Imię:Michał Dokładny nick w grze:MiciekPl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w grze przebywam 5 godz i najczęściej na waszym serwerze Data urodzenia:27.10.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:23.5.2013r wersja 1.12 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:nie pamiętam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:1 raz za niesłuszne rozmowy lecz na innym serwerze Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:sprawdzanie graczy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: mute unmute kick tyle pamiętam na chwile obecną Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:bo bardzo chce pomagać w rozwoju servera Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:mutem lub rozwiązaniem rozmowy spokojnie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Michał chodzę do 8 klasy Po moim głosie nie słychać ze mam 14 lat ponieważ jestem chory dużo zasugerował spędzam nad budowaniem lub opieką serwera mój polski nie jest Perfekt wiedz przepraszam znam dużo komedia w mc i umiem posługiwać się filLem oraz Wandem mam starsze rodzeństwo i 1 babcie Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:wszystko o najbardziej to ze nauczymy się budować Określ swoją dyspozycyjność:mam talent budowniczy znam dużo komęd mc typu ban mute kick unmute unbn fill wand set block setspawn spawnPoint itd. Umotywowanie podania: jestem dostępny na Facebook Messenger Skype Teamspeak Nasza klasa Minecraft Forum servera
Podanie niepełne i niezgodne ze wzorem, czyli tak jakby do zamknięcia. Pozdrawiam. No i reklama oczywiście, tym gorzej.
Następnym razem zapoznaj się lepiej ze wzorem podania. Poza tym reklama. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam serdecznie.
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Podanie niezgodne ze wzorem. Kandydatura odrzucona.