Zanim przeczytasz tak jestem multikontem xD Wiem że to, co teraz napiszę głupie, bo to w końcu "Vanilla", ale czy moglibyście dodać do Vanilli losowy tp? To bardzo ułatwiłoby grę. Wiem, że prawie nikt nie gra w Vanilla, ale i tak chciałbym, żeby taka opcja została dodana. Dziękuję, pozdrawiam
No Właśnie... Akurat w ostatnich czasach jak na ten Tryb to gra na nim bardzo dużo Graczy. Pamietajmy! To jest w końcu VANILLA. Nie psujmy już bardziej tego prostego Survivalu... Na NIE.
Jestem na Tak Ostatnio próbowałem zacząć grę na tym trybie, ale niestety jeszcze zanim przekroczylem wielkie pobojowisko obok spawna już nie miałem co jeść i zabił mnie pająk, zdarzyło się to z trzy razy, aż już nie chciało mi się iść kolejny raz. Co się stanie gdy zostanie dodany teleport? Wiadomo, że ma być to czysty świat ale no nie przesadzajmy, łatwiej będzie znaleźć jakiś fajny teren do osady lub po prostu teren.
Może od razu wprowadzić darmowe premium na serwerze? Najpierw chcecie ułatwienia, a gdy będziecie już mieć prawie wszystko to będziecie narzekać, że wam się nudzi i nie macie co robić. Jeżeli chcesz korzystać z /losowytp zapraszam na survival. To uczucie kiedy jesteś w #Top10PvP na serwerze, a zabija cie zwykły pająk...
https://craftapple.pl/forum/threads/craftapple-classics.14130/ Jak to pisało w tym poście: "Być może pojawi się tzw. Vanilla Enhanced, która w założeniu miałaby być Vanillą z 1 dużą działką i 1 home. Taki scenariusz jest na szarym końcu, jeśli główne tryby będą działać jak należy." Co najwyżej do takiego czegoś moim zdaniem mogło by być dodane random tp, a nie do tej istniejącej Vanilli. Mogę pomóc, na start itemki dać (jedzenie, uzbrojenie, podstawowy prowiant) jeśli chcesz też, ja takiej pomocy na starcie doświadczyłem od pewnego nieznajomego gracza i od razu mogłem się udać w daleką podróż w celu szukania miejsca na bazę Jak będziesz to dałbym te itki albo mogę też zakopać skrzynkę gdzieś blisko spawna i dałbym koordy na pw, tylko napisz. To nie jest wielki problem odejść daleko, wystarczy trochę ostrożności w wędrówce i jesteś, no i nie zapomnij o łóżku, Powodzenia!
Jeszcze niech dadzą /gamemode 1. Nie. Już ktoś go zepsuł dodawając automatyczne wiadomości, czy choćby "home'y" dla premium. Dla mnie vailla to pusty serwer, i tyle, nawet bez rang, zwykłe <nick> tekst i ochrona od spawnu 16 kratek.