1.Nick z gry: Yumi 2.Data otrzymania bana: Według historii zbanowanych - 27.10.2017, choć dam sobie rękę uciąć, iż był to listopad 2016. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Udostępnienie konta osobom trzecim. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo chcę. Bo nie odebrano mi tej możliwości, a kazano czekać, próbować, więc to też robię. Nie będę tutaj kopiować tekstu z poprzedniej prośby o UnBana. Ubierać w inne słowa przekazanych tam informacji, wartości, faktów również nie będę. Mogę co najwyżej odesłać tam Wszystkich to czytających bo moje myślenie, podejście wciąż się nie zmieniło - [klik]. Pragnę jednak wyjaśnić, iż rozumowanie @ThreeEyedMaster "Napisałaś w tej prośbie o UB, że nie zmienisz swojego postępowania. A w sytuacjach, w których uznasz za zasadne będziesz łamać Regulamin CraftApple." jest błędne. Napisałam bowiem, iż nie zmienię swojego podejścia, myślenia, charakteru etc. "rozkapryszonej, aroganckiej, egoistycznej gówniary" dla UnBana, co z kolei nie koliduje z regulaminem. Charakter, osoba, myślenie, nazwisko, orientacja, poglądy, historia, przeszłość, teraźniejszość [...] z góry nie robią z człowieka permanentnego "łamacza" regulaminu, prawa. Patrząc na całą moją osobę, historię w okresie 2015-2018 i fakt, że się tym podpieram wydaje się to wszystko nieco paradoksalne. Jednak biorąc pod uwagę tylko ostatnie miesiące, w tym te pomiędzy prośbami o UB, jak najbardziej można się tym podpierać oraz wziąć pod uwagę to, że jak Wszyscy tutaj obecni jestem człowiekiem i jak Wszyscy tutaj obecni zmieniam się, zmieniam swoje rozumowanie, podejście, poglądy, dojrzewam, dorastam, uczę się i robię masę błędów, niekiedy paląc za sobą mosty, i jak Wszyscy tutaj obecni będę to robić, tym razem mając jednak w głowie nieco więcej rozwagi, powagi i regulamin pod ręką, odrzucając przy okazji postawę "zbuntowanej dziewczynki" vel "mam to wszystko w tyłku". Cóż jeszcze mogę rzec... Miło by było spotkać się z Kucykiem-Wybaczykiem po ~25 miesiącach!
Jestem za UB, jesteś miła, asertywna i nie używasz wulgaryzmów, pokazujesz że jesteś ogarnięta i zamiast wyzywać używasz konstruktywnej krytyki. Pozdrawiam!
Zgodnie z tradycją, jak co roku, jestem przeciwny odbanowywaniu jakichkolwiek kont Twojej osoby, Yumi. Życzę Ci, żebyś zyskała więcej pokory w Nowym Roku.
Jestem za tym abyś nie dostała ub, naśmiewasz się i wypowiadasz chamsko uwież, to ze nie gram na angelkiller nie ozanacze ze cie nie widze, to ze nie jestem na swoim koncie na forum nie ozanacza ze nie czytam chatu, Nie powinnas dostać ub, jeżeli już to pokaz swoja zmiane. Ja również dużo rzeczy chce, lecz nie da się od tak ich mieć. Mimo iż minęło (Jeżeli wierząc daty bana) Ponad 2 lata To nie widze tej zmiany. Powatarzajac, NA NIE
Dla Ciebie jedyną możliwością usunięcia kary wiecznego bana jest zakup UB w Sklepie CraftApple Prośba odrzucona permanentnie.