Nie ma nic gorszego, niż odejście takiej osobowości... Wielka strata dla Społeczności CraftApple!!! Będzie Nam Ciebie brakować. Pare słów na koniec: <KLIK> Jeszcze raz dziękuje za wspólną Grę i mam nadzieję, iż kiedyś się jeszcze zobaczymy!
Cóż..., jeżeli zdecydowałeś się na odejście i to nie żart to powodzenia, fajnej dziołchy, dużo piniendzy, dzieci i sukcesów. Pozdro grubasku.
po co dajesz czcionke jak dla jakiś dzieci specjalnej troski wez ty napisz normalną czcionka a nie a tak btw, to nie wracaj
Uszanuj decyzje three co do wyboru trzcionki oraz samego jego odejscia, three nie był zwykła osobom. Byl opiekunem ekipy i administracji mimo ze moj kontakt z nim nie byl idealny, wrecz byl sredni lub znikomy to ja szanuje go za to ze tyle zostal na CA, Nie poddal sie i dzialal tylko i wylacznie na KORZYSC CA. Za to go szanuje. Mam nadzieje ze three kiedys wrocisz.
Uh three.. to nie zart... Mimo ze nasze kontakty nie byly idealne to bedzie mi cie brak. Naprawde . . . Wrecz jest mi smutno byles 1 administratorem ktorego spotkalem... Coz... Zostaniesz zawsze zapamietany, bynajmiej przeze mnie. I jeszcze raz dzieki ze dales mi szanse apropo angela nie wiem czy 1 styczen aktualny. Jezeli mam pozbyc sie angela na zawsze za to zebys wrocil to zrobilbym to i nie bylbym smutny tylko szczesliwy ze jestes. Powodzenia... i mam nadzieje ze wrocisz ..
Juz nie przesadzajcie, te osoby nie byly jakimis bogami i bez nich serwer moze byc znacznie lepszy - oni odeszli, wiec glowny administrator musi się zająć serwerem. Ich odejście tylko na plus
**Nie potraktuj to jako atak, nie chcę dramy** Drogi @spadajokej, Szanuję Twoją opinię na ten temat, ale niektórzy mogli się poczuć urażeni tym, co napisałeś w poście wyżej. Nie powinieneś pisać takich rzeczy, bo dla niektórych osób ta Trójka była kimś ważnym, kimś wartościowym i mającym duży wpływ na dzieje Serwera. Wątpię, że Serwer będzie teraz lepszy, bo to właśnie oni dbali bardziej niż Właściciel o dobro Serwera i rozgrywkę na nim. Wszyscy dobrze wiemy, jak to było. Podsumowując - bardzo Cię proszę, zachowaj niektóre swoje opinie na jakiś temat dla siebie, bo mogą urazić innych . (Przypominam, nie chcę dramy, nie traktuj to jako atak na Ciebie.) Miłego dnia!