Nick w grze: Po coz komu nick z gry w przypadku skargi na ts3? Yumisiek. Na ts 死ぬ / Yumi. Nick oskarżonego/oskarżonych: kropka nienawisci/Chloe Price (Crytal) podszywajaca sie pod exploding_tnt111 Przybliżona data: wczoraj, tj. 20.01 br., godziny wieczorne; na ss data z dokladnoscia co do minuty Dowody: https://imgur.com/a/jgvXdGH Jakby trzebabylo wiecej ss z innymi nickami Crytal (i arabica) jak najbardziej posiadam i udostepnie. Co by sytuacja z ss na pewno byla jasna, wyjasnie - xddddd / explołding_tnt111 = arabic; kropka nienawiści / exploding_tnt111 = Crytal. Crytal, udajaca/podszywajaca sie pod "prawdziwego" exploding_tnt111 wolajaca mnie na kanal do arabic'a, udajacego "kogos, kto podszywa sie pod exploda". Jaka szkoda, ze ta dwojke od jakiegos czasu mialam dodana do znajomych, by mimo ich zmiany nickow wciaz wiedziec, kim sa. Jaka szkoda, ze w tym samym czasie pisalam z prawdziwym exploding_tnt111 na discordzie. Regulamin ts3 fakt faktem sprecyzowany jeszcze nie jest, aczkolwiek podszywanie (tak samo jak i netykieta, reklamy) sa praktycznie jednymi z podstawowych, karanych wykroczen.
XDDDD Dziewczyno, gdzie ja przepraszam bardzo napisałam, ŻE jestem exploding_tnt? XD Nikomu nawet tobie skarbie nie napisałam, ŻE jestem exploding Idź bądź toxiciem gdzie indziej, może w tej Japonii, w której "mieszkasz"? Chociaż nie wiem, czy tam się wpasowujesz skoro tam są głównie serdeczni ludzie a ty jestes genialnym przykładem hipokryzji i obludztwa. Ps. Podszywanie się pod Administrację jest karalne : )) @lucklucky10 xd
Karane jest podszywanie się pod członków ekipy a nie pod jakiegoś tam gracza. Nie wiem czy piszesz to dla atencji czy żeby się wywyższyć co i tak ci nie wyjdzie. Czytając tą skargę stwierdzam, że jesteś ***************. To na tyle z mojej strony. Pozdrów mamę. edit: tam był nick explołding a nie exploding ***************