MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Tycuś123, 23 Luty 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tycuś123

Tycuś123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Tycjan
    Dokładny nick w grze: PchielkaWord
    Ile czasu przebywasz w grze , oraz na jakich serwerach najchętniej : Survival oraz Creative , Ok 3 godzin dziennie
    Data urodzenia: 02.10.1998
    Przybliżona data zaczęcia gry w Minecraft : i Wersja : Maj 2014 , 1.7
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple : Ta sama ponieważ jest to mój ''rodzinny server'' czyli Maj 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub na Forum? : 4 kicki w ciągu 5 lat
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple : nie ale mam w planach kupić
    Czy składałeś kiedykolwiek podanie na Pomocnika CratApple ? : NIE
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple : Po pierwsze chciałbym aby funkcjonował jak 2 lata temu gdzie wchodziło po 200 osób a nie 40 a po drugie przywrócić surowcową i po trzecie zrobić jak kiedyś że plugin usuwa automatycznie po miesiącu nieaktywności gracza działke
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik? : /kick i chyba /mute . Jego obowiązkiem jest uspakajanie graczy CraftApple i pomoc w rozwiązywaniu ''sporów'' oraz pomaganie początkującym
    Oraz pilnuje ogólnego porządku na serwerze
    Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem? : Ponieważ często widze jak naszych pomocników mimo ich duzej ilosci nie ma na serwerze czesto a jesli są nie łagodzą konfliktów
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty : Czytam i poznaje całą konwersacje albo słucham skarg nastepnie szukam winowajcy zamieszania i karam go /kick a jeżeli agresor się nie uspokoji wyciszam go do 5h
    Czy posiadasz umiejętność pracy z ludźmi : Tak i to w wysokim stopniu
    Opisz swoją osobę : Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań : Jestem śmiesznym ale smiesznym człowiekiem , inteligętnym oraz mającym do siebie dystans człowiekiem . Moim hobby jest piłka nożna , ogólnie sport oraz lubię czytać książki . Lubię pomagać innym oraz rozwiązywać spory lub do maksymalnego stopnia je załagadzać . Jestem asertywnym i uczciwym człowiekiem oraz zachowującym zimną krew . Ostatnio naprawde dużo spędzam czasu w grze na craftapplu
    Co najbardziej podoba mi się w grze Minecraft: Dużo możliwości oraz swoboda po otwartym świecie i możliwość integrowania się ze znajomymi
    Określ swoją dyspozycyjność : Jestem aktywny praktycznie codziennie w okolicach 17-22 na discordzie .
    Umotywowanie podania: Pragnę zostać Pomocnikiem ponieważ chcę przywrócić ten serwer w taką samą potęgę jak 3 lata temu ! Proszę o przyjęcie ponieważ uwielbiam Craftappla to tutaj zacząłem grę i tutaj ją skończę . Dziękuj

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Dziękuję.

A jeśli nikt się nie skarży? A jeśli nie było naruszeń regulaminu?

Z taką składnią i ortografią jesteś ode mnie tyle starszy? Albo coś kręcisz, albo poważnie olałeś sobie podstawówkę.

Z gry cię w ogóle nie kojarzę, ale to nie ma znaczenia, bo też jakoś szczególnie dużo nie gram. Kimkolwiek jesteś, jeśli podchodzisz do pisania podania z taką olewką, niedokładnym zapoznaniem się ze wzorem (no bo podanie jest niezgodne ze wzorem), potencjalnie przekłamaną koncepcją i SPACJAMI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI, to jedyną słuszną decyzją odnośnie twojego podania jest odrzucenie go. Tyle ode mnie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Z racji tego, że kłamiesz ze swoim wiekiem, albo masz IQ poniżej 20 jestem skłonna dać ocenę nie inną niż NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę