MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika eliza789, 23 Listopad 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza789

eliza789 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Wiktoria

Dokładny Nick W Grze: eliza789

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W grze przebywam, tyle ile mogę. Najchętniej gram na OpenCreative.

Data Urodzenia: 11.08.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data - 2016 Wersja - 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: 13 czerwiec 2018.

Czy Kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłam karana.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadałam rangę PREMIUM.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika Craftapple?: Nie, to jest mój pierwszy raz.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na CraftApple?: Na razie nic. Nie widzę takiej potrzeby.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    /kick (Nick) (Powód)
    /tempmute (Nick) (Czas) (Powód)
    /unmute (Nick)
    Obowiązki Pomocnika, to na pewno pomaganie. Pomocnik powinien być przyjazny i jak i również powinien przestrzegać regulaminu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem CraftApple, ponieważ lubię pomagać innym, rostrzegać konflikty. A niektórym pomoc się przyda.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dowiem się co jest przyczyną kłótni i postaram się wymyślić coś, żeby każda osoba z konfliktu była zadowolona.

Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Lubię współpracować z ludźmi. A najbardziej lubię robić projekty grupowe.

Opisz siebie (5 Rozwiniętych zdań):
    Nazywam się Wiktoria i mam 14 lat. Jestem wstydliwa, ale to tylko w realu przy nowo poznanych ludziach. Uwielbiam oglądać, jak nie to na Youtube, to na TV. Najbardziej lubię rysować to co mi przyjdzie do głowy. Gdy to nie wychodzi, po prostu to dokończam bez zmazywania, ponieważ wszystko na świecie jest piękne. Lecz, codziennie jestem inna i trudno mi to określić. Raz wesoła, a to zła, a to ponura .. Ale uważam, że jestem inna niż inne nastolatki. Moje koleżanki z realu mówią, że jestem szalona. Mam blond włosy, niebieskie oczy i sympatyczną osobę.

Co najbardziej podoba Ci się w Minecraft:
    Najbardziej podoba mi się w Minecraft, że ludzie się tą grą inspirują tak jak ja. Rozwija ona wyobraźnie jak i czasami rysowanie, budowanie w tej grze.

Określ swoją Dyspozycyjność:
    Jestem na:
    -Twitter
    - Reklamowanie Discord'a - Niedozwolone.

Umotywowanie podania:
    Myślę, że dobrze bym sobie radziła. Mam nawet dużo kontaktów na CraftApple, a gram w sumie dużo.

Pozdrawiam eliza789 / Wiktoria

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Kamburcia

Kamburcia natan

Docenione treści:
    21
    Hej Wiktoria. Z tego co pamiętam miałaś chyba długą przerwę z ca. No wiesz... Rei_San była ostatnią osobą z wiekiem 13 więc nie wiem czy cię przyjmą a moja ocena podania 5/10 jestem na Nie Powodzenia

• Burak Burak x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  3. Nela11112

Nela11112 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Podanie jest estetyczne i milo sie czyta

Jestem na TAK powodzenia

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Niezgodne ze wzorem. Pozdrawiam.

A tak przy okazji:
    Niewolnictwo nie jest czasem nielegalne?

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę