MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] _lagozaur_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _lagozaur_, 6 Marzec 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Imię: Nicolas
    Dokładny nick w grze: _lagozaur_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam 3-4h, zależnie od szkoły. W Weekendy mogę spędzić o wiele więcej czasu. Najchętniej czas spędzam na Survivalu.
    Data urodzenia: 19.07.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2012r, wersja: 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Był to Listopad 2015r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, lecz zostałem kilkakrotnie wrobiony.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Aktualnie nie posiadam.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Jeszcze mi się nie zdarzyło.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zaproponować dodanie nowych trybów typu; BedWars lub powrócić SkyWarsy na których grało wiele graczy.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia pomocnika:
    /kick nick <powód> - Wyrzuca danego gracza z serwera.
    /mute nick <czas> - Wycisza danego gracza na dany czas np: 10min, 24h.

Obowiązki pomocnika:
    1. Pomagać moderatorom przede wszystkim w ogarnięciu czatu i wykonywać zlecone przez nich zadania.
    2. Zgłaszać wszelkie problemy, błędy lub bugi Administracji Wyższej.
    3. Pomagać graczom w codziennych problemach oraz wyjaśniać im działanie poszczególnych komend.
    4. Uczestniczyć w życiu serwera lub dyskusjach na forum.
    5. Być dyspozycyjnym.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, gdyż poczułem wewnętrzną siłe pomagania innym graczom, to mnie zainspirowało. Widzę codziennie wiele graczy, którzy łamią regulamin m.in obrażając innych graczy. Toxiców nie brakuje...
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku zapytałbym przez jaką przyczynę powstał dany konflikt. Następnie chciałbym uspokoić obie strony i zaproponować im przejście na priv. Jednak jeśli to nie zadziała zaproponowałbym /ignore nick. Natomiast jeśli łamali by regulamin użyłbym komend nadanych pomocnikowi.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jestem nią obdarzony.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak już się dowiedzieliście mam na imię Nicolas.
    Na co dzień chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Mam starszego brata, który gra ze mną w kloce.
    Interesuję się zarówno sportem jak i motoryzacją choć od niedawna pociąga mnie także muzyka. Lubię oglądać głównie mecze piłki nożnej, tenisa ziemnego i koszykówkę która bardzo mnie od pewnego czasu wciągnęła. W ciepłe jak i zimne dni chodzę pograć z kolegami na orlik lub boisko. Na co dzień spotykam wiele osób, mam z nimi bardzo dobry kontakt, lubię im pomagać, doradzać a także rozbawiać nawet gdy są w trudnej sytuacji i są nieszczęśliwi z jakiegoś powodu. Jestem bardzo spokojną osobą, co dzięki temu mam dobry kontakt z ludźmi. W wolnych chwilach wchodzę na gierki m.in: Minecraft.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najważniejszą rzeczą która podoba mi w tej rozbudowanej grze jest oryginalność mapy. Tereny są bardzo rozbudowane i jak na taką grę świat wygląda bardzo realistycznie. W tej grze podoba mi się także możliwość gry wieloosobowej, dzięki czemu możemy zagrać z przyjaciółmi lub nowo poznanymi ludźmi na różnych serwerach. W tej grze zarówno podoba mi się to, że możemy poprzez granie w nią się rozwijać. Nauczymy się w niej m.in kreatywności, z każdą budowlą nasze doświadczenie wzrasta. Nauczymy się też rozwiązywania przeróżnych problemów.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem często dyspozycyjny na Forum/Fb/Ts i w grze.
    Umotywowanie podania: Chciałbym objąć stanowisko Pomocnika, ponieważ dysponuje wielkim doświadczeniem.
    Znam bardzo dużo komend a także umiem rozmawiać z graczami i załatać konflikty między nimi nawet kiedy sprawa jest już bardzo trudna.
    Jestem bardzo często na tym serwerze i codziennie prawie widzę jak gracze plują na siebie i nie mogę nic z tym zrobić oprócz napisać żeby się ogarnęli.
    Myślę że gdybym dostał szansę to mógłbym w jakimś stopniu pomóc.

• Zabawne Zabawne x 19
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Widziałem jak wiele razy pomagałeś na różnych trybach i to nie swoim koleżkom, tylko nowicjuszom. Czyli robiłeś to totalnie bezinteresownie. A to według mnie najważniejsza cecha jaką powinien cechować się kandydat na Pomocnika. Myślę, że nieźle sprawdzisz się w tej roli. Społeczność CraftApple na pewno skorzysta z tego, że będziesz mógł im w większym stopniu pomóc.

Zapoznaj się proszę raz jeszcze z Regulamin.
    Witaj w Ekipie CraftApple.
    Życzę Ci wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości, bo naprawdę Ci się przyda.

Kandydatura zaakceptowana.

PS. Do wszystkich, którym ściska się pupa na widok tego postu. Tak wystarczy naprawdę pomagać. Nie trzeba siedzieć ze mną na TS. Nie trzeba prawić mi komplementów, nie trzeba kupować PREMIUM, nie trzeba siedzieć na Serwerze 24/7. Wystarczy pomagać innym.

• Zabawne Zabawne x 8
    • Przyjazny Przyjazny x 6
    • Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #2 ThreeEyedMaster, 7 Marzec 2019
    Ostatnio modyfikowano: 7 Marzec 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę