić ją sobie. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, nie składałam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na CraftApple nic nie chciałbym zmienić, ponieważ tryby gry odpowiadają mi bardzo, a poza tym to ogólnie jest wszystko ok. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick (nick) - wyrzuca daną osobę z serwera /mute (nick) (czas) - wycisza osobę na jakiś czas /unmute (nick) - przywraca znowu prawo głosu danej osoby Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ myśle że pomagam osobą, jeśli tego potrzebują i bardzo lubię współpracować z ludźmi. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno, jeśli miałabym je łagodzić to porozmawiałbym z osobą, która utworzyła ten konflikt i dowiedzieć się co się stało i jeśli już tak by się stało osoba lub osoby zostały by pouczone przeze mnie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, na jednym z serwerów byłam już pomocnikiem i się sprawdziłam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Natalia. Mam 14 lat i uwielbiam rysować. Każdą wolną chwilę poświęcam na granie w Minecraft, wiem że nie powinno tak być, ale no cóż nic już z tym nie zrobię. Przyznaję, że wróciłam na serwer po 1 roku przerwy, ponieważ zrobiłam ogólnie sobie przerwę z całym Minecraft. Posiadam konto premium na minecraft. Bardzo lubię grać w koszykówkę, gdy po lekcjach mam wracać do domu, zawsze idę na boisko i gram z moimi kolegami. W weekendy jestem rzadko widziana na serwerze, a to dlatego że w weekend często wyjeżdżam gdzieś, a to do hotelu, a to do babci. Jeśli chodzi o mój wygląd mam brązowe włosy, ciemną cerę oraz błękitne oczy. Lubię bardzo grać w Minecraft. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft podoba mi się najbardziej to, że można rozwijać swoją kreatywność poprzez budowanie niesamowitych budowli, czy np. Hodowanie kolorowych owiec na farmie . Określ swoją dyspozycyjność: -Jestem często on-line na serwerze -Posiadam discord, lecz za bardzo nie mogę na nim rozmawiać, ponieważ mam zepsuty mikrofon -Często jestem aktywna na forach Umotywowanie podania: Myśle, że nadaje się na pomocniczke i jeśli jakaś osoba potrzebuje pomocy to zawsze kiedy mogę pomagam jej. I jak już mówiłam posiadam umiejetność współpracy z ludźmi. ~Pozdrawiam Natalia
Zacznijmy od tego że profil na forum jest założony na 16 lat a ty masz 14 Pierwszy - Jesteś aktywną na forach. Najpierw coś się poudzielaj a potem napisz podanie bo kiedy to pisze to od 4 dni jesteś na forum heh. Drugi - Radził bym ci nie grać tylko na jednym trybie czyli pewnie OCV tylko wbić też na survival i pomagać graczom. Jest to do nadrobienia ale minus dlatego bo tego nie robisz a ja cb jeszcze nigdy nie widziałem na serwie xd jest to pewnie przyczyną tego że wchodzę częściej ja SV niż.OCV. czyli już 3 minus - A teraz to Kobieto dobrze to są uprawnienia pomocnika, komendy którymi się posługuje. A gdzie obowiązki?! Za to 3 minusy - - - Jestem na wielkie Nie ponieważ uważam że nie jesteś osobą kompetentną do wykonywania "obowiązków" pomocnika ! Nie !
Witaj Natalia! Widzę tutaj na twoim profilu że masz 16 lat i widać ze próbowałaś okłamać innych ze masz 16 a potem piszesz ze 14. Nie widzę obowiązków pomocnika. Chcesz premiun i chcesz pomocnika, no to najpierw poczekaj na odpowiedz admina i jak nie przejdziesz to wtedy możesz zakupić premiun Jesteś zbyt chamska nie miła i nie pomagasz. Ja tam jestem na, Nie
Niestety fakt, iż nie potrafisz wykazać się cierpliwością ws. rozpatrzenia Twojego Podania każe nam wątpić w to, że będziesz w stanie wykazać się nią w stosunku do Graczy wymagających Pomocy, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.