MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Mini gierki

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Mixo1010, 4 Kwiecień 2019.

1. Mixo1010

Mixo1010 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Możecie dodać Mini gry na przykład jak: Build Battle, Kalambury, Lub chowanego?

Chowanego polegające że parę graczy zamienia się w jakiś klocek a inna osoba szuka jako gracz i jak ktoś przegra to staję się graczem i też szuka innych

Build battle to wiadomo.. Walka budownictwa. Czyli piszę co trzeba zbudować i się ocenia.

Kalambury to chyba każdy zna. Rysuje się różne rzeczy które są napisane dla jednej osoby a inni odgadują. Podobne do Build battle ale trzeba rysować

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Myślę, że nie jest to zły pomysł, potrzebowalibyśmy trochę czasu, żeby to wdrążyć. Ja nie mam nic przeciwko, zobaczmy co gracze powiedzą.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Nam to w ogole jest potrzebne coś nowego, ale Infi wpadł na 'GENIALNY' plan i nie wiadomo czy wejdzie. Jeśli wejdzie, to wątpię, że będzie jakiś inny tryb (mówię o opcji tylko z sv). Wtedy to wiadomo, co będzie :p
    Były takie propozycje... sporo... Ja tam nie wiem, czy to przejdzie. Nawet nie wiem po co się teraz wypowiadam :p

A tam, coś nam potrzeba.. cokolwiek.. Jestem za

*Czeka na głupki*

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Nie wiem czy jest jakikolwiek sens wypowiadania się pod takowymi propozycjami i pisania takich, gdyż od razu z mety są one odrzucane przez administrację. Nie oszukujmy się ale chyba każdy gracz spędzający chodź trochę czasu na forum i widzący sytuację tego serwera wie, że właściciela już dawno opuściła chęć działania i dodawania czegoś nowego co mogłoby przywrócić graczy i nabić podobne statystyki osób online co kiedyś. Bym był miło zaskoczony gdyby Infi jednak zdecydował się na wprowadzenie czegoś nowego. Jednakże myślę, że mogłoby się to stać po wykonaniu dotychczasowych postanowień, które zostały w części ujawnione w jednym z postów (link na dole)
    https://craftapple.pl/forum/threads/craftapple-classics.14130/
    :rofl:

#4 OldAngelMatthew, 4 Kwiecień 2019
    Ostatnio modyfikowano: 4 Kwiecień 2019
  5. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
  6. Dori

Dori Dejra loffff <3

Docenione treści:
    5