MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Propozycja na nowy tryb

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika KacperrosYT, 23 Kwiecień 2019.

1. KacperrosYT

KacperrosYT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiem że pewnie administracja się nie zgodzi, i że wielu uzna mnie za dziecko,j ednak wiem że nie są leńmi. Jeśli wiele osób się zgodzi może będzie 0,01% szans że to akceptują , ale teraz idę do pomysłu.
    Chciałbym zaproponować tryb Typu Medieval , pewnie wielu z was pamiętało jak pewna część serwera z powodu braku rp-role play zaczeło tworzyć swoje państwa. Mój pomysł to stworzenie trybu na którym będzie można albo dołączyć do państwa albo je stworzyć. W przypadku tego drugiego : dostępny będzie duży teren na którym będzie można budować swoje państwo. Poza terenami na budowę państwa byłaby możliwość toczenia bitw na jednej z dwóch aren.
    Całość wnioskowała by nową dyskusją w której będą podania na państwa w którym potrzebne byłyby:
    Flaga, Nazwa , ustrój i ogólny opis.
    Mam nadzieje że nikt się nie będzie śmiał z mojego pomysłu dziękuje.

• Kreatywny Kreatywny x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Kadet

Kadet Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Ciekawy tryb. Jakby się dalo do tego jakieś oblężenia zamków robić nie. No bo o co cho z tymi arenami, po prostu team na team klepa z wyznaczonymi do tego arenami i tyle ? Kiedyś oglądałem na YT kwadratową masakre z skkf to każda gildia/team czy tam państwo miało swój cuboid chyba czy coś i tam robili zamek. No i były oblężenia, armaty TNT itd. ogólnie ciekawe klimaty :D

3. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268

Poleć tę stronę