1.Nick z gry: _kubeQ_07 2.Data otrzymania bana: 22.02.2019 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Reklama 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Grałem na serwerze dopiero drugi dzień. Napisałem do kolegi czy chce pujść ze mną na serwer h.......... Chciałem tylko oznajmić kolegę czy chce. A puźniej dostałem Mute. Konsultowałem się z _zyraf_ i powiedział mi, bym napisał na applecraft forum i może dostanę UB Bardzo proszę o UB i pozdrawiam całą administrację i graczy (-:
Craftapple *. Czytałeś Regulamin? Bo widać, że nie. Podanie ip lub nazwy innego serwera Minecraft niż Craftapple jest u nas karalne. Tutaj nikogo nie obchodzi, że chciałeś o coś zapytać kolegę. Podajesz ip/nazwę istniejącego serwera Minecraft //inny niż CA\\ - od razu ban. Ten ban będzie dla Ciebie nauczką na przyszłość. Weź to do siebie jako pouczenie
SnowsGirlsFun Drugi dzień dostałem nutę na 24h. To nie była reklama. Proszę _zyraf_ o UB i powiedział że za to mogę dostać UB Proszę administrację o UB i pozdrowienia
Wyraziłeś skruchę, mozna skrócic przynajmiej moim zdaniem Niech wypowie sie osoba ktora cie zbanowala. m.i.n Jestem za skróceniem kary, ale nie jestem za całkowitym obandowaniem. Pzdr. xAlpha nadchodzi.
Myślę, że zrozumiałeś już, że to co napisałeś jest karalne. Prosiłabym, abyś przeczytał w wolnej chwili Regulamin,((https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf) żebyś już wiedział co karalne, a co nie. Podanie innych serwerów, oprócz CraftApple, jest karalne. Nieważne, czy to nazwa lub IP, oba są na tej samej skali karalne. Daję Ci szansę, lecz wiedz, że następnym razem już nie będzie przebacz. Prośba zaakceptowana.