1.Nick z gry: CreepuGaming 2.Data otrzymania bana: 27-10-2017, Na forum widnieje data 03-06-2018 z racji na skrócenie kary przez Administracje. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Propagowanie nazizmu / Nietolerancja / Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB?: Na początku pragnę dodać że tak wiem, - https://imgur.com/a/WUZiYRG. Lecz w tamtej prośbie o UB nie wyczerpałem tematu. Bana otrzymałem rok plus minus miesiąc temu i od tamtej pory dojrzałem mocno i zrozumiałem wiele spraw. Co do pierwszego powodu otrzymania bana, tak też wiem że to co robiłem jest karalne. "Artykuł 256. Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego lub nawoływanie do nienawiści ~1 Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. (...)" Czego nie da się zaprzeczyć to jest to że z wiekiem się uczymy i tak jak ten rok temu pisałem te rzeczy to nie do końca znałem Historie i dzieje Polski, jak to wtedy było etc. I tak jak ThreeEyedMaster napisał pod ostatnią prośbą o UB "Nie sądzę byś tam naprawdę zrozumiał to co zrobiłeś i faktycznie miał zamiar już nigdy tego nie robić". To co do pierwszej części mógłbym się wtedy częściowo zgodzić bo nadal nie do końca rozumiałem tego wszystkiego. A co do drugiej części to kompletnie się z nią nie zgadzam ponieważ już wtedy rozumiałem jednak że to co robiłem to jest kompletna głupota lecz teraz czuję to zażenowanie do siebie samego. Moje nagminne łamanie regulaminu i plucie na wszystkich i wszystko jadem było nieuzasadnione i nie miałem powodów do robienia tego i nie wiem sam dlaczego to robiłem. Mógłbym wszystkich z kolei wymieniać co komu zrobiłem ale nigdzie nie znajde uzasadnienia. Przepraszałem niejednokrotnie w wielu wątkach np. https://craftapple.pl/forum/threads/było-mi-miło.13700/#post-90591 w moim 'pożegnaniu' które nie było pożegnaniem na długo lecz w sumie podsumowaniem tej 'działalności' na Craftapple. W tym pożegnaniu też przepraszałem za to co robiłem jak i również w nieudanej prośbie o UB. Wspominałem też że zachowywałem się jak dziecko, co jest prawdą i jest to związane z tym brakiem dojrzałości i wiedzy. Dzisiaj moje zachowanie nie jest idealne ponieważ 'kąsam' ale nie tak ofensywnie i tak rażąca jak wtedy. Robię to nie w celu zranienia drugiej osoby a dla zabawy. Jak na przykład 'wykorzystanie' w sumie nie nowego Pomocnika Skyrafa i zalaniem go masą pytań. Niektóre argumenty mogą brzmieć nielogicznie z racji na wiele pomysłów jak i również tego że nie umiem uporządkować moich myśli przelać je tak jak sobie wyobrażam. Pozdrawiam i liczę na jeszcze jedną szansę.
Każdy zachowywal kiedyś jak dziecko albo mu odwalało. Gdy ludzie chcą się popisac, nie myślą co czują inni. Zycie na tym polega - sa błędy, na których się uczymy, a nie jak tym to następnym razem. Za UB
Dla Ciebie jedyną możliwością usunięcia kary wiecznego bana jest zakup UB w Sklepie CraftApple To nie są duże pieniądze. Prośba odrzucona permanentnie.