Imię: Patryk Dokładny nick w grze:Coxxer Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 4-6 godzin na serwerze. Najczęściej gram na survivalu. Data urodzenia: 23 Luty 2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:11.04.2012. Wersja 1.4.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 07.06.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nigdy nie miałem styczności z karami na serwerach. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie posiadam ponieważ nie wydaje pieniędzy na gry. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Na serwerze nic bym nie zmieniał ponieważ uważam że serwer jest doskonale zrobiony i nie potrzebne mu nowe zmiany. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /tempban [Nick] [Czas] Banuje gracza na określony czas. /ban [Nick] [Powód] Banuje gracza permamentnie. (Czyli na zawsze) /banip [Nick] [Powód] Banuje gracza na ip jego komputera przez co nie będzie mógł wejść żadnym innym kontem. /unban [Nick] Odbanowywuje gracza. /kick [Nick][ [Powód] To chyba każdy wie... /mute [Nick] Uniemożliwia graczowi pisanie , aby zdjąć wpisujemy to samo 2 raz. /tempmute [Nick] [Czas] Uniemozliwia graczowi pisanie na chacie przez okreslony czas. /tp [Nick gracza] Teleportuje nas do danego gracza. /tphere [Nick gracza] Teleportuje gracza do nas , /tpahere Teleportuje do nas gracza za jego zgodą. /msg [Nick gracza] [Treść] Wysyła do gracza prywatną wiadomość , można również użyć /tell [Nick] [Treść] /kill [Nick] Zabija gracza. /thor [Nick] Uderza gracza piorunami. Obowiązki: - Pomaganie wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów dla Administracji, - Pomaganie graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym zostać iż lubię współprace z ludźmi lecz czasami nie da się jej nawiązać,lubię nieść pomoc innym,nowym graczom w potrzebie. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Aby załagodzić konflikt musiał bym postać powód takiego konfliktu i usłyszeć co mają do powiedzenia osoby które są w tym konflikcie i ustalić jak je załagodzić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak,posiadam taką umiejętność i wykorzystuje ja w wszelki możliwy sposób. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Co by tu dużo opowiadać jestem wysokim chłopakiem, jestem tak zwanym playboyem w mojej szkole,spędzam dużo czasu podczas korzystania z komputera jestem osobą miła,pomocna,gadatliwa ale przed wszystkim jestem osobą wysportowana,która kocha to co robi.Pomagam ludziom jak mogę uczęszczam w wolontariacie.Całe weekendy spędzam na korzystaniu z komputera zazwyczaj przy bawieniu się dobrze na serwerze.A w wolnych chwilach jestem pływakiem oraz graczem tenisa stołowego. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:W minecrafcie najbardziej podoba mi się to że mogę robić to co lubię czyli pomagać ludziom rozwijać swoją kreatywność i przy tym wszystkim świetnie się bawić. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny w każdy dzień tygodnia od godziny 14 do godziny 22.W weekendy oczywiście dłużej. Umotywowanie podania:Uważam że dobrze bym sobie radził w roli pomocnika serwera.Jestem również gotowy na poznawanie nowych osób oraz pracowanie w ekipie. Pozdrawiam i liczę na współprace z wami.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.