MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Wapno

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Wapno, 15 Luty 2019.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Co mi daje ten link? Przecież możesz tak codziennie na 5s wbić, i wyjdzie na to samo, Dalej podtrzymuję moją decyzje, bo przyznam że ani razu ciebie na serwerze nie zobaczyłem.

Reklama
  2. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    Chciałbym dodać ze jak ciebie widze to prawie zawsze afczysz, lub nie piszesz na chacie co analogicznie oznacza ze nie pomagasz.

3. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    Ogółem żądko bywam obecnie na serwerze i niewiedzę żebyś pomagał. Moim zdaniem by dostać range "Pomocnik" na serwerze trzeba na nią zasłużyć w następujący sposób:
    •Przeżyć trochę z serwerm- tutaj tego nie widać ponieważ grasz jakieś 3 mięs.
    •Pomagać graczom, jak pisałem niewiedzę ale to może przypadek że ja jak na serwerze jestem to nic się nie dzieje tylko ja muszę odpisywać na pytania graczom...
    •Poznać większość społeczności oraz ekipy i zaznajomić się z administracją która może być twoimi tzw "przełożonymi"
    •Nie kłamać i myśleć logicznie jak na swój wiek; Wiesz o tym że posiadasz range Gracz na serwerze więc nie gadaj głupot że niemasz żadnej...

Tyle z mojej strony, nie będę owijał. Posiadź trochę na serwerze, a np w wakacje masz dużo czasu, napisz podanie, zastanów się 20 razy, popraw i dopiero.
    Nie jestem za tym byś otrzymał range pomocniczą ponieważ masz takie same kwalifikacje jak większość. Trzeba być wyjątkowym i przede wszystkim aktywnym by dostać się do grona Ekipy CA.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Pomaga na czacie.. (tutaj wymień kilka pozytywnych rzeczy z postów innych).

ALE!
    Przez to, że jedno z Twoich multikont jest oznaczone jako konto "do obserwacji". Jestem zmuszony być na nie.
    Zwłaszcza, że okłamałeś mnie, dobrze wiemy jakie są powiązania między Twoim drugim kontem a pozostałymi.
    To multi jest bardzo dobrze nam znane.

Aktualnie jestem na nie. Jeśli w najbliższym czasie udowodnisz, że takie cyrki się nie powtórzą to chętnie zmienię zdanie, bo wydajesz się być ogarniętą osobą.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Użyteczne Użyteczne x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  5. Laura05

Laura05 Użytkownik

Docenione treści:
    98
    Witaj!
    Twoje podanie, jest estetyczne i miło się je czyta :) Wydaje mi się, że przydałaby się taka osób jak ty w tej ekipie! Ale mógłbyś trochę zwiększyć aktywność na czacie.
    Jak na razie jestem na NEUTRAL

Życzę powodzenia i Pozdrawiam! ;)

Laura05

6. Arabica

Arabica Użytkownik

Docenione treści:
    3
    masz autyzm

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie udało Ci się zaliczyć testu przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Poza tym @Wapno , wiedz jedno. Z pytaniami od Administracji zazwyczaj jest tak, że my już znamy odpowiedź. Pytamy tylko po to, aby dać szansę wytłumaczenia swojego zachowania.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
    #27 ThreeEyedMaster, 22 Luty 2019
    Ostatnio modyfikowano: 23 Luty 2019
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę