MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] RoCKeffeleRR

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika · • ●RoCKeffeleRR● • ·, 14 Marzec 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. · • ●RoCKeffeleRR● • ·

Docenione treści:
    0
    Imię: Kacper
    Dokładny nick w grze: RoCKeffeleRR
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 do 2 godzin a najchętniej gram na serwerze Open Creative.
    Data urodzenia: 21 Czerwiec 2002 roku
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecrafta zacząłem grać w 2014 wersja 1.8 dnia 4 listopada.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10.03.19
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nie byłem nigdy karany na Serwerze lub na Forum, ponieważ niedawno zacząłem grać na tym Serwerze.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, nie składałem wcześniej podania na Pomocnika Craftapple.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chciałbym nic zmienić na Craftapple, ponieważ CA jest idealne takie, jakie jest.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia:
    - /kick [nick] <powód> - Wyrzuca danego gracza z serwera w sieci.
    - /tempmute [nick] <powód>- Wycisza danego gracza na czas tymczasowy w całej sieci.
    - /unmute [nick] - zdejmuje wyciszenie.
    Obowiązki:
    *Pomagać moderatorom w ogarnięciu czatu.
    *Wszystkie problemy/bugi zgłaszać do Moderatorów, Administratorów i oczywiście do Adminów
    *Pomagać graczom w ich problemach. W wyjaśnianiu zadań danych komend.
    *Udzielać się na Forum, ale najważniejsze- na Serwerze
    *Zbierać wszystkie, niezbędne dowody podczas Karania
    *Wykonywać wskazane czynności przez Administratora, ViceAdministratora, Moderatora

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ, lubię pomagać nowym, jak i starym graczom,
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchałbym zdań obu ze stron, jeśliby dalej by się dalej kłócili, musiałbym, użyć swoich uprawnień.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak mam ową umiejętność współpracy z ludźmi, ponieważ łatwo nawiązuje nowe znajomości.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć! Jestem Kacper mam 16 lat a rocznikowo 17. Jestem, bardzo szczerą osobą bardzo nie lubię, kłamać. Cechuję mnie bardzo duże poczucie humoru, ale w wielu sytuacjach mogę być poważny. Ostatnimi czasy zacząłem grać na gitarze, która jest moim Hobby.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze Minecraft podoba mi się, że można być kreatywnym i można, zbudować co tylko się zechce.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    -Czat na Serwerze
    -Forum
    Umotywowanie podania: Starając, się o tę wiem, że będę musiał wykonywać przypisane mi obowiązki. Jeżeli moje podanie nie zostanie, zaakceptowane to mówi, się, trudno, ponieważ nie łatwo jest dostać ową rangę, o którą się w tym podaniu staram.
    Pozdrawiam całą ekipę CraftApple!

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania każe mi wątpić iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę