MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] _ReVo

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika _ReVo, 17 Styczeń 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _ReVo

_ReVo Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: _ReVo
    2.Data otrzymania bana: 17.01.2019
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "reklama" Na niekorzyść serwera "reklamowanego"
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Uważam że ban jest przynajmniej przesadzony. W owej rozmowie stwierdziłem że *ten* serwer ma wysoką ilość graczy która używa wspomagaczy. Działałem na korzyść serwera, podsuwając pomysł, że lepiej grać na CraftApple. Proszę o odbanowanie, a jeśli jest to konieczne to skrócenie kary o przynajmniej połowę. Jest to przesada, żeby dostać bana za wspieranie serwera na dwa tygodnie.
    Dziękuję, i życzę miłego dnia.

Dowody oskarżyciela: https://imgur.com/a/yujQZyW

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Yumiisiek

Yumiisiek passive aggressive witch

Docenione treści:
    20
    Zamordowalem gwalciciela ze szczegolnym okrucienstwem. Dzieki mnie nie zgwalci juz zadnej innej kobiety. Uratowalem setki kobiet, dziewczyn i dziewczynek! Nie nalezy mi sie zadna kara.

Porwalem corke pewnej narkomanki. Przetrzymywalem ja w piwnicy, aczkolwiek ladnie urzadzanej. Karmilem najlepszym jedzeniem. Dzieki mnie zyla zdala od patologicznej matki. Mogla zaznac chwile spokoju i radosci. Dlaczego chcecie mnie ukarac? Zrobilem przeciez cos dobrego!

Zabilam swojego dziadka. Byl chory na raka. Teraz przynajmniej nie cierpi. Dlaczego nazywacie to morderstwem?

Zabilam XYZ, bo zabil on moja przyjaciolke. Odegralam sie po prostu. Co w tym zlego? Oko za oko, zab za zab.

Nie zadzwonilem na pogotowie, kiedy moja siostra sie wieszala. Skoro chciala sie zabic, dlaczego mialem jej w tym przeszkadzac?

Brzmi absurdalnie? Tak samo jak Twoja prosba o UB. Trzymalam sie dokladnie tego schematu, na jakim opiera sie Twoje myslenie. Odwracajac kota ogonem, usilujac nacechowac przestepstwo pozytywnie tylko sie osmieszasz. Pomijajac juz to, ze Twoja wiadomosc w zadnym stopniu nie jest tym, co opisales. To najzwyklejsza wypowiedz, z uwzglednieniem, ze XYZ wyroznia sie wyjatkowo nieuczciwymi graczami, a nie zachwalanie, polecanie CA i krytykowanie, odradzanie XYZ. Swoja droga, po co polecac gracza CA granie na CA? Jakby im sie nie podobalo, jakby potrzebowali tego polecenia nie byloby ich tutaj. No i nie od dzis wiadomo, ze nie licza sie okolicznosci czy tez zamiary, a samo ip/strona/nazwa. Podales? Ban. Cos chciales tym osiagnac? Nobody cares.

Trzy razy nie. Thank u, next.

• Kreatywny x 3
    • Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Burak x 2
    • Przyjazny x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  3. Sannakaisa

Sannakaisa Bliżej Nieokreślone

Docenione treści:
    42
    Mimo wszystko podałeś jednak nazwę innego serwera za co według regulaminu należy ci się kara.
    Moim zdaniem przeżyjesz kilka dni bez gry.

Z poważaniem
    Sannakaisa

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Dużo paplania o wszystkim i o niczym. Myślisz, że komuś chce się czytać Twoje wywody? Stwórz sobie bloga i tam wylewaj żale :p

A co do skargi, jak zwykle w takiej sytuacji, uważam i jestem za tym by osoba, która Cię zbanowała, skróciła Ci karę do możliwego minimum lub Cię odbanowała.

• Zgadzam Się x 6
    • Burak x 4
    • Lubię To x 3
    • Przyjazny x 2
    • Kreatywny x 1
    • Lista
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    @OldNightmare przypominajka.
    Proszę zakończ tę sprawę w ciągu 24 godzin.

• Zabawne Zabawne x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  6. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    W sumie sądzę, że po prostu nie byłeś świadom, że reklamujesz serwer. Po prostu chciałeś dobrze, ale wyszło jak wyszło. Moim zdaniem ban "przesadzony" nie jest, ale nie przeczytałeś do końca regulaminu.

Tutaj łap na przyszłosc i postaraj się proszę przeczytac całośc, pomoże ci to zrozumiec za co jest kara i przy okazji się czegoś dowiesz ;p.
    Wskazówka: https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Następnym razem uważaj gdy na czacie będziesz pisał o innych Serwerach
    W wolnej chwili przeczytaj Regulamin CraftApple.

To jest Kucyk Wybaczyk, gdy On się pojawia to znikają wszelkie kary. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk odwiedza daną osobę tylko raz.

Ban skrócony;)

• Zabawne Zabawne x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę