MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MiciekPl, 15 Grudzień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MiciekPl

MiciekPl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał

Dokładny nick w grze:MiciekPl

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w grze przebywam 5 godz i najczęściej na waszym serwerze

Data urodzenia:27.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:23.5.2013r wersja 1.12

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:nie pamiętam

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:1 raz za niesłuszne rozmowy lecz na innym serwerze

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na

Pomocnika CraftApple? Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:sprawdzanie graczy

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: mute unmute kick tyle pamiętam na chwile obecną

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:bo bardzo chce pomagać w rozwoju servera

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:mutem lub rozwiązaniem rozmowy spokojnie

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Michał chodzę do 8 klasy Po moim głosie nie słychać ze mam 14 lat ponieważ jestem chory dużo zasugerował spędzam nad budowaniem lub opieką serwera mój polski nie jest Perfekt wiedz przepraszam znam dużo komedia w mc i umiem posługiwać się filLem oraz Wandem mam starsze rodzeństwo i 1 babcie
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:wszystko o najbardziej to ze nauczymy się budować

Określ swoją dyspozycyjność:mam talent budowniczy znam dużo komęd mc typu ban mute kick unmute unbn fill wand set block setspawn spawnPoint itd.

Umotywowanie podania: jestem dostępny na
    Facebook
    Messenger
    Nasza klasa
    Minecraft
    Forum servera

#1 MiciekPl, 15 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 15 Grudzień 2018
    Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Podanie niepełne i niezgodne ze wzorem, czyli tak jakby do zamknięcia. Pozdrawiam.
    No i reklama oczywiście, tym gorzej.

3. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Docenione treści:
    22
    Następnym razem zapoznaj się lepiej ze wzorem podania. Poza tym reklama. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam serdecznie.

4. MiciekPl

MiciekPl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak niekompletne

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę